magito1996

Потребител magito1996
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 07 февруари 2016

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 2105/4060
  • Обща успеваемост: 51.85%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 2/949
  • Обща успеваемост: 0.21%
  • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 1/4
  • Обща успеваемост: 25.00%
  • Успеваемост за месеца: -