Отдалечаваме се от Евро 2016 след загуба в Осло (видео)

23:39
Отдалечаваме се от Евро 2016 след загуба в Осло (видео)
Националният отбор на България загуби като гост на Норвегия в трети мач от квалификациите за Европейско първенство. Двубоят на стадион "Улевал" в Осло, който бе ръководен от португалския арбитър Олегарио Бенкуеренсa, приключи при резултат 2:1 за домакините.

Възпитаниците на Любослав Пенев се представиха разочароващо във втори пореден мач и с това поражение значително намалиха шансовете си за класиране на Евро 2016. Домакините започнаха много по-активно двубоя и натискът им даде резултат в 13-та минута, когато централната защита на България не се ориентира добре при една изсипана топка и Тарик Елюноси остана сам срещу Николай Михайлов, след което откри резултата. Викингите изпуснаха още няколко добри положения, но в края на първата част българският тим заигра по-силно и стигна до изравнителен гол, дело на Николай Бодуров. Бранителят на Литекс се разписа с глава след центриране от корнер.

Импулсът на лъвовете продължи и след почивката, като те можеха да стигнат до пълен обрат, но Георги Илиев на два пъти стреля неточно от далечно разстояние. След 65-та минута обаче норвежците отново натиснаха и това даде резултат в 71-та минута, когато Нилсен направи 2:1 с изстрел от воле от около 10 метра, като за това попадение вина носи и вратарят Николай Михайлов. Българските футболисти не успяха да отговорят до края и в крайна сметка допуснаха втора загуба в рамките на 4 дни.

В другите два мача от групата Хърватия разби Азербайджан с 6:0, а Италия взе гостуването си на Малта с 1:0. България е на 4-то място в групата с 3 точки от три мача.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

slavcho.slavchev.7
14.10.2014 16:10

Докато такива футболисчета като малката плюнка , апостол попов , гаджев , безумно слабия тонев играят за сметка на младите и талантливи александров и терзиев от лудогорец ,опитния вратар на лудогорец стоянов който дори в момент на спад в играта си е 10 класи над малката плюнка , чочев,карачанаков , нес е дава по-голям шанс на венци христов който бе най-добрия на терена а бе сменен , няма да има евро 2016 !!!

oldmcz
14.10.2014 12:14

България е на нивото на Малта ,Андора, Азербайджан,Македония,Канада,Кипър и др. Според вас след като е така,защо се лъжете? Може би след глупостите ,които говорим че ще победим Хърватия и Норвегия ,това са просто празни надъхвания за да предизвика по голям интерес мача ,няма никога да побеждаваме такива отбори ,защото България пропадна отдавна свиквайте или не гледайте повече мачове на националния ,защото няма смисал от тях *smile*

tagen
14.10.2014 12:10

като имаше тема че ще национализират футболисти за да играят за България повечето коментари бяха за какво са ни няма да играят със сърце а само за пари и т.н. та въпроса ми е къде им е сърцето на наще българчета ? :Д

marinov_user
14.10.2014 10:51

Единствените, които ги боли за националния ни отбор сме ние феновете !!!!!! Говори се едно преди всеки мач, лъжем се, баламосваме се и така нататък. Истината е една - посредствеността ни лъха от всеки мач който сме изиграли досега. Има ли виновни? Според мен с оглед на изпълнителите няма - ХА ХА ХА
Хърватите дойдоха в София и казаха : " Идваме да играем с някакви си слабохарактерни анонимници " - дойдоха и ни победиха без да се напрягат. Че то има ли смисъл на умряло куче нож да вадиш.
Всичко бълагарско и родно се надяваше нашите "лъвченца" да им затворят устите на наглите хърватски звездици. Но уви.......
Нашите лъвченца за пореден път се държаха като смирени женски полови органи - приветливи и добродушни. Но хайде, нека оставим мача с Хърватска - все пак те притежават свръх качествен и ункикален отбор - не може да се мерим с извънземната им класа.
Дойде обаче мача с Норвегия и голата истина лъсна отново, ама лъсна хубаво и неповторимо. Бобито реши да продава синчето си - но...........май ще остане непродаваем отново(чудя се дали и Николетка би го взела на свободен трансфер при нея) .
Започна първото полувреме и норвежките звезди се опитаха да "им счупят кръста" на нашите храбри футболисти - все едно гледах Барселона срещу звездния отбор на Антигуа и Барбуда.
Бодуров вкара гол - може би за да се реваншира за автогола си срещу Хърватска и всички си помислихме че виждаме светлина в тунела - която пък се оказа влак и пак ни сгазиха.
И след мача -пак оправданията и приказките че имаме шанс - не трябвало да правим трагедии, живота продължавал, ще се борим за третото място и такива ми ти празни приказки. Ще се борим за третото място може би ако се паднем в група с Гибралтар, фарьорски острови, Лихтенщайн и Люксембург(ама като се замисля тези последните са доста силни).
Фактите са факти: Щом имаме такива безхаберни футболисти следователно имаме базхаберни футболни ръководители . -н Михайлов вие не сте дори и бледо копие на предшественика си Иван Славков

bacardy_breezer
14.10.2014 12:06

Много точен коментар ! И на мен ми писна след всеки мач да слушам дежурните фрази "играхме добре", "късмета ни обърна гръб", " голям малшанс", "в големи периоди от мача валдеехме инициативата, те имаха 2 положения и ги вкараха, но във футбола се случват такива неща".............. Е, мамка му, вие за тъпи или за сляпи ни имате ???? И малко дете ще ти каже, че отбора ни е отчайващо слаб и демотивиран, играе без желание, без хъс. Айде давайте го малко по-мъжки... Как пък един не излезе и не каза "Играхме много слабо, имаме още много работа", а все се оправдаваме с малшанса....

