Ico_Hristov

Потребител Ico_Hristov
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 28 април 2008

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 12443/26354
 • Обща успеваемост: 47.21%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 116/516
 • Обща успеваемост: 22.48%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 82/188
 • Обща успеваемост: 43.62%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 1/2
 • Обща успеваемост: 50.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 163/348
 • Обща успеваемост: 46.84%
 • Успеваемост за месеца: -