"Сектор Г": ЗА "БЕДНИТЕ ДУШИ", МОРАЛА И ОЩЕ НЕЩО...

13:06
"Сектор Г": ЗА "БЕДНИТЕ ДУШИ", МОРАЛА И ОЩЕ НЕЩО...
От фенклуба на ЦСКА "Сектор Г" разпространиха декларация, насочена към Лудогорец, собственика Кирил Домусчиев, както и обвиненията към привържениците, подкрепящи Стяуа Букурещ.

ЗА "БЕДНИТЕ ДУШИ", МОРАЛА И ОЩЕ НЕЩО...

"Медийната истерия около "националната кауза" заплашва да заглуши и малкото останали гласове на нормалността. Всяко мнение, различно от "правилното" и "патриотичното", се посреща с обидни квалификации, а в този тон самозабравилият се "благодетел" на отбора от Разград си позволи да нарече привържениците на ЦСКА, подкрепили Стяуа, "бедни души". Лесно е да се самозабравиш, когато си заобиколен от лакеи, шутове и всевъзможни придворни слуги, готови да те възхваляват до небесата. Това, че имаш статута на местен феодал в определен регион и неограничени финансови ресурси, не означава, че цялата страна трябва да ти угажда. Нека припомним, че никой не е длъжен да харесва фирменото отборче, още по-малко пък да го подкрепя.

Кои са истинските "бедни души"? По-скоро са тези, натоварени по автобусите не само от Разград, но и от другите краища на страната. Някои решили да отидат на мач, защото е безплатно, други, просто за да убият времето, а трети въобще не знаят защо са на стадиона. Същата гнусна картинка като по партийните митинги миналата есен в София. Снимките говорят сами. Но всъщност истинската "бедна душа" е този, който организира всичко това. Някой, който освен, че притежава футболен клуб, неистово иска този клуб да има и привърженици, които да го подкрепят. Но някои неща не стават с пари... дори и с много. "Благодетелят" беше част от ръководството на нашия клуб преди няколко години, в началото на едно управление, което беше на крачка да ликвидира ЦСКА. "Големият мениджър и управленец" явно бързо видя накъде отиват нещата и тихомълком отиде в Разград, за да започне свой "проект". Разбираме го - там е по-лесно, тихо и спокойно. Една шепа момчета обаче, които той днес нарича "бедни души", останаха дори и в тези най-мрачни времена и се бориха за своя клуб докрай. Те нямаха неговите милиони, но имаха нещо много по-силно - смелост, принципи и идеали, водеше ги единствено любовта към ЦСКА. Те жертваха много през тези години, бяха врагове на свои и чужди, но накрая видяха своя клуб освободен от престъпното управление. Кой беше "бедна душа" тогава?

Има обаче една част от "феновете" в зелено, на които искрено съчувстваме. Това са служителите и работниците от определени заводи и държавни учреждения, които вместо на работа са изпратени да отидат на мач в София, както и хората на преклонна възраст, натоварени по рейсовете и разкарвани из страната и чужбина като панаирджийски мечки. Наясно сме, че има и доста "фенове", които сами решават да посещават мачовете на "националната кауза". Ще стават и все повече с оглед предстоящите срещи. Те са продукт именно на медийната пропаганда, която всеки ден облъчва с "патриотични" послания. Въпросните "привърженици" уж много обичали футбола, но страхът от агитките ги спирал да ходят на други мачове. Къде бяха те обаче и защо не подкрепиха Черно море срещу Щутгарт на националния стадион преди няколко години или пък Локомотив София на "Армията" срещу Рен? В тези случаи оправданието им не важи. Отговорът е прост – липсваше медийната среда, която да превърне подкрепата за "националната кауза" в мода и задължение за всеки "патриот".