Chelsea86
14.10.2014 10:43

Оставете перуки-меруки и забележете! Една Исландия с население по-малко от Пловдив какво прави. А ние 6+ млн тук и тройно извън страната нямаме 20-25 качествени футболисти... Жалко е просто. *wink*

rand0m
14.10.2014 10:31

Ако продължава да слуша Боби перуката и да пуска неговото татуирано синче,не Норвегия,а и Малта ще ни бие.Миневи твърдо да са аут,а Апостол Попов нараво да върви някъде във "В" група да играе,на него му пречат краката..

deitona22
14.10.2014 09:49

Видя се че Пенев вече няма думата за състава.Перукан-старши го реди

_elbarca__
14.10.2014 07:23

добре че нашите са слабички че да изкараме някой лев от еврото

fred_duffy
14.10.2014 06:46

Подавай оставка,Палячо! Националния отбор не е място да се учиш и сер*ш наред.

fivooo
14.10.2014 04:49

20 годишни хлапета победиха "професионалистите".

Banditos
14.10.2014 03:58

"Сигурно на Любо Пенев му е било кофти след мача, но като си е припомнил, че взима по 50хил на месец заплата и му е минало бързо..." То не че има голям избор, но при толкова читави вратари да сложи някой, който няма мач за сезона и определено не е във форма... Дори и двата гола да не бяха негови грешки, пак щеше да е нелепо...

medno
14.10.2014 03:05

Ама не е само и Пенев виновен ... (не че го оневинявам) Капитана как може да се изкаже, че защитата им била много слаба. Айде сега като е много обективен да анализира собствената си игра и тази на целия отбор и на атаката отделно ... Няма лошо да имаш самочуствие, дори е необходимо ама като няма основа колкото и да се периш ще изглеждаш нелепо самоуверен и уязвим. Да това е нашия капитан.

WDale
14.10.2014 01:20

В студиото бегло казаха нещо, което е ултимативна истина и оневинява част от играчите, а сякаш го пропускате. Решенията кой да играе и кой да не играе, се взимат от треньора. Викнал е Малката Перука - тя играе колкото може (колкото не може?!?) - оаква се, точка. Викнал е и Попов - играе там колкото умее Попето след операцията и проблемите - явно не е това което е бил. Накратко - и вас да викне Пенев - може да сте най-големите дървари на света, дето не са чували за спорт "футбо" - ама и вие ще отидете, национална кауза е. Тъй че - тези играчи, толкова могат. Конкретно тези дето са виновни - и вие сами казвате, че са слаби. Не е един път, не е два пъти, те просто толкова си могат и това не го научаваме днес, знае се от години. Ами, треньорска грешка си е да се викат слаби и неподходящи играчи. Да, играчите изнасят представлението на терена, ама проблем не би съществувал, ако някой умник не ги беше пуснал да там да се излагат.

popi68
14.10.2014 01:25

Съгласен съм с теб за всичко но кажи ми защо изкара Венцислав Христов ?

SuperSizee
14.10.2014 01:13

Докато ние "налагаме" футболисти на по 30 години без никаква перспектива от А група, хората пускат деца на по 15, които вече са част и получават регулярно участие за клубните си отбори. Всичкия циг**ьор от А група, да си обира багажа и с тоягата от където са дошли. Като няма пари ще продават играчи, както хърватите, да не би един Динамо Загреб да играе всеки сезон в ШЛ?

popi68
14.10.2014 01:19

Много си прав поздравявам те приятел на мен лично ми омръзна да гледам Ивелин Попов с безличната му игра още повече че е капитан на Националния отбор , цял мач на можах да му чуя името а той трябва да се скъса от бягане да раздава пасове и да им се кара да води целия отбор към победата , за това казвам че той беше най слабия играч в мача и на само в този а във всичките до сега а продължава да го слагат.

popi68
14.10.2014 01:13

Ето тук си много прав трябва да се казва всичко в очите стига сме мълчали , стига вече сме робували на имена и играчи от ЦСКА или Левски и в другите отбори има добри играчи само че в България всичко е с връзки под масата не знам тези явно не ги боли колкото нас щом продължават да налагат техните хора само че това е Национален отбор - Национална гордост тук трябва и заслужават да играят най заслужилите които са в моментна най добра форма ,дори и да са от А,Б,В,Ц или каквато е там група това няма значение. Играчите трябва да играят за Националния отбор с пределните си върхови сили и да показват най доброто на което са способни , това е чест която не се дава на кой да е докато не го осъзнаят няма да имаме отбор.

TaTa_Martino
14.10.2014 00:49

Това е за без пари в национала просто не им се играе на момчетата алчна история,нямат никакъв стимул и мотивация футбола вече не е това което беше вече е просто бизнес

popi68
14.10.2014 00:46

Лично мое мнение за най слаб играч на мача е Ивелин Попов след него се нареждат в колонка последователно Апостол Попов , Николай Михайлов , Николай Бодуров , Георги Миланов-много слаб разбира се имаше и още но тези се откроиха с най много с анархията в играта си , с толкова много пробойни не можем да вземем мач.

Stan1926
14.10.2014 00:43

Страхливци! Некадърници! За Родината се играе със сърце, играе се докрай!!! А аз виждам едни страхливи палячовци, които ги мързи да тичат за топката! И колкото са виновни тия бездарници, толкова е виновен и тоя, който ги е извикал да защитават честта на България!!!!

chefkata_1926
14.10.2014 00:37

За мен Любо Пенев има вина голяма,не се ли махне тая баджанащина от футбола ни и връзкарщината нищо добро не ни чака тоя Михаилов за никъв чеп не става,защо не го смени на полувремето поне,МАМИНИЯ НИКИ Пак на вратата.Отбор като Норвегия ,който изглежда като подреден селски отбор ни направи за смях ,аз не видях абсолютно никаква игра тая вечер ,никакъв стил според мен Любо Пенев трябва да си подаде оставката !

holigan4e
14.10.2014 00:34

Аз почвам да си мисля , че Перука - старши диктува за част от състава. Колкото и да си тъп , никога няма да сложиш Перука - младши на вратата поради 3 факта. 1-во Перуката не е играл от 2013-та , тва е 1 година. 2-ро изобщо никога не е бил на ниво с изявите си. 3-то имаш Владо Стоянов дето се е доказал. Вярно , че и Владко прави грешки , ама перуци го минава по всички показатели. И ЗА КАПАК ПЕРУКА СТАРШИ не дава гаранции , че Любо ще остане селекционер. Е това не е ли наглост ?

