Роджърс: Още е рано да се мисли за Шампионската лига

13:08
Роджърс: Още е рано да се мисли за Шампионската лига
Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че отборът му е изцяло концентриран за днешната среща с Астън Вила и на този етап не се мисли за мачовете в Шампионска лига.

"В състава се върнаха и играчите, които взеха участие за националните си отбори. Фокусирали сме се изцяло за мача с Астън Вила. Този отбор е сериозна заплаха за нас. Последните две домакински срещи с Вила бяха много трудни. Сега те са млад и енергичен тим с добри играчи. Започнаха добре в първенството и желанието им е да продължат с доброто представяне. Нашата цел обаче са трите точки. Нашите футболисти са гладни за успехи. Всеки един играч на Ливърпул иска отборът ни да е на върха", заяви Роджърс, който коментира и предстоящата среща с Лудогорец в турнира Шампионска лига.

"Вълнуваме се за този мач, но до него има време. Сега мислим за Астън Вила. Не познаваме добре съперника ни от България. Поне не толкова добре, колкото сме разузнали отборите от Висшата лига. Ние уважаваме всеки един тим във всеки един турнир. Те са шампиони на България и със сигурност ще искат да се докажат на "Анфийлд". Пак казвам, че на този етап мислим за Астън Вила. Трите точки в този мач ще ни дадат нужното самочувствие за двубоя в Шампионска лига", добави Роджърс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

blq
13.09.2014 16:04

Пуул със сигурност ще са четвъртфиналисти.

petko9305
13.09.2014 14:35

Да бе! и аз се чудя какво става с сайта. Къде е информацията за днешните мачове в онова поле ?

RVP_Reus_9
13.09.2014 16:04

С 1 ден са по-назад. Трябва да са при утрешните.*joking*