Кои създават медийната истерия и защо го правят? Едни са водени от финансова зависимост журналисти, други се умилкват край силните на деня, за да получат повече интервюта от тях и безплатни места в чартърите из Европа. Всички те са чиста проба ибрикчии, които видяхме и чухме в сряда вечерта в национален ефир как постигнаха нови висини в тази смрадлива професия. "Благодетелят" обаче явно не осъзнава, че с натрапването на отбора си постига обратен ефект. Традиционните отбори с истинска и вярна публика в България се броят на пръстите на ръцете. Техните фенове обаче са многобройни. Изкуственият патос и "патриотичните" напъни по телевизии и сайтове със сигурност са успели да отвратят и тези от тях, които досега са били безразлични към отбора от Разград. Безразличието преминава в нехаресване, а то - в чиста омраза. Убедени сме, че след всичко това "националната кауза" няма как да бъде посрещната топло по стадионите из страната.

В следващите месеци ни предстои да ни сервират още от същото. Ще слушаме непрестанно за "битките с европейски грандове", за "препълнения стадион", за "футболния празник". Ще ни натякват, че трябва задължително да подкрепяме българския отбор, иначе сме едва ли не родоотстъпници. Български - нищо, че бразилците са мнозинство в състава му, а сред "агитката" му има хора с фланелки на истанбулски грандове. Стадионът ще се пълни, но с хора дошли, защото харесват или мразят Реал Мадрид или Ливърпул, както и с обикновени търсачи на слава, които са чули, че е модерно да се ходи на мач и за пръв път ще стъпят на ст. "Васил Левски". И на мачове на ЦСКА е имало и ще има такива, но те никога не са били мнозинство! Не се учудвайте, когато есента видите повече фланелки на Роналдо или Джерард по трибуните, отколкото зелени такива.

Всъщност отборът от Разград е много на мястото си в турнира, който олицетворява комерсиализацията на футбола в последните 20 години. За оядените плужеци от УЕФА единственото, което има значение, са парите. Достатъчно е да разполагаш с финансов ресурс, за да превърнеш всеки отбор без традиции във фактор в техните турнири. Финансовият феърплей на Платини е толкова истински, колкото косата на протежето му, което е начело на БФС. Истинските отбори с истински привърженици не са добре дошли в Шампионската лига. Неслучайно по много стадиони в Европа може да бъде чут рефренът, който пеехме с нашите приятели от Стяуа - UEFA MAFIA!!!"

"ФЕН КЛУБ СЕКТОР Г"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Stan1926
30.08.2014 13:07

Само един кратък въпрос. Щом не сте национални предатели и подлоги на чуждите отбори, защо обиждахте по този начин левскарите, когато те подкрепиха Лацио?
Истината е, че комплексът "Лудогорец" ви тресе много яко. Вместо като цял народ да се зарадвате, умирате от злоба и завист.

vurtop
30.08.2014 14:28

Защото Лудогорец = Левски = чуждоюжно БФС = нищо общо с БГ = двойни комплекси само за тях самите!!

tinin
30.08.2014 09:47

Много спорове са се заформили гледам *wink* За мен няма смисъл от това. Всеки може да подкрепя когото си иска. Аз подкрепях Лудогорец, защото все пак са български отбор и играят много добре. Ще ги подкрепям и срещу Ливърпул, нищо че са ми един от любимите чужди клубове. А, че Киро се е взел много на сериозно и продължава с изцепките е абсолютно вярно, но аз му тегля една наум и продължавам да се радвам на играта на отбора му.

