pavelpetrov92

Потребител pavelpetrov92
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 04 декември 2019

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 255/586
 • Обща успеваемост: 43.52%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 5/36
 • Обща успеваемост: 13.89%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 46/91
 • Обща успеваемост: 50.55%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 10/15
 • Обща успеваемост: 66.67%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 1/3
 • Обща успеваемост: 33.33%
 • Успеваемост за месеца: -