Пенета: Имах страхотна седмица тук

09:28
Пенета: Имах страхотна седмица тук
"Седмицата бе много добра за мен, не само защото стигнах до финала. Всичко беше перфектно", сподели Флавия Пенета, след като загуби финала на Турнира на шампионките от Андреа Петкович.

Италианката започна отлично мача и даде само един гейм на съперничката си, но след това Петкович стигна до обрат и грабна трофея.

"Играх много силно в първия сет, а Андреа не чак толкова, но аз знаех, че тя ще заиграе по-силно. От самото начало знаех, че мачът ще се промени в един момент. Опитвах се да бъда агресивна през цялото време, но не бе лесно. Все пак съм много щастлива от начина, по който играх през седмицата", коментира Пенета след двубоя.

"Много се радвам, че имах шанса да участвам тук. Организаторите ми дадоха уайлд кард, което бе много мило от тяхна страна. Седмицата бе много добра за мен, не само защото стигнах до финала. Всички бяха много мили, кортът беше перфектен, публиката беше страхотна, хотелът, храната, градът - всичко бе хубаво. Хората са много мили, винаги се усмихват", каза още финалистката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация