Никой не иска да купи фланелката на Оуен

12:41
Никой не иска да купи фланелката на Оуен
Няколко дни след трансфера на Майкъл Оуен в Манчестър Юнайтед НИТО ЕДИН фен на "червените дяволи" не е поискал да си купи фланелка на нападателя от клубния магазин на шампионите на Англия.

"Доколкото знам, досега не е купена нито една фланелка с името на Оуен на гърба й. Не сме получавали и заявка за подобна услуга", разкрива продавач в магазин на Юнайтед.

"Интересът е нулев засега, но се надявам в близките дни, когато Майкъл си избере определен номер, продажбите малко да се вдигнат", допълни човекът от фен-шопа на "дяволите".

"За сметка на това вече имаме 3000 заявки за фланелки на Рууни, след като той си отпра ухото, очакваме още повече хора да искат негов екип. Дано Уейн се оправи по-бързо, защото той ни е основната надежда през този сезон", допълва работникът.

За разлика от интереса към Майкъл Оуен, вчера от Реал Мадрид обявиха, че продажбата на фен-артикули с марката КР9 върви страхотно и се очаква това да продължи и през следващите месеци, като вече в Мадрид се забелязва нова явление: "К.Роналдо мания".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация