svetomirdx

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 92/180
  • Обща успеваемост: 51.11%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 2/3
  • Обща успеваемост: 66.67%
  • Успеваемост за месеца: -