fred_duffy
14.10.2014 06:42

ха,ще дойдете всички на моя акъл Перуката разказа играта на целия ни футбол,а Супата е неговото чучело Спокойно,ако Чичовото не си подаде оставката още тази есен,ни очакват 5-чки в Италия и Загреб

stefanBG111
14.10.2014 00:28

Целия отбор беше трагичен, тази централна двойка бранители е най слабата, която сме имали. Трябва незабавна промяна, иначе няма да ни бъде. Пенев също има вина при избора на състава, имаш Страхил Попов, Илия Миланов, Божиков, Терзиев, Радослав Димитров, Неделев и други юноши, пъ вземи ги пусни най - накрая какво чакаш, на 40 ли да станат. Не става само с приказки и с празни оправдания след всяка загуба. И за какво ми вика играчи, които не са в форма, или вика някакви, които играят в китайското първенство. Сега наще гледат по цял ден да си седят в кръчмата, да си получават заплатите, не им пука за националния, явно. Трябва цялостна промяна в ръководството и да се обърне повече внимание на базите. Само Литекс имат добра школа, до 1-2 години със сигурност и школата на Лудогорец ще изкарва талантливи играчи, а и забравих школа ДИТ София, тя също e една от най - добрите в България. Надявам се да видим повече момчета в националния които да изгарят от желание да се докажат, а не като тези наще, които ги е страх да играят с топката. Без желание и хъс няма как да стане и трябва доста голяма промяна.

nvidic
14.10.2014 00:25

Така както винаги сме най-добрите в критиките и вместо да ги подкрепим дори и когато не показват даже и някакво подобие на игра ние можем само да ги упрекваме и т.н ,ясно е ,че не играха добре ,както в миналите квалификации ,но проблема не идва от треньора или само от футболистите ,понеже ние нямаме никакъв клубен футбол на 4-5 години излизат по 1-2 млади в чужбина и на повечето им е*ават майката като на Тонев и Неделев и не само и човек като се замисли какви футболисти имаме в националния ,където за България играят титуляри ,а в своите клубни не помирисват мач и тук идва този проблем с първенството ,където се взимат само чужденци ,които сигурно повечето от нас да играят на тяхно място ще са по-добре и не се дава шанс за развитието на младите и може би най-големия проблем идва от нашето жалко подобие на футболна федерация ,която е затънала до гуша с черно тото и т.н и знайни и незнайни заемат постове само и само да гушнат някой лев ,а за развитието на футбола на никой не му дреме !!!

popi68
14.10.2014 00:30

Да не си му адвокат не виждаш ли че нямаме един точен удар за цял мач и то срещу Норвегия играхме абсолютен хаос за тази игра да не би аз да съм виновен как може на черното да си казва бяло.

GaLaxY94
14.10.2014 00:21

Закривай.. друго не мога да кажа.. то един футбол.. чудо чудо.. два паса на кръст не се получаваха...

tsvetomir83
14.10.2014 00:17

БРАВО, БЪЛГАРИ!
Ако погледнем реално, момчетата тичаха и се бориха до последната минута. ДАДОХА ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ (по-голямата част от тях)!
Колкото по-бързо осъзнаем, че България се превърна в СВЕТОВНО ФУТБОЛНО ДЖУДЖЕ в последните години, толкова по-добре за нас феновете.
Ще си спестим много нерви.
Следващият мач на България, който ще гледам ще бъде в груповата фаза на Европейско или Световно първенство (ако доживея до тогава разбира се) *smile*

popi68
14.10.2014 00:16

Не знам защо нашите журналисти спестяват най важните въпроси на големия треньор и специалист Любослав Пенев а те са :1.Защо или какво наложи тази смяна на вратарксия пост след като ние там нямаме никакви проблеми. 2. Защо е пуснал Апостол Попов след като той не е играл дори в ЦСКА ако му е любимец да си го взема с него където отиде да продънва други отбори.3. Най важния защо продължава да пуска Ивелин Попов той изобщо не се чува по терена играем с 10 човека явно след Апостол Попов той му е другия любимец защото е абсолютен несменяем титуляр ,за Ивелин Попов няма място дори в резервите на Марек камо ли в националния отбор , сега идваме на най важните въпроси. 4. Какво игра България днес аз ще отговоря нищо абсолютен хаос това 2:1 бе най малкото с което можехме да отпътуваме , защо продължава да не пуска защитника Александър Александров , защо не Вика Иво Иванов от Берое и защо изкара нападателя на Берое за мен той беше най борбения играч в нашия отбор но го смени явно този човек вади най добрите играчи нямам обяснение в заключение ще кажа пак няма да се класираме заради треньор и още след загубата ни от Хърватия трябваше да го сменят не може да се кара повече така да се слагат любимци с големи имена трябва да се слагат играчи не с големи имена а с най големи моментни възможности това явно за Пенев е непонятно и неговата песен е изпята.

nvidic
14.10.2014 01:05

Като цяло има доста имена ,за които се сещам по А и Б група та дори и във В група ,които са много добри ,но от големите ни грандове ги запратиха по селски отбори и вместо тях се купуват само някакви футболисти от чужбина даже не мога да ги определя ,това исках да кажа под нямаме ,явно се съм се изразил,че доста неща могат да се напишат иначе си прав имаме ,но кой ще си позволи да викне такива играчи като има такива мамини и татини синчета ,където техните са по БФС и т.н по някакви постове и натискат да ги викат за националния просто заради това не вървят така нещата както искаме ,защото винаги вместо да гледат на тези ,които показват игра и да се използват те пак на същите палячовци залагат !!! Просто в БГ не се работи правилно ,няма школи ,дори и да излезне някой добър младок с талант винаги ще се разчита на някой анонимен чужденец и накрая се чудим защо националния ни отбор не е добър и няма качествени играчи !!!

popi68
14.10.2014 00:56

С някой неща съм съгласен с теб но с това че няма играчи в нашето първенство изобщо се разминаваме ами виж кой игра днес най добре Венцислав Христов играч на Берое аз съм от Варна и няма какво да си кривя душата той беше най добрия до момента когато Пенев го извади и ме вбеси понеже имаше един борбен играч и той го смени , погледни малко защитници които заслужаваха да играят днес това са Иво Иванов от Берое и Александър Александров от Лудогорец защо не ги пробва какво му пречи аз ще ти кажа мениджърките интереси ето за това страдаме и няма да се класираме никога.

