Стойчо Младенов прави рокади в защита за мача с Черно море

12:51
Стойчо Младенов прави рокади в защита за мача с Черно море
Стойчо Младенов гласи Венцислав Василев за титуляр при гостуването на Черно море в събота. Идеята е той да смени като десен бек национа-ла Апостол Попов, тъй като е в по-добра физическа форма и притежава повече агресия и острота, все компоненти, които ще са нужни на "Тича", съобщава "Тема спорт". Освен това е далеч по-опасен при статичните положения пред вратата на съперника. Довчера Василев бе фаворит за място сред 11-те във Варна, но не е изключено в последния момент Младенов да се откаже от намерението си за промяна в тази зона и отново да заложи на Попов, който игра като централен бранител в евроквалификацията с Азербайджан.

Другата дилема пред треньора на ЦСКА е за конфигурацията в полузащитата, където конкуренцията е много сериозна. Стивън Сънди може да се счита за почти сигурен титуляр в предмостието на червения ариергард. До него най-вероятно ще започне бившият играч на Черно море Еденилсон Бергонси, въпреки че са възможни и опции с Галчев или Маркинъос. В случай че Младенов реши да върне Мар-кинъос до Сънди, то фелипе ще действа зад централния нападател Буш. Иван Стоянов отпада от групата и за този мач, след като възстановяването му от операция на херния продължава по-дълго от очакваното.

В същото време стана ясно, че ЦСКА тръгва утре сутринта за Варна със самолет. За късния следобед е предвидена тренировка, на която се очаква да присъстват и доста привърженици от региона.

Днес пък играчите очакват да получат заплатите си за месец юли и ако това се случи, то клубът няма да има просрочени месечни възнаграждения към тях. Дължими обаче ще останат сериозен брой премии. Въпреки това от ръководството се гласят да обявят солиден бонус от по 2000 лева при победа на "Тича".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MarkoPolo
11.09.2014 14:00

Дали ЦСКА, ще продължи с добрата си серия ? Според мен, да. Много са надъхани този сезон и изглежда има добър колектив. Все още като видя статия за ЦСКА и се сещам за мача срещу Марек, този сезон. Уникални голове !!!