MarkoPolo

Потребител MarkoPolo
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 02 октомври 2007

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 621/1571
  • Обща успеваемост: 39.53%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 0/3
  • Обща успеваемост: 0.00%
  • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 1/1
  • Обща успеваемост: 100.00%
  • Успеваемост за месеца: -