nvidic
14.10.2014 00:49

Не казвам ,че играхме добре и сляп да си ще видиш колко сме трагични исках да кажа ,че от последното ни участие на голям форум националният ни отбор върви само надолу и треньора разчита на играчи ,които играят в чужбина независимо дали са във форма или не или дали въобще помирисват мач и това е главно заради слабото ни първенство !!! Вижда се ,че когато играчите ,които ни дърпаха миналите квалификации не са във форма или са контузени пак няма алтернатива да ги замени с други и това искам да кажа и просто е много жалко ,защото ако продължаваме така нищо чудно да ни сложат в урната на Малта,Андора и т.н !!! И за това казах ,че не трябва да се обвиняват само дадени играчи или треньора ,защото проблема не е само там !!!!

hoffi
14.10.2014 00:41

Не си ме разбрал,напълно подкрепям мнението ти, просто бях ироничен. Но то си е трудно да пресъздадеш ирония чрез писане *beer*

popi68
14.10.2014 00:35

Е браво значи ако не мога да ходя по терена понеже в предните квалификации съм се представил относително добре какво добре направо нищо , добре е когато си се класирал всичко друго е зле а и за товатрябва да бъда несменяем титуляр боже дано други да нямат такова мислене.

hoffi
14.10.2014 00:30

Първоначално помислих, че си някакъв откачен Старозагорец, но след като ти отворих профила и видях, че си Варненец, реших, че в мнението ти има доста логика. Та проблема в България е, че журналистите им е казано да не закачат треньора, тъй като се е представил добре в предните квалификации. Играчи от отбори като Ботев, Локо ( и двата ) , Черно Море, БЕРОЕ ( най-вече ) по принцип нямат място в националния - примерно, ако Меси и Роналдо са българи, и играят съответно в Локо София и Локо Пловдив, то те не стават за нищо. Играчи представили се добре в предни квалификации са несменяеми титуляри в сегашните ( без значение в каква форма са ) и т.н и т.н. ...

rozenrot
14.10.2014 00:11

за треньор не ставаш чичовото ти си будалаааа щом си викнал тез чучелаааа*joking*

hoffi
14.10.2014 00:08

Ееее 'айде стига с тоя Лудогорец де ! Това е националния отбор на Република БЪЛГАРИЯ, това е "нещото" което кара агитки на ЦСКА и Левски, на Ботев и Локо Пловдив да пеят заедно! Къде в темата за националите ми говорите за Лудогорец ?! Какво общо има ?! НАГЛИ ставате !

Alexis_Sanchez
14.10.2014 00:04

ЕТО ТЕЗИ ИГРАЧИ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ ДО ТЕРЕН ПОВЕЧЕ !!!
Дяков
Апостол Попов
Миневи
Николай смешника Михайлов
Мишо Александров.
Изкарваме тея и всичко ще се нареди. Идеален състав на България: Стоянов, Манолев, Иванов, Бодуров/Ал. Александров, Занев/Минев, Гаджев, Тонев, Неделев, Миланов, Ив. Попов, Мицански/Христов

fernandinho25
14.10.2014 00:01

Анализатора на БНТ каза какво ни липсва- ,,(ИНТЕЛЕКТ)''

fernandinho25
14.10.2014 00:00

Абсолютните анонимници загубиха от други анонимници,поне да налагат Чочев и Карачанаков.

holigan4e
14.10.2014 00:06

Може да съм левскар , ама си признавам , че именно един Карачанак , ще ни е много от полза при статичните положения. Първия гол си е на перуката няма кво да говорим.

Drakoveca
13.10.2014 23:58

Трагични бяха всички днес, мисля че има нещо дето се покрива в съблекалнята,определено има напрежение при нас. Това е мое мнение.

Voinski
13.10.2014 23:58

Че бяхме трагични - така си беше. Обаче като чета коментарите и се замислям - кой можеше да викне Любо??? И колкото повече мисля - толкова повече осъзнавам че няма кой да се викне. Не е виновен треньора - просто това са ни възможностите в момента. Няма какво да се лъжем според мен - имаме посредствен отбор. Миналите квалификации Любо някак ги надъха в началото, но накрая нещата си отидоха на мястото. А в тези квалификации вече се вижда колко си можем - защита /трагична/, халфова линия /безидейна/, нападение /ялово/, вратарския пост /...не ми се коментира/. С две думи - "немам думи"!

RMcF_
13.10.2014 23:56

работа трябва.. работа.. системата, като цяло ни е калпава.. нямаме юноши, нямаме бази, нямаме добри школи.. (като изключим Литекс).. работите трябва да стават, бавно но ефективно.. като се започне с работата в школите и налагането им в така наречените грандове.. когато почнем да го правим, тогава ще сполучим.. иначе ще разчитаме на Апостол Попов и Ники Михайлов..

Salient
14.10.2014 00:00

Съгласен съм и това трябва да стане държавна политика. Поне отначало. Ама дали ще го доживеем...

Salient
13.10.2014 23:55

Посредствен отбор с посредствени футболисти играещ посредствен футбол - това представлява националният ни отбор. И 5 квоти да отворят за класиране, ние ще се класираме 6-ти. Необходима е тотална реорганизация на футбола подобна на тази в Германия преди 10-12 години. И тя трябва да почне от върха с "този, който плаща всичко за да сме прилежни и да не ставаме смешни". Дотогава такива резултати ще са много често срещано явление.

mintok1986
13.10.2014 23:54

Aз съм българи и си обичам държавата но този национален отбор е толкова зле че няма накъде тия псевдо футбулисти искаха колосални премии за класиране на европейско този национален отбор в топ 6 на бг първенството няча да влезе мога да се обзаложа некадърник до некадърник и лошото че след тях няма да дойдат по добри ей ти норвжци,малта исландия,босна армение черна гора сърбия,македония,кипър,преди бяха джуджета сега 200 по зле от тях ся наще вилат незнаем какво стана искахме да бие но нямахме късмет пълни нещастници никога повече няма да ги гледам че ме изнервиха докато съм жив ууууууууу боклуци дайте си заплатите от националния отбор на хора които бедстваха лицемери*silent***cards**cards*

Deco_Sneijder
13.10.2014 23:55

Тва беше в стил малко Д.Пенев *lol* *lol*

reuters
13.10.2014 23:53

и имат наглостта да мечтаят за Евро 2016 тия бездарници

RMcF_
13.10.2014 23:49

ще гледаме Еврото пак по телевизорите.. свикнете ли с тая мисъл, ще приемате по - лесно е такива загуби, без никаква игра..

