Боби Михайлов: Дано тръгнем добре в евроквалификациите

13:05
Боби Михайлов: Дано тръгнем добре в евроквалификациите
Дни преди европейската квалификация с Азербайджан президентът на БФС Борислав Михайлов коментира очакванията си за представянето на националния тим.

"Винаги началото е важно. Ще бъде много тежко, а Азербайджан са сериозен отбор. Немско треньорско ръководство. Берти Фогтс има да ни връща, но ние пък се надяваме да му покажем, че всеки път можем да го бием. Надявам се да тръгнем добре. Не съм спокоен, но се надявам момчетата да са здрави и да имаме късмет. Познавам стадиона им той е с капацитет около 10-12 хиляди души. С доста фанатизирана публика са. Теренът е хубав и всичко зависи от момчетата. Здраве и късмет, защото без това няма как да стане. Искам да си вкарваме положенията и да побеждаваме, за да можем да се класираме. Иначе стилът им на игра е хубав и се харесва на всички", каза Михайлов.

Той коментира и изказването на селекционера Любослав Пенев относно чужденците в българското първенство.

"Всички национални треньори в Европа са недоволни от чужденците, които имат в първенствата си. Аз ще настоявам догодина да има поне шест българи на терена през цялото време. Както са и нормативите на ФИФА. Иначе в Европейския съюз могат да играят и 11 румънци, но аз ще настоявам догодина за минимум шестима българи на терена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MarkoPolo
02.09.2014 14:08

Дано обещанието за поне 6 българи на терена да го спази. Наистина искам да гледам повече наши момчета по терените. Честно казано А група ми стана интересна в последните няколко сезона. Не заради Лудогорец, а просто започнаха да стават интересни мачове с хубави изпълнения. За пример давам мача на ЦСКА срещу Марек, където червените биха с 5-0 и всичките 5 гола бяха много красиви. Мачовете на Литекс, където млади момчета - нашенци, разиграват другите отбори. Възходите на Берое и мъжката им игра с която спечелиха 2 купи, че и суперкупа (една е ако не се лъжа) разбира се Лудогорец. Левски показваха хубава игра, но предният и този сезон са трагедия, но ще се върнат, все пак са си Левски.