alePSG
29.08.2014 18:34

Разград не е футболен град и не мисля да е бил някога но навярно е тръгнал да става, не знам за 5 или 10 години но е факт. Това че дават пари насам натам че копуват мачове и т.н като всеки станал Шампион е факт. Това че фенове ядоха бой заради забравили се мутри и управата на Лудогорец не даде някакъв адекватен отговор след тая ситуация е факт. Цялата ни държава е такава факт е. Да в Разград има много турци, помаци и не знам точно какви - факт е, има и българи там, български град е. Парите на отбора са мръсни и/или изкарани на гърба на бедни хора като повечето пари в България. Съжалявам но не мразя Лудогорец и/или който и да е отбор и се радвам и бих се радвал на който и да е отбор/състезател под български флаг постигнал успехи. Държавата ни е кофти но не съм се отказал от нея. Търсете справедливост обаче да ходиш да ми викаш за ромънците на Левски и после на мач на национала(примерно) същите хора да крещят на ромънците - Цигани.. не е ли смешно. Много сериозна декларация впрочем, успех на всички български отбори! Тоя Базил де Карвалио на клипа не се и съмнявам че е искрен но всички купуват съдии и мачове а пък да предложиш премии на отбор играещ срещу пряк конкурент доколкото аз знам не е против правила и закони(дано не греша тук). Общо взето доста забавно беше че каза за Славия "те играят за пари!!!" хах сериозно ли той за какво играе и какво прави в България за Макарони ли е дошъл или пък на лов.. Общо взето много фенове на футбола и феър плея когато "коня отиде в ряката"! Успех на Лудогорец и както казаха някой хора, имат шанс за трето място срещу Базел. След тия мачове, не се и съмнявам че ще играят до голяма част за удоволствие и собствената си чест ако не заради отбор и родина както ще кажат някой. България спечели след влизането на Лудогорец - последния факт който искам да отбележа. Ако дразня разгневени фенове - сорка, не мисля да пиша повече щото и темата не е много сериозна да изкараш една оса от рояка виновна, повече не смятам да пиша.

alePSG
29.08.2014 17:48

Според хората писали това, българите в Разград и региона имат ли право да подкрепят Лудогорец или не бива да ги подкрепят и трябва да са фенове на други отбори? Според феновете подкрепящи тази декларация, всички които се радват че Лудогорец влезе в шампионската лига са идиоти и анти-българи така ли? Цялата тая върховна простотия със сериозен тон само излага хората писали и подкрепящи я. Като мразите боса на Лудогорец, отбора и Разград то какво точно искате да се случи не разбирам? Цялата тая работа ми напомня донякъде за просташката омраза на шепа кретени към Бербатов и за лафа "Лесно е да мразиш, трудно е да обичаш." А да и между другото футбола вече е в МНОГО ПО ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ бизнес и панаир а някои хора явно няма да го разберат никога. Да не мислите че вашите, моя или на комшията ви отбор не е управляван от мутри, измамници под прозвището "бизнесмени" и какви ли не не-човеци. Имена няма смисъл да се изброява защото понятието "бос" в наши дни и специално у нас на повечето хора им е ясно какво означава. Вие си знаете какво правите хора - пишете декларации, псувайте,мразете другите фенове, връзвайте им се защото носят любимата емблема и така нататък... Живота си е ваш.

MarkoPolo
30.08.2014 11:35

И горе-долу пак едно и също си говорим всички и се повтаряме и така *smile*

tagen
29.08.2014 22:36

като свършат парите идва нов който дава повече пари *lol* ти какво мислиш в момента те са машина за пари вс деца искат да играят за тях школата им е от най добрите имат база има вс имат коеф който им гарантира да са поставени до плейофа на ШЛ дори да не влезнат в ШЛ влизат в ЛЕ което е едно 10 мил напълно достатъчни клуба да се издържа *lol* така че молете се да не се откаже че като дойде ПО БОГАТ тогава става лошо *lol*

kongzhong
29.08.2014 21:18

Нали знаеш че парата свършва , след това какво ? В источна европа където сме и ние футбола не е пари , няма нищо общо с западно европейския . Това трябва да го осъзнаете . Не обиждам никой , нито искам да го правя но ако това е лицето на нашият футбол е много жалко . Всеки отбор от а група е по симпатичен от лудогорец , да падаш от хасково и да играеш в шампионска лига . Как два сезона подред падът от новаците Любимец и Хасково ? Ако е случайно това здраве му кажи . Отбора от разград започва да става вече и противен на достаа хора не само на феновете на цска и на левски , защото нямат нито фенове (имат само платени на които домуса им кани фолк певиците когато взимат шампионската титла да може да си ударят една чикия ) . Това тяхното е порно и цирк . Другите отбори може да не играят такъв футбол , може да нямат тяхните милиони и футболисти но са по достойни и симпатични определено .