Ginekologa
13.10.2014 23:49

много мафия , Норвегия ни биха с децата а нашите деца не се допускат до стадиона

RMcF_
13.10.2014 23:50

нашите деца и юноши ги пазим, за докато станат на 30.. купуваме разни маймунки, пълнят "грандовете" с чужденци, нямаме школи и искаме национален отбор.. все по- зле ще става...

skyblue_moon
13.10.2014 23:48

Трагедията е пълна 15 годишни дърводелци бият дърти магарета *party*

hoffi
13.10.2014 23:47

От къде да започна? Двойката централни - пълна пародия! Кой от кой по-зле.. Вратарите и те така, по-надолу чета, че Стоянов е най-доброто с което разполагаме, ама до кога ще се задоволяваме с "най-малкото зло" ? Централните полузащитници и те така, Гаджев зле - пейка, Дяков зле ама играе 'щото видиш ли е Дяков, Илиев само вкарва някаква игра.. Тонев, Попов, Миланов - никаква идея в атака, от там дали е Венци Христов, дали е Гълабинов - няма никакво значение. Братя Миневи - дай им да се разправят и да псуват, и от време на време да правят някое балонно центриране.. Общо взето МНОГО ЗЛЕ!

Deco_Sneijder
13.10.2014 23:45

Михайлов ни провали според мен...топката му мина до ръката..Владко си имаше рефлекс и онова момче наистина е световна класа за разлика от тоя..Много добро включване и на М.Александров разбърза играта,само един Кайсара му липсваше и ставаше страшно отдясно *lol* Георги Миланов много слабо се представи,чак не му отива...Бодурката само с гола го запомних,с нищо друго хубаво..Апостола без думи,мъчи се ама той природно си е слаб футболист,Тонев се мъчеше но все нещо не му достигаше,а Попето не е той в сравнение с миналите квалификации,единствено Манолев показа игра днес и се контузи...нападателите са ни гола вода и тримата,лошото е че и друг няма кой да викнем...яд ме е много че националния ни е толкова слаб,барем игра да бяха показали ми и тва нема...

Turek
13.10.2014 23:58

Свалил съм очилата. За първия гол може и да има вина вратаря но за вторият нямаше никаква вина. Ако визираш като стабилен вратар Стоянов изгледай записи на мачовете му националният отбор.

Deco_Sneijder
13.10.2014 23:54

Отворете си очите и двата гола имаше вина вратаря,както и защитата,но ако имаш 1 стабилен вратар поне един от двата гола щеше да бъде предовратен,да не кажа и двата ако беше Стоянов...тоя Михайлов една година не е играл и титуляр,най-голямата пародия

Turek
13.10.2014 23:51

Е да ние ги размазахме от игра. Сякаш 90 минути не сме им дали да излязат от наказателното поле и вратаря ни провалил. Целият отбор е трагичен.

Kalinho
13.10.2014 23:44

реално още имаме шанс за 3-тото място. Бием ги тука. Те се дънят с азерите и готово *smile*

skyblue_moon
13.10.2014 23:42

Те ви национална кауза дето искахте,истинска при това. Ето защо стадиона на мачовете на Лудогорец ще бъде препълнен.

skyblue_moon
13.10.2014 23:55

Виж как играха Лудогорец срещу тези отбори и виж тези слабаци как падат

korektor
13.10.2014 23:45

с цялото ми уважение но реал и поол пълнят стадиона сега ако ги нямаше тях щяха да будат по 20 000 мах и националният си е кауза бях на стадиона и видях как всички викаха с сърце и душе дори като падахме

GrandeBarca
13.10.2014 23:42

Къде сме тръгнали на Европейско и ние не знаеме...

gL_Manekena
13.10.2014 23:42

Браво Михайлов!
Браво Попов!
Браво Илиев!
Браво Пена!!!
Кво да ви кажа пичове, надеждата умира последна, ама изгледите хич не са добри.Миналата година играхме къде къде по-добре ама тая.... Нз, неискам да съм черноглед ама май май остават надежди за СП 2018.....

gL_Manekena
14.10.2014 00:02

Значи аз викам на Всички от Лудогорец да им се даде Бг гражданство и без тва в близките години ще станем малцинство българите, та даваме им го на целия отбор и Пената ги взима в Националния, само така се оправят работите ;д Майтап, майтап ама половината пичове от форума ако ни сложат в Националния ще играем в пъти по-добре и то за без пари!!!

RMcF_
13.10.2014 23:44

работата е там, че направим 2-3 добри безмислени мачове, по никое време, бием в 2-3 контроли и продължаваме с надеждите за следващия голям форум.. и все така.. всеки път.. старата песен на нов глас..

rozenrot
13.10.2014 23:41

ееее няма да стане 3-1 да спечеля някой лев!
честито на позналите

bacardy_breezer
13.10.2014 23:40

Пак ЗАЛЕПИХМЕ ютията на дъното.... Играем както играехме при Матеус, да не кажа и по-зле. Много тъжно...Явно трябва да направят ЕВРОТО за 32 отбора и да се класират първите 3,а 4тия да играе бараж, за да имаме шанс... За Световно няма и да си помислям, там трябва да сме 2ри за бараж... Дано децата ни поне видят националите на голям форум. Лека вечер.

