ti6o_11

Потребител ti6o_11
Точки 180.00 т.
Регистриран(а) на 16 декември 2007

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 1022/3198
  • Обща успеваемост: 31.96%
  • Успеваемост за месеца: 0.00%

Комбинации

  • Познати срещи: 0/20
  • Обща успеваемост: 0.00%
  • Успеваемост за месеца: -