MarkoPolo
29.08.2014 19:19

Може и го прави. Ако твоето отборче го правеше това нямаше да го говориш сега тук. Потретвам се от преди теми. Лудогорец е нов отбор и сега набира фенове. Стига сте мразили и завиждали. Подкрепяйте си който и да искате отбор, не ме бърка щом печелите от тази работа, щом ви доставя повече удоволствие да гледате български отбор да пада от чуждестранен, щом ви харесва да гледате българския футбол как губи точки всичко и само защото този чужд отбор бил побратим на вашият, което по никакъв начин не носи облаги нито на вас нито на клубовете ви. Нали искате българският футбол да се развива ? Нали плачете, че ни е ниско нивото ? Ето на, вдига се нивото ни и факта че отбора който го прави не е ЦСКА или Левски не ви изнася. Факт е, че сега дори и тези двата отбора с другите български ще се развиват на гърба на Лудогорец. Ако искате го приемайте, ако искате бъдете коне с капаци и мразете, щом това прави живото ви по-приятен.

kongzhong
29.08.2014 17:57

човече тия от разград домуса ги води като стадо овце , с безплатни рейсове , с безплатни билети , даже мисля че им плащат или ги ослубождават от работа ако са част от неговия бизнес . Има разлика да си фен на отбор и да си играчка в ръцете на някой с пари

kongzhong
29.08.2014 17:30

[@link https://www.youtube.com/watch?v=oieWH8_7OlQ] Много мъчна истина .

kongzhong
29.08.2014 17:10

Много точно и правилно написано . Лудогорец е част от корупцията в българския футбол .

ivo_459
29.08.2014 17:07

Браво,братле,супер си им го написъл!

ARTURO
29.08.2014 16:05

До коментар [@comment 1693416] от [@user PASSattack_II_]:

Не можеш да ме жегнеш,защото отношението ми към софийските "грандове "е еднакво негативно.
Това,което си написал бих го сложил под някоя декларация на колегите ви от Подуене.

chefkata_1926
29.08.2014 15:45

Писна ми от тия лепилари и тяхните миризливи декларации винаги,незнам къв човек тряя да си да идеш да подкрепяш тия цигани румънците !*confused*

quitgame
29.08.2014 15:44

В това има истина не харесвам цска и лудогорец КОГАТО Левски игра в Шампионска лига имаше САМО ФЕНОВЕ на Левски по стадиона не е имало на ЦСКА БОТЕВ ЛОКО и др отбори всички наричаха Левски евро идиоти но те са играли в Шампионска лига и това е вярно в статията че който не подкрепя Лудогорец за всички не Българин АЗ ПОДКРЕПЯМ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЛЕВСКИ И ЛИВЪРПУЛ и в мача на Лудогорец с Ливърпул ще съм за Ливърпул пък ме боли кура за вас който подкрепяте "Българския отбор" ако ще Лудогорец да играе финал в ШЛ няма да ги подкрепям не защото ги мразя а защото съм Левски

Jason_Scotland
29.08.2014 15:23

Уеуе уеуе не очаквах такъв интерес към поста ми*confused**surprized**wonder* ... ще отговоря персонално*thumb_down*

tagen
29.08.2014 15:08

"Истинските отбори с истински привърженици не са добре дошли в Шампионската лига." а това в декларацията пък е върхът на декларацията *lol* и показва колко са сдухани тези който са я писали защото вс велики отбори са там *lol* дори УЕФА помогна на отбор с по голяма публика селтик да е там (въпреки че не стана ) а това че те не са виждали групи на ШЛ е др въпрос се пак без държава за теб е трудно *lol*