RMcF_
13.10.2014 23:40

добре бе.. вижда се, че Ивелин Попов не е във форма след операцията.. защо го пуска.. имаш Стоянов, супер вратар със самочувствие, спаси дузпа на Реал, страхотни намеси с/у Реал... абе изобщо вратар от класа.. Апостол Попов.. разбирам, че Любо Пенев е Цскар, но и малките деца знаят, че хич го няма.. ето бе, имаш Александър Александров.. никакво притеснение няма в тоя пич.. играе с кеф.. Апостол Попов се страхува да влезне 1 път мъжката.. Тонев.. мина 2-3 играчи от Хърватия и хайде - хоп го пускаме титуляр.. да бе да.. няма що.. Георги Миланов.. много брак, неточни пасове .. обаче няма алтернатива.. Христов игра добре, но.. не знам просто за никъде не сме..

iskren1981
13.10.2014 23:40

Мача показва само едно че нямаме нито качество нито класа нито характер за да играем на европейско първенство

Pechenqgata
13.10.2014 23:39

Този мач бе истинско мъчение да се гледа... пак го казвам играем като пияни... голяма грешка е да се викат футболисти в националния които не са във форма но бат Любо си знае...

Kalinho
13.10.2014 23:39

аз казах ли ви Апостолчето няма място. и двата гола негови. Отделно всеки пас или връща топката на вратаря или я чисти в тъч.

monte_carlo
13.10.2014 23:39

С деца в отбора си Норвегия ни попиляха... С тия нашите смешници няма какво да чакаме, още предният път ви писах,че ако вземем и равен на късмет трябва да сме доволни.

extol
13.10.2014 23:37

На тоя смешник, ако баща му не беше Боби Михайлов, щеше да продава плодове и зеленчуци на пазара по цял ден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

holigan4e
13.10.2014 23:37

Еми явно не ставаме *sad* Може да сме зле в защитата , ама същото се отнася и за нападението. И тоя мач нямахме удар към противниковата врата , освен гола *sad* Всички са виновни без Любо

Turek
13.10.2014 23:49

Халфовата ни линия е трагедия. Без халфове играещи на ниво и защитата и нападението винаги ще са слаби.

atlas
13.10.2014 23:38

Защото пък халфовата линия е цветуща*sad*

Joropaev
13.10.2014 23:33

Жалка история.
Загуба на време си е да се гледа.

atlas
13.10.2014 23:32

Уефа трябва да променят пак регламента да се класира и четвъртия,дори петия

GoRe
13.10.2014 23:29

От тия наште и чеп за зелье не стая.

petko9305
13.10.2014 23:28

Нека да не се обиждаме, но е нормално е в моментното ни състояние да паднем Норвегия.
Вижте Исландия срещу Холандия-това вече не е нормално, но понякога и силните губят и това важи и за нас тоест тука може да сме по-силни от Норвегия например, но е нормално да има и такива резултати.
Сега ще започвате да обиждат тренера и определени футболисти. Истината е, че дори звезди(играчи от световна класа) да има в нашия отбор, когато футболния ни съюз е смешен и нищо не правим като хората...ами нормално е да няма резултати.

dido9730
13.10.2014 23:32

Човек, според мене има разлика да си играл полуфинал на световно и да допуснеш някоя изненадважта загуба, но ние не можем да си подаваме, а сме тръгнали на европейско да ходим. Това са едни бездарници, не всички, но повечето.....

Ginekologa
13.10.2014 23:30

ние от 20 години падаме *joking*

Chelsea86
13.10.2014 23:27

Вместо А.Попов можеше да извика А.Александров или Терзиев ако е възтановен.

dido9730
13.10.2014 23:23

Последните няколко европейски кфалификации все сме на 3то място и съвсрм малко не ни достигаше да идем на бараж, от Уефа промениха формата и 3тият отбор отива на бараж, едва не ли точно като за нас, ама уви.... ние продължаваме да дълбаем дъното. Цял живот ще си останем с това 94.

toni_28
13.10.2014 23:20

забравяте едно име-ИВАН ИВАНОВ,сега го няма ,и това оказва влияния

toni_28
13.10.2014 23:27

напротив-прави.ние не сме Испания

miro211
13.10.2014 23:26

абе И.Иванов.. една птичка пролет не прави ние не играем добре космоса ни пречи

Szczesny
13.10.2014 23:17

Миналите квалификации играхме доста добре и вместо да надградим сега и да се класираме,ние играем по-зле.Нямам обяснение,а уж играчите са същите.Много слабо представяне.*erm*

spain_lydaka
13.10.2014 23:17

Нека, нека..да си не бият където ни хванат, та дано им дойде акълът в главите. Докато Перуката отговаря за националния, хубаво няма да видим. Жалкото е, че нормалните хора се учат от грешките си и не ги повтарят, а нашите продължават по идентичен начин години наред, въпреки че ясно се вижда..резултати никакви. Дори и български отбор да спечели ШЛ, дори и всичките ни отбори да играят в ШЛ, националният няма да се класира на голям форум, докато в България на власт е корупцията и най-вече - "връзките"

ANTONIO_RESIO
13.10.2014 23:16

По - добре да излизаме с 20 годишни ... Исландците градят отбор от 2-3 години с млади играчи , трябва да направим и ние така

Ginekologa
13.10.2014 23:15

перуката пак на ниво 2-1

Ginekologa
13.10.2014 23:30

Германия са 1000% 1ви или 2ри не могат да бият само

Chelsea86
13.10.2014 23:29

Да, с Полша го демонстрира отлично...

Ginekologa
13.10.2014 23:28

Нойер знае как да пази и да излиза на време

Chelsea86
13.10.2014 23:25

С тази защита и Нойер няма да прокопса и ще изглежда като некадърник. Просто спрете да обвинявате само вратаря след като целия отбор играе трагично... Ей това е ФАКТ

Ginekologa
13.10.2014 23:23

2 удара и 2 гола този не знае как да се пласира ФАКТ

Chelsea86
13.10.2014 23:18

А пък А.Попов и Бодуров са за Златната топка нали?

WDale
13.10.2014 23:14

Само да не ни зашие и т'ва лапе, че срама ще е пълен.

lazera0
13.10.2014 23:06

Момчето е на 15 и е национал, а тука ги чакат да станат на 20 и няколко, за да почнат да ги пускат мач-два

CFC_Forever
13.10.2014 22:48

А.Попов и Г.Илиев нямат място в националният !

Дано 2-то ги обърнем и да бием !

