labradora

Потребител labradora
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 16 август 2012

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 98/187
  • Обща успеваемост: 52.41%
  • Успеваемост за месеца: -