Chelsea86
29.08.2014 14:57

Тази тема има потенциал... Забавете малко, да си взема пуканки. *blush**tongue*

me2
29.08.2014 14:33

чорбави завистливи .. я се скриийте по дупките си

Jason_Scotland
29.08.2014 14:23

Не гледах нито мача нито нещо свързано с него и съм изненадан както от декларацията така и от причините за нея.
Смятам, че добрият тон е запазен въпреки, че всъщност е отговор на обида. Домуса е добре да внимава с емоциите, защото правилните му действия в една посока не му дават право да обижда в друга.
Никой частен бг клуб не е национална кауза!!!
Национална кауза може да е само националният отбор.
Предстоят мачове с Реал и Ливърпул. Два отбора с масивни фен-общности в бг. Нормално е да си подкрепят идолите ... и те ли ще са предатели?
Да не излезе, че половин бг са предатели накрая*confused*
А посинелите опортюнисти по-долу ... нема смисъл от обиди. По цяла година плюете Киро а сега само, защото той обидил нас и хоп обръщате лопатата*surprized*

Jason_Scotland
29.08.2014 15:50

Въпросите ти за Бербатов, Фулъм и Монако са точни и очевидно си имал проблеми с някой съфорумци, но не и с мен, така че не виждам защо питаш мен*wonder* Относно Лудогорец, аз също ги подкрепям и никого не съм обидил за това, че ги подкрепя или не. Тук е пълно обаче с потомствени фенове на Реал и Ливърпул, много от които никога не са имали възможността да си гледат идолите на живо и сега ще ги наричаме предатели и бедни души за това??? Пожелавам успех на лудогорци*wink*

Rafael
29.08.2014 15:42

Принципно е, теоретично е, необвързано с практиката. Няма да измести фокуса, защото точно това имаш предвид: всеки си подкрепя идолите, а не отборите от своята страна. Затова питам дали е идол Кристиан Танасе. На мача със Стяуа феновете на ЦСКА не отидоха да подкрепят идоли. Те са с различен манталитет от хората по трибуните на мачовете от груповата фаза. И също се съмнявам тези, които ще отидат да пеят за Ливърпул и Реал в същото време да плюят по отбора, който доведе любимите им тимове у нас. Пък бил той и "частен бг клуб".

tagen
29.08.2014 15:42

както мача с лацио аз не чух 1 вик левски или техни песни или нещо подобно но чух викове кзл или подобни *lol*

tagen
29.08.2014 15:41

ми повечето едвали ще гледат мача а др ще викат за челси но пак казвам челси тоез няма да се чуват викове левски пък кали му песни на левски *lol*

Jason_Scotland
29.08.2014 15:36

Благодаря за честта*tongue*, но въпреки това принципно не съм съгласен. Ето ти обратен пример. Виждам, че много от сините сте и фенове на Челси. Догодина ако ЦСКА играе с Челси (Лупи каза че звездите му го говорат*joking*) ... и вие ще викате за ЦСКА ли?*wonder* Ако си даваме примери така моем я откара до довечера, но както казах въпроса е принципен и няма нужда от обиди още повече от собственик на клуб*wink*

Jason_Scotland
29.08.2014 15:26

Мнението ми е принципно и няма смисъл да сравнявам попа с попадията оти ше сме на едно мнение а и ще измести фокуса от думите ми*wink*

