Избрано от Бербо, Меси и Холандия (видео)

15:42
Избрано от Бербо, Меси и Холандия (видео)
Холандия претърпя голям провал на току-що изминалото европейско първенство. За мнозина специалисти и фенове безличната игра на "лалетата" бе тотален шок, имайки предвид, че голяма част от настоящия състав бе и на Мондиал 2010, и взе сребърните медали. На днешния ден се навършват точно две години от може би най-зрелищния мач на хората на Берт ван Марвайк, изигран в Африка - 3:2 срещу Уругвай на Форлан и Кавани. Предлагаме ви видео, от което ясно може да видите сериозната разлика в играта на Перси, Снайдер и Робен тогава и сега.



Второто видео е изключително любопитно. Милиони фенове по света биха искали да видят Меси и Марадона в един отбор или още по-добрият вариант - един срещу друг. Шоуто би било пълно, ако на терена са футболисти от калибъра на Тевес и Енцо Франческоли. Е, мечтата е изпълнена, но двубоят между тези четирима велики южноамериканци е на...джитбол, а резултатът е в полза на...



Без българско участие този материал би бил непълен. Задачата обаче да сложим в статията роден футболист, доближаващ се до класата на гореспоменатите, не бе е никак лесна. Времената, в които имахме поне по един състезател във водещи европейски клубове, отминаха, а тези, в които и отборите ни бяха сила на Стария континент, съвсем. Все пак, въпреки неприятната ситуация, в която се намира Димитър Бербатов, само преди няколко сезона той беше сред топ 10 на нападателите в световен мащаб. Ето защо.   



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madcon
06.07.2012 16:37

Голям е наистина, но е по-добре да продължи кариерата си другаде. Ако иска да играе, разбира се.

homiie
06.07.2012 20:59

той дъртия келеш не ще да го продава

greenhool
06.07.2012 16:19

Клипа на Бербатов да го гледа сър-а при това два или три пъти,защото явно бързо забравя.. ние останалите си знаем,колко е голям Митко*wink*

greenhool
07.07.2012 14:09

Ами така е няма,какво да се направи това си е манталитета на нацията и не виждам,как изобщо ще се промени някога..англичаните може да са всякакви,но поне знаят,как да показват уважение..доказаха ни това и при случая със Стилиян..

ale301
06.07.2012 22:08

А що се отнася до мнението на английските фенове за това,че го държи на пейката,останах потресен,колко са недоволни от САФ за това,за разлика от нас (българите,които го плюем).Но той,надали ще се вслуша в тяхното мнение.Ето и един от многото коментари на фенове*sad*"Please fergie for the good of Berbatov don't ruin his career let him go to another i can't stand to see him on the bench every game." Tidwoprule00 Преди 3 часа)