М/удругото Исландия 2-0 Холандия ?wtf

Rubbin_87
13.10.2014 22:47

Второто излизаме и ги бием*ball* *beer*!

miro211
13.10.2014 23:16

Бием!!! Ще ги бием но друг път идва ми да хвърля телевизора. За нас ако има трета селска за националите там сме!

miro211
13.10.2014 22:58

и да ги бием с тази игра нищо хубаво не ни чака

rostislav.kovachev
13.10.2014 22:46

Евала на гостът в студиото на канала!
Доживях да гледам смислени коментари на мъжкар по националната телевизия!
Може и да се оправи нещо,ако не нещата...

mfantastiko
13.10.2014 22:42

Сега е времето нашите да ги обърнат, та да си върнат самочувствието. *beer*

SuperSizee
13.10.2014 22:42

#7 връщам си думите назад и смело за 45 минути мога да кажа, че до момента оправдава включването си в състава.

vlatkyn
13.10.2014 22:41

Какво искате, третото място ще бъде успех. Норвегия е конкурента за това място.Засега сме равен което е голям успех.

bacardy_breezer
13.10.2014 22:38

А тия Исландия колко ме радват, сцепиха Турция, сцепиха Латвия, сега сцепват и Холандия. Май ще ги гледаме на европейското. Много симпатичен отбор.

Deco_Sneijder
13.10.2014 22:45

Исландия са много добър отбор,яд ме е че мачкат мойте любимци от Холандия,но какво да се прави от както Гус Хидинк се махна сякаш не са те.Гилфи Сигурдсон ще стане една легенда за исландския футбол,помнете *smile* До нашия мач...надявам се на чудо..демек втори гол на нашите...дано направят нещо,че направо ми се плачеше като ги гледам...уж добрите ни играчи играят,а никви ги няма...

RMcF_
13.10.2014 22:41

до колкото си спомням, те играха бараж за Световното? млади играчи, тъкмо се сработват.. ще станат страшилища, някоя друга година

CarlesPuyol5_95
13.10.2014 22:38

ЕТО ви ся подигравахте се на Бодуров ама вкара евала му правя винаги съм твърдял че е един от най-добрите защитници в България ама вие само го плюете заради автогола говоря за повечето завистливи хейтърчета тука наистина БРАВО НА БОДУРОВ !!! много добър защитник и относно мача ни с Хърватия няма безгрешни може да сме играли слабо ама поне имахме добра защита просто 1 грешка и заради нея Хърватия си взеха мача и а и повече натискахме съперника и гола падна въпреки че нямахме почти никакви положения владеехме кълбото така че и отново БРАВО НА БОДУРОВ а вие неблагодарни и завистливи хейтъри може да си го плюете още !!!

bacardy_breezer
13.10.2014 22:35

Малко на късмет изравнихме. Много сме пасивни, ама много. Не направихме и една опасна атака. Просто все едно гледам България от преди Любо Пенев последните 2 мача... Няма и помен от играта ни от миналите квалификации. Норвежците са много бързи на контри ни чупят направо. Дано Апостол Попов напусне терена, че ни закопава яко и грешката при гола е основно негова. Този резултат ни устройва, но ако не променим играта второто, няма как да го запазим.

Kalinho
13.10.2014 22:34

Апостолчето трагичен. Обръща се като тир, увисва всеки път за 3ти мач подред

Deco_Sneijder
13.10.2014 22:30

Честно казано не очаквах наще да вкарат днеска...дано направят нещо че ми се плаче като ги гледам,браво,но само на статични положения ли ще разчитаме...една атака свестна нямаме,Венци се бори но отпред не може да направи нищо

Turek
13.10.2014 22:30

Мен лично много ме разочароват Миланов и Попов. Очаквах много повече от тях. И двамата нищо градивно не могат да направят. Ако другите не могат поне те да се приближат един до друг и да си направят двойно подаване, да тръгне някой от тях на скорост, да финтира да стреля.

holigan4e
13.10.2014 22:29

EEEEEEEEEEEEE това чакахме макя му трън !!!!!!!!!!! ТАКА СЕ КЕФЯ СЕ ЕДНО СМЕ ВКАРЛИ НА БРАЗИЛИЯ НА ФИНАЛА.................

RMcF_
13.10.2014 22:29

ха.. кой вкара тоз гол.. смешника Бодуров.. браво ;д

Chelsea86
13.10.2014 22:29

Бодуров нацели правилния ръб този път. *surprized**surprized**surprized*

GoRe
13.10.2014 22:29

От тия наште и чеп за зеле не става.

WDale
13.10.2014 22:29

ни-ко-ЛААААААААААААААААААЙ, Бодуроооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооов

ngnneo
13.10.2014 22:27

Абе тва нещо И.Попов що е с такава маска.Аз си мисля че е да му скрива пъпчивата мутра ама все пак.А за мача мисля че имаме сили да вземем петото място ако не ни мине котка път.

Chelsea86
13.10.2014 22:22

Какво плюете само по Михайлов? Да Стоянов спасява но в Лудогорец, тук го видяхме колко гола му минаха през ръцете. А защитата защо не обсъждате? Нали те проспаха атаката на Норвегия и хоп вратаря е виновен. *nerd*

В атака какво правим? Миланов и И.Попов само се спъват в топката. Тонев и Христов се губят. Само с Дяков и Илиев не става. А Манолев само прибягва ама без нищо сериозно.
Айде като коментирате да е обективно, а не само хората които не ви харесват. *wink*

toni_28
13.10.2014 22:25

съгласен съм с теб колега

vlatkyn
13.10.2014 22:20

Добре че норвежците са дървени, та португалския съдия няма положения да ни резне.

miro211
13.10.2014 22:17

Вече се играе бърз динамичен футбол с това тики- така нищо вече не става. Преса движение по терена нестандартни и изненадващи пасове а нашит мърди. Питам се защо го гледам да се ядосвам.

gL_Manekena
13.10.2014 22:14

Ехееее изпуснал съм, тоя Малката Перука се правил на Нойер *lol*

Turek
13.10.2014 22:08

И Стоянов и Михайлов са зле. Забравихте ли какъв гол пусна Стоянов в Азербайджан. Както се казва хвани единия удари другия.

vasilis5454
13.10.2014 22:08

българските футболисти са много под средната класа

TheSharK
13.10.2014 22:06

Имаме вратар от световна класа, който играе в Шампионската лига и в най-важния мач излизаме с малката перука. Не знам защо по мачовете викаме "Мафия" срещу съдийството, като тя Мафията си е в нашия лагер...

