Кристиано Роналдо: Напуснах Юнайтед заради английските грубияни

19:13
Кристиано Роналдо: Напуснах Юнайтед заради английските грубияни
Новото попълнение на Реал Мадрид Кристиано Роналдо разкри някои от основните причини да желае да напусне Манчестър Юнайтед и да се присъедини към "Кралския клуб".

"Във Висшата лига има отбори, които не знаят как да се справят с мен, освен да ме ритат. Тези грубияни бяха една от главните причини да напусна", коментира Роналдо.

"Мисля, че трябва да се измисли някакво правило, което да защитава елегантни и технични футболисти като мен. Засега обаче подобно нещо не съществува", допълва португалецът.

" Манчестър Юнайтед и феновете на клуба винаги ще останат в сърцето ми. Дойдох момче и си тръгнах...мъж. Много съм благодарен на сър Алекс за доверието, което ми гласува и за всичко друго, което направи за мен", каза още Кристиано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drusalin
04.07.2009 11:18

Notlike черния труд винаги е бил за полузащитниците който извеждат а и се връщат назаден план да защитават също . Роналдо е крило къде го сравняваш пък ти с полузащитник . А и глупоста че всеки от англия знае че е нежна душица е породена единствено от твоя болен мозък . Защитниците е нормално да са груби , просто да го откажат да не играе технично . Така е било винаги ! Италианците за кво не играят толкова техничен футбол ?! Но пък имат ебаси защитниците, такъв футбол се играе там .
Неможе да кажеш че Роналдо е нежна душица ти едва ли го познаваш ... може единствено да си въобразяваш . Нормално е като си ги минава с лекота да иска да се възползва като падне в наказателното примерно . Но всички видяхме как Роналдо по крилото правише чудеса и в нападение беше най - ефективния играч на Манчестър последните 4 години !

Notlike
03.07.2009 23:42

Crisstiano, пич, да ти призная, много ми беше гот, когато Роналдо се финтираше ек на ек със защитник и знаех как оня ще го резне.. *joking*
Той Роналдо пада и без да го срежат. Само да спомена, че те го спъват, защото знаят, че е нежна душица и просто се отказва да се прави на клоун, когато знае кой може да го съсече... следя английски футбол от доста години и мога да кажа, че Кристиано Роналдо е най-големият консуматор, откакто Ман Юнайтед го направиха през 2005-2006 своя ОСНОВНА ФИГУРА. От край време твърдя, че Роналдо не е от тези футболисти, които могат да градят играта на отбора, а са от тези, които използват "черния" труд на своите съотборници.. и няма кой да ме убеди на обратното мнение, защото съм 1000% прав в себе си.

arsenov
03.07.2009 10:16

(Много е нежен тоя Кристияно . Бати симулиращата ку**а ... Нямам думи ! Да се маха ! Поне Ман Ютд няма да бият с дуспи или с пряксвободни заради тоя гейец !) момчето е мноого право *thumb_up*

arsenal_spt
03.07.2009 09:16

Много е нежен тоя Кристияно . Бати симулиращата ку**а ... Нямам думи ! Да се маха ! Поне Ман Ютд няма да бият с дуспи или с пряксвободни заради тоя гейец ! АРСЕНАЛ ШАМПИОН , але - але !

azur
03.07.2009 03:46

denw - Без коментар !
Crissstiano - объркан все още..
PRI_A_TEL - вица не струва ... ако е виц изобщо
Notlike - Страхотно мнение .. евала !! Напълно точна представа за английския футбол според мене !
Crissstiano - и на мене ми беше ГОТ да гледам Манчо - Барса *joking*
Ще го видиме твоя любимец през новия сезон с дърварите и колчета ...

Crissstiano
03.07.2009 00:03

Notlike на мене пък ми беше много гот да гледам как Роналдо минаваше като колчета дърварите и те го ритаха,след това той се изправяше пак ги правеше луди и те пак го ритаха,защото просто беше много добър.Сега това следва и в Испания.Винаги е било така,който може играе футбол,който не се рита като селянин и не говоря за тактическите нарушения,защото те са част от играта,а за онези безумни влизания срещу него,които ги имаше почти всеки мач и които целяха да го контузят.

Notlike
02.07.2009 23:44

Приятел, всеки отишъл в Англия трябва да знае на какво е подложен. Затова английският футбол е остър и атрактивен. Нормално е като не могат да го спрат, да го ритат... никой не е казал НЕ ритай. Могат да ритат и го правят... дори и с цената на картони.. никой не наказва с изгонване и т.н. А в ПШ има и къде-къде по-технични футболисти, най-вече от африкански корени, които, въпреки ританията, нито дума не са казали... явно това богаташче вече се чувства длъжно да се прави на "who I am" *stop* Затова Ман Юнайтед и САФ са велики. Затова, защото те не робуват на личности, а славят емблемата на велик отбор !
Такива лигльовци хубаво, че си заминават, защото правят футбола в Англия още по-хубав.. ако не ви е гот да гледате как се ритат в премиършип, пускайте сингапурската C лига и гледайте там отбори като този на армията, на полицията и т.н... поне там няма ритане в краката *joking*

pecata88
02.07.2009 23:36

Той иска да се създаде "правилник за предпазване на нежните душици" по английските терени *joking* За радост на футбола те та такова животно нема и нема и да има. Не иска ли и да назначат някой да му варди дупенцето като се разхожда сам по тъмна доба

acroma
02.07.2009 22:23

" denw " личи си колко голям селянин си. И аз не го харесвам маа ... *evil* СЕЛЯНДУР такъв *stop*

Cris_7
02.07.2009 22:22

Напълно прав ! Те немогат да го спрат затова го ритат.. Иначе Най-Техничният и Най-добрият

Crissstiano
02.07.2009 19:23

Самата истина,не можеха по друг начин да го спират,но той продължи да ги прави луди и не им се даде на дърварите.

denw
02.07.2009 19:21

Ей какъв футболист може да си ти ве кво се прайш на големата работа малеее дано некой у Испания да ти счупат краката