evertonian1878

Потребител evertonian1878
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 09 февруари 2023

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 253/426
  • Обща успеваемост: 59.39%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 2/11
  • Обща успеваемост: 18.18%
  • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 1/1
  • Обща успеваемост: 100.00%
  • Успеваемост за месеца: -