7 кръга - 4 треньорски глави в "А" група

11:00
7 кръга - 4 треньорски глави в "А" група
Българската "А" група затвърди реномето си на една от най-големите мелачки за футболни треньори в целия свят. Още не беше завършил 7-ият кръг на новото първенство и падналите треньорски глави станаха 4.

Милен Радуканов хвърли оставка като наставник на Славия. Първи през тази кампания освободиха наставника си първенците в класирането за последните три сезона Лудогорец. Стойчо Стоев сдаде поста след два кръга - 0:1 от Хасково и 0:0 с Черно море плюс нулевото равенство с Партизан в Европа. Гонзо също реши съдбата на Пепе Мурсия в Левски още след втория кръг - 1:1 с Локо Пловдив и 0:2 от ЦСКА, но освободи испанеца след 1:0 над Локо София в третия. Александър Станков и Черно море се разделиха след 5-ия кръг - след две точки от първите два мача и три поредни загуби. Последната - 0:3 от Литекс.

Именно след 0:2 от Краси Балъков в 7-ия кръг напусна и Радуканов. Първо обяви, че остава. но след като преспа, заяви: "Разговарях с Венци Стефанов. За доброто на всички и за сваляне на напрежението в клуба реших да напусна. Казах на Венци Стефанов, че си подавам оставката като старши треньор на Славия."

"Утре (днес - б.р.) ще се съберем и ще обявя официално решението за треньорския пост”, заяви пред "24 часа" шефът на белите Венци Стефанов.

Очаква се той да каже, че приема оставката на Радуканов и да обяви заместника му, който ще започне работа в Овча купел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Niki_Druid
01.09.2014 20:12

Най-добре в това отношение са Берое те държат на тренера са въпреки всичко и са доста добри в момента *smile* дано и не го сменят справя се с работата си и нищо чудно тая година да са един от основните претенденти за титлата ако не и шампион УСПЕХ фен съм на ЛЕВСКИ *smile*

Matteo_Poker
01.09.2014 13:18

Съжалявам,но е заради това Българските отбори ще падат от Иртиш,Зимбру или там каквито бяха от Молдова,Казахстан и от други лиги.Забелязах и че 2-ра година след 1-2 загуби и Лудогорец смениха треньора си след загуба от Хасково и х-са с онзи люксембургски отбор.Дано да не тръгнат по стъпките на Славия,Левски и ЦСКА,които сменят треньори през 4-5 месеца....И за какво ги сменят и после същия връщат и взимат по 20 играча и освобождават и дават на други отбори още толкова....Никаква логика..

Rasho79
01.09.2014 11:58

Това е поредната глупост от Венци!

BoB_i_leshta
01.09.2014 11:55

По-скоро затвърди реномето си на първенството с най-кухи собственици в целия свят *wink*