Германия - Бундеслига


Айнтрахт Франкфурт Гройтер Фюрт
Айнтрахт Франкфурт
1:1
Гройтер Фюрт
02 ноември 2012 (петък) - 21:30 Сравни предишни срещи

Айнтрахт Франкфурт - последни 49 срещи

победи: 25
равенства: 8
загуби: 16
  • Средно отбелязани за среща: 1.84
  • Средно допуснати за среща: 1.49
  • Средно голове за среща: 3.33
  • Срещи, в които и двата тима са отбелязали: 30 от 49

Гройтер Фюрт - последни 50 срещи

победи: 14
равенства: 16
загуби: 20
  • Средно отбелязани за среща: 0.98
  • Средно допуснати за среща: 1.52
  • Средно голове за среща: 2.50
  • Срещи, в които и двата тима са отбелязали: 21 от 50

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Milanista91
02.11.2012 15:25

Тази вечер от 21:30 часа на „Комерцбанк Арена“ в първа среща от 10-ия кръг на Германската Първа Бундеслига един срещу друг излизат отборите новаци през този сезон Айнтрахт Фр. и Гройтер Фюрт. Кампанията започна по коренно различен начин за двата отбора, като до момента домакините се намират на 3-та позиция във временното класиране, а гостуващия тим на последната. Айнтрахт намали скороста като допусна 2 загуби в последните си три мача в гостуванията на Щутгарт и Мюнхенгладбах. Балансът на отбора в последните 6 мача е 3 победи, 1 равенство и 2 загуби. При Гройтер обаче слабата форма може да се нарече „постоянна“ от началото на сезона като „Детелините“ са постигнали само една победа в първенството, в гостуването си на Майнц 05 с резултат 0-1. В последните си 6 мача след 4 поредни загуби „Зелените“ се добраха до 2 поредни равенства срещу колебливия Вердер Бремен и коравия тим на Хофенхайм.
В срещите между двата отбора „Орлите“ имат серизно превъзходство, те са победили в 3 от мачовете, 2 са завършили наравно и една победа за гостите в днешната среща. Когато става дума за срещите във Франкфурт, то Фюрт нямат дори отбелязан гол.
От началото на сезона в Бундеслигата „Червените“ са най-силния домакин. За 5-те си домакинства до момента отбора е спечелил 4 победи и е допуснал само едно реми срещу шампиона Борусия Дортмунд, в зрелищен мач завършил 3-3.
Единствения кадрови проблем пред Армин Фее са контузиите на Мартин Амедик и Дорже Коуемаха. Тази вечер домакините ще разчитат най-вече на двете си остиета в офанзивен план Мейер и Айгнер, които оформиха страхотен тандем по между си.
Любопитно е че през миналия сезон Айгнер беше водещия голмайстор на Гройтер Фюрт, а сега ще се изправи срещу бившите си съотборници.
Слабото нападение, многото елементарни грешки в защита и липсата на лидер в отбора са купът от проблеми с който трябва да се бори наставника на „опашкаря“ Мике Бюскенс.
Като се има в предвид сухата статистика преди мача и всички обстоятелства се предполага че Айнтрахт ще спечели мача убедително,като според мен дългоочакваното от феновете на Гройтер „възраждане“ ще се отложи поне със седмица. Прогноза 3-0,3-1!!!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!