Szczesny
29.08.2014 15:05

Джейсъне,а защо след като един частен клуб не е национална кауза,един футболист е такава?Защо Бербо винаги трябва да се подкрепя,харесва и обича?Защо като кажа примерно,че не ми харесва като стил на игра, винаги ме плюеха,че не съм българин и ,че омаловажавам постигнатото от българин.Защо винаги трябваше да гледаме тъпите мачове на Фулъм,а сега гледаме и тези на Монако?Защо винаги в българските сайтове пишеше-Бербатов виновен за гола на Фулъм срещу Челси,а той горкия е пипнал топката 3 минути преди гола,след това футболстите на Фулъм са си я подали 100 пъти,но иначе той участвал в атаката?Защо? Защо сега се плюе по отбор,който носи наслада на окото?Защо на сила трябва да гледам грозните мачове на другите български грандове,вместо да отида на стадиона и да гледам Лудогорец Реал?Защо трябва да ме е срам,че съм отишъл да гледам шоу,а не съм на вечното дерби,което е всичко друго,но не и футболен мач? И защо по дяволите Лудогорец е национална кауза?не,не е !Аз ги гледам и им се радвам,защото са отбор от България,който играе добре,не защото това е България.Ако паднат,паднат,ебал съм ги.Ако бият,се радвам.Но това далеч не означава,че са национална кауза. Ако това ни е националната кауза,то тогава много лошо.Но тази идея с каузата е втълпена от такива завистливи чорбари,които искат хората да се настроят срещу Лудогорец,което е тъпо.

tagen
29.08.2014 14:44

виж сега гледам че си от интелигентните цесекари затова евала но има разлика от подкрепа и подкрепа : приятелски отношения сте ок искате да сте в тяхната публика ок ядове няма но да викаш по време на мача цесека да пеш песни на цесека това вече е срамно и затова изказването на киро до някъде е мн вярно , оправданието на феновете е че НИКОГА някой от МЮ няма да подкрепи от ливърпул това е ТАКА но и никога на мач на МЮ - РМ примерно няма да се чуе викове МЮ МЮ и техни песни защото по света хората не си завиждат а на тоя мач феновете отидоха от чиста завист с надежда че ще видят как лудите падат и това не стана *lol* затова като не харесваш лудите не ходиш на стадиона и не гледаш мача вс др е завист ...

Rafael
29.08.2014 14:43

Съгласен! Но "частните бг клубове" са тези, които могат да доведат идолите у нас и да ги гледаме наживо. Впрочем, като споменахме идоли, съгласен ли си, че за родните фенове Ади Попа например е същата икона като Гарет Бейл, примерно?

Rafael
29.08.2014 14:21

По същата логика - да отидеш да видиш наживо идолите си и отборите, на които си се възхищавал цял живот било същото като да отидеш да викаш за румънски гранд, 90% от играчите на който не си чувал никога. Жалка работа, наистина остава лек кисел гроздов привкус след тая декларация.

Оставям настрана факта кой благодетел какъв е и какви методи ползва. Но тактично пропускат факта, че Лудогорец е отбор на няколко години и няма физическа възможност да разполага с такива фенове като доскорошните ни грандове, които вече едва кретат в подножието на върха. И затуй: "дайте да подкрепим Стяуа срещу разградските цигани". Нека останалите фенове у нас не забравят, че ако не бяха Лудогорец, скоро нямаше да видят наживо нито Джерард, нито Роналдо, а вместо тях щяха да се радват на грандове като Хасково и Зимбру. Всеки има право да си подкрепя идолите, но когато елементът на уважение липсва, тогава не е останало много футболно у нас.

Szczesny
29.08.2014 14:17

Та въпросът ми е защо трябва да ме е срам,че искам да гледам хубав футбол с българско участие?

