pavelboikov

Потребител pavelboikov
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 26 май 2012

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 282/523
 • Обща успеваемост: 53.92%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 9/24
 • Обща успеваемост: 37.50%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 125/205
 • Обща успеваемост: 60.98%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 3/4
 • Обща успеваемост: 75.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 1/3
 • Обща успеваемост: 33.33%
 • Успеваемост за месеца: -