TheSharK
13.10.2014 23:26

за световната класа съм донякъде съгласен, ама да кажеш че Стоянов и Михайлов са на едно ниво е повече от смешно!

haldir
13.10.2014 22:49

Каква световна класа бе пич,от 2мача в ШЛ ли се става играч от световна класа ,,,я се осъзнай.Май забрави ,че на същия този играч му вкараха гол от 30 метра в първия мач. Няма кой знае каква разлика м/у двамата ни вратари ,колкото единя заслужава да пази ,толкова и другия!!!! И не прави сравнение м/у мачовете му за Лудогорец и тези с националния отбор!!!

holigan4e
13.10.2014 22:04

Идва ми да счупя нещо :@ Малката перука нищо не прави :@

fivooo
13.10.2014 22:02

Само като видя кой пази и ми става ясно какво е положението в Националния. Близките 10-20 години не очаквайте БГ да се кларира на голям форум. Всъщност въобще не очаквайте, тя България след 20 години няма да я има.

WDale
13.10.2014 22:01

Ха-ха-ха, такъв гол и на Easy на Фифа не можеш да вкараш.

marian.iordanov.108
13.10.2014 22:01

Михайлов трябва да го заковат на пейката.. да играе само когато Владо е контузен.. ще имаш такъв вратар и ще пуска тоя.. тцтц

Big_Ivan017
13.10.2014 22:00

Как може тоя проклет Кольо Михайлов-манекена да е на вратата... ръцете му са разтопен кашкавал!!!! *angry**angry**angry**angry*

Ginekologa
13.10.2014 22:00

видяхте ли ни вратарчето ахаха*joking**joking**joking*

Stan1926
13.10.2014 22:00

Нямам търпение след края на мача пак да чуя Пената колко случайно са вкарали!!

MultiRedFan
13.10.2014 22:00

Добре бе Ники... може ли да си такъв тъпак бе! УУУУУХ. *angry**angry*

vlatkyn
13.10.2014 21:49

Хорвежците играят театър ,сигурно играят със съдията.

john_doe
13.10.2014 21:48

Ейййй искам да играе Гълъбинов *ball**ball**ball*

Deco_Sneijder
13.10.2014 21:46

Много грешки още в стартовия състав...защитата ни е гола вода Апостол освен да чисти кат див селянин друго не може,Бодуров отиде в Англия и се има за топ звездата на България дето може да лъже по 3ма в защита...Николай на врата...трагедия,но все пак успех..Георги Илиев очаквам да покаже нещо,а за Христов нападател...може би е по-добре от Мицански но и двамата са гола вода,Гълъбинов е най-добрия вариант дано Манолев,Попов и Миланов се стегнат а през второто ако се появи и Тонев ...това ми е надеждата успех Българи!

hoffi
13.10.2014 21:37

Стига бе хора, свалете тия очила.. Стоянов си заслужава пейката ! Не че Михайлов не я заслужава де.. Владо е вратар като Де Хеа в първия му сезон в Юнайтед - освен рефлекс друго няма, доста грешки прави.. Друг е въпроса, че според мен на вратата трябва да са Митрев/Илиев/Караджов.
Хайде дано бием пък, кой варди, кой в атака ще е без значение..

tagen
13.10.2014 22:16

гледай реално на нещата без очила нз какви са най добрия ни вратар е Владо той докара лудогорец до 1/8 и ШЛ има недостатъци но е най доброто в момента

djovani22
13.10.2014 21:27

Норвегия 1-:-2 БЪЛГАРИЯ ! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!

tinin
13.10.2014 21:27

Айде нека да сме оптимисти - Никито Михайлов може да ни изненада приятно *smile**smile**smile*

futbolista123
13.10.2014 21:24

не може да оставиш вратар играещ в ШЛ спасявал дуспа на Роналдо и още доста положения в самия мач и в квалификациите ама той никито маминия играе в отбор на който и името не мога да му кажа

pesholudiq
13.10.2014 21:23

Михайлов *lol* *lol* *lol*

miro211
13.10.2014 22:05

ко стана бре един път излезе един гол представи си само колко голове ще има този мач.

miro211
13.10.2014 21:44

абе красвец точно за излизания при Михайлов ще ми говориш. Пената нещо е изперкал или перуката е ял сладко.

djzt
13.10.2014 21:39

Михайлов , да смейте се ...после да не ви вади мача,Стоянов има някакъв уникален рефлекс бате , ама при излизания , удари от далеч е адски необедителен и изобщо не е стабилен ....според мен е добре да го оставят малко на пейката.А относно състава съгласен съм за илиев , но не и за Дяков ,като цяло един от най-слабите с/у Хърватска.Венци можеше да бъде съшо резерва за сметка на Галъбинов!

Barnes
13.10.2014 21:18

Ама как Ви знаят устите на някои, отидете вие да вкарвате тогава...
Колкото до Михайлов, тате му пак е казал тежката дума за съжаление. Нищо, че не е играл от доста време...

SuperSizee
13.10.2014 21:16

Стоянов за Михайлов и Гълабинов за Христов ще е оптималния състав за този мач според мене.

seko_96
13.10.2014 21:14

Абе как ще пусне тоя Михайлов ,Боже опази

madridistaaaaaa
13.10.2014 21:12

Михайлов???? Хахахахахаха излагациии как може да оставиш най-добрият вратар в Бъглария резерва?

tinin
13.10.2014 21:11

Хмммм леко съм скептичен към включването на Венци Христов и Николай Михайлов в игра. Дано с играта си ме опровергаят. Айде наш'тееее!

RVP_Reus_9
13.10.2014 21:23

Аз също съм на това мнение.

MarkoPolo
13.10.2014 21:05

ееее реши се най-накрая да пусне Христов !!!! Само нз защо срещу Хърватите не го пусна...