Szczesny
29.08.2014 14:07

Тея червени паляци вече стават за смях!
Първо-За Лудогорец са играли два пъти повече българи в А група,отколкото за ЦСКА.
Второ-за медиите донякъде са прави.Да,медиите го създават това настроение,но не защото Кирчо плаща,а защото Лудогорец правят вече трети добър сезон в Европа.И сами си го създават това.А това,че Черно море един път са се домогнали до Щутгард или Локо до Рен(уникален гранд),не означава,че заслужават 40 хиляди на стадиона.Лудогорец да не би да са имали по 40 хиляди човека в началото?Те срещу Стяуа нямаха толкова фенове.
Аз също съм им ходил на мач сигурно и аз съм платен хаха.Не,аз отидох,защото ми грабнаха окото с добрата си игра и отидох на стадиона да се забавлявам.За хората,които ги е страх не са прави.Страх ги е да.Лудогорец нямат най-върлите фенове,нито може би много истински фенове,но всички,които са там са отишли да гледат футбол.Отишли са да се забавляват,защото навсякъде в Европа хората ходят да гледат футбол да се забавляват,а не като наркоманчетата от Сектор Г/Б и други тем подобни смешни сдружения,които се мислят за големите ултраси.Наркоманчетата,които се пръскат от яд,че Лудогорец за три сезона постигна много повече в Европа,отколкото техните отбори за 100 години.А твърденията на тези "ултраси",че имат много повече традиции в Европа и в България са смешни.Значи традиции в Европа имат Реал,Юнайтед,Барса,Юве и другите грандове,които всеки знае.А наще "грандове" са далеч от традициите в Европа.20 късметлийски мача за 100 години не ви правят отбор с традиции в Европа.Проумейте го,наркоманчета такива.Стига сте се заблуждавали.Лудогорец купувал титли,а ЦСКА и Левски ги постигнали с много труд...МОЛЯ?!?!?МОЛЯ?!?!Да започна ли да изброявам "ЧЕСТНИТЕ" титли на полицаите и комунистите?Защо по дяволите,когато в България се появи нещо смислено,всички гледат да го оплюят и да го принизят?А сега какво ще кажат тези смешни ултраси,които твърдят,че Лудогорец купува всичко в А група?Защо в последните 2,3 години Лудогорец се справя така добре за българските стандарти в Европа?И там ли си купува мачове?Още малко ще кажете,че Домусчиев платил на Роналдо да играе симулативно.Що за простотии,що за злоба?!Защо принизявате така един отбор?!Защо никъде в Европа това не се случва,а само в България?Защо НИКОГА Венгер,Газидис,Анчелоти,САФ(хората,които са в ИСТИНСКИТЕ ОТБОРИ С ТРАДИЦИИ В Европа),не са принизили някой клуб?Защо Венгер и Газидис(казвам газдис,защото в България президенти и изпълнителни директори дават повече интервюта от самите треньори,нещо ненормално)никога не са казали,че Сити са изкуствен отбор?Или САФ не е казал,че Челси са изкуствен отбор?Да,наливат пари,но не са такива отбори.Всеки отбор си има чест.Това го казвам и за всички фенчета тук,които казват,че Сити са изкуствен отбор-СИТИ СА ИМАЛИ ПО 30 ХИЛЯДИ ЧОВЕКА ПУБЛИКА НА СТАРИЯ СИ СТАДИОН ЕЛЪНД РОУД В ТРЕТА ДИВИЗИЯ!Научете го и спрете да обиждате отбора.
Това трябва да го проумеят и глупавите наркомани,фенове на ЦСКА и Левски.Колко истински фена имат тези отбори?Това,че имат сдружения от 100 боклука в София,не означава,че са нещо по-велико.Другите им фенове,нормалните като мен,вече ги е срам от тези отбори.Като гледам Левски на какво прилича ме е срам.Не,че и в миналото съм бил голям фен на Левски,но това беше отборът,който подкрепях от България.Иначе съм фен на Арсенал.И тук ще кажа и за това,че хората били със силните.Ами не.Хората са с техните любими отбори.Аз си признавам,че ако Арсенал играе с Лудогорец, ще съм за Арсенал.Те са ми на сърцето и сто години да са без титла в 19 дивизия.Аз съм със силните в България,защото те са дефицит в последните години,да не говоря,че като цяло са дефицит.Когато видя някой отбор да прави нещо смислено и да работи в правилната посока,аз ще го подкрепя,без значение дали е Ботев ГЪлъбово или Милан Горна Оряховица.Ще го подкрепя,когато играе в Европа,защото представлява България.Да,точно така,представлява България,защото вчера Блатер не е казал,че отбори с малко пари от Турция влизат в ШЛ,а е казал,че отбори с малко пари от България и Кипър влизат там.Блатер ,както и другите европейци,които гледат футбол ,не ги интересува колко турци има в Разград.Те говорят за БЪЛГАРСКИЯ отбор Лудогорец,който е от град Разград и това е.Хич не ги интересува дали в Разград мнозинството се казва Али или Мехмед.
Колкото до това дали хората ще отидат да гледат Реал или Лудогорец мога да кажа,че хората ще отидат да гледат ШОУ.Там ще викат за Лудогорец пък каквото стане.ШОУ,което могат да го сътворят само Лудогорец.Може и да не ме боли толкова като паднат,но ще съм гледал спектакъл,който никой друг български отбор не може да сътвори.С разни мадагаскарци и други путки майни и некъдърни треньори и инвестиции.Левски влезе в ШЛ и си купи автобус с парите?!?!?!?!?А Бате влязоха и си инвестираха в школата,а после влязоха още 10 пъти в ШЛ.Какво шоу мога да гледам от Левски,ЦСКА,Черно море и Ботев-грандовете на българския футбол!?!?От 2010 не гледам бг футбол като от време на време на СИЛА сядам да гледам вечното дерби и някой друг мач на Левски.Е не ми харесва.Изобщо не ми харесва.Защо да гледам такова подобие на футбол на сила,за да се правя на големия ултрас ли?Не е ли по-добре да отида като човек и да гледам Реал с Лудогорец?На едно по-спокойно място без татуирани,гологлави наркомани,мислещи че живеят във филма Грийн Стрийт Хулиганс.
Напоследък стана много модерно да се пллюе по Лудогорец.Е,аз пък ще го защитавам,защото другите нямат никакво право да го правят.Като не се работи правилно в другите отбори,ще падат от Дебрецен и от Мура,и Сникърс и тем подобни.А те нека си хейтват и да се заблуждават,че отборите им са нещо повече от Лудогорец.Те не са си купували титли в България.*joking*Те имат ОГРОМНИ успехи в Европа *joking*
Това са те-българските грандове,които отказват да приемат,че в момента има по-добър отбор от тях,а те са станали за смях,защото няколко пъти трябваше да закрият тази кочина ЦСКА,но това тях не ги интересува.Те са отбор с традиции *joking*

PASSattack_II_
29.08.2014 13:48

Тримцата под мен са истинските смешници = фенове на турски грандове!!

Отговор
:
13
crazy_rabbit
29.08.2014 14:20

Гъци гъци...

Fabregas_boy
29.08.2014 13:57

То понеже да викаш за румънци, сърби, турци, англичани и т.н. е много българско.Бразилците били мнозинство...Стоянов, Терзиев, Минев, Александров, Чворович, Дяков, Златински, М. Александров, Преслав Петров, Александър Василев са все национали(по прасешката логика-бразилски) + Кристиян Китов и Георги Аргилашки. Вместо да се дупите на чужди от омраза към Лудогорец, защо не вземете да си пооправите срутената кочина, да си платите на бивши и настоящи играчи и да спрете далаверите на Лупи и Комисиончо. Да не говорим, че "истинските" ви фенове са някакви спринцовкаджии за по една дозичка или парче пица.

rad011
29.08.2014 13:37

Тъпи свине!

rad011
29.08.2014 14:27

Тия които са го направили това не са ли тъпи,а?А и не съм казал,че всички цскари мразят Лудогорец.*wink*

Drakoveca
29.08.2014 13:51

е паляк не коментирай ве !

crazy_rabbit
29.08.2014 13:22

Декларацията на "феновете" на ЦСКА е меко казано смешна... Тя ни учи на : завист, злоба и чуждопоклонничество ! А да - и че високото грозде е кисело... Феновете е в кавички, защото това не е мнението на всички цесекари, а на група лайномети...

Отговор
:
14