Ман Юнайтед и Байерн се засякоха на трансферния пазар в Гърция

12:04
Ман Юнайтед и Байерн се засякоха на трансферния пазар в Гърция
Отборите на Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен имат обща трансферна цел. Двата гранда се борят за подписа на централния бранител на Олимпиакос Костас Манолас, твърдят медиите в южната ни съседка.

Манолас е определян за една от изгряващите звезди на гръцкия футбол. Той е на 23 години и вече е един от най-важните фигури в състава на Олимпиакос. Играе и за представителния тим на родината си, като до днешна дата има 13 участия за елините.

Според информация на "Various", Ювентус и Арсенал също следят отблизо ситуацията около Манолас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bisera.bakardzhieva
17.08.2014 12:06

Добре е Юнайтед и Байерн да спорят, но последната информация за Костас Манолас е, че минава медицински прегледи в Арсенал. Добър футболист е, но това не е гаранция, че ще се справи в доста скоростния и силов английски футбол. Достатъчно евтин за годините си, за да оправдае риска на Венгер с привличането му.

Rezors
17.08.2014 03:17

Не знам защо обаче май само гърците го мислят за супер-талант?Не съм срещал никъде информация за него или пък да го окачествяват като изгряваща звезда,а гърците са много гаден народ с големи претенции и като нищо ще се окаже,че е средна класа прехвален футболист!*stop*

sksw
16.08.2014 17:36

Байерн ще купи централен бранител, ако не сега, то най-късно през зимния прозорец. Не вярвам, че Гуардиола ще рискува, защото ако някой от останалите се контузи нещата стават зле. А както знаем, Байерн ще се борят и на 3-те фронта отново, а за целта им трябват по няколко играча на позиция.

Danskrastev
16.08.2014 14:46

Юнайтед имат по-голяма нужда от този играч....Гуардиола вместо да вземе заместници на Кроос и Манджукич той взима защитници голяма логика....

jean11
16.08.2014 23:41

Не бях чел скоро,по-некомпетентно мнение.Момко,преди да пишеш и да се излагаш,се позапознай малко с материята.Изивнявай,че съм груб !

squawk
16.08.2014 14:25

В Байерн няма ли един по-млад бранител, Ян Кирхоф се казва, ако помня правилно. Млад е и може да му се даде шанс. Вярно, това все пак е Байерн, не си позволяват експерименти, но защо пък да не покажат някой класен играч от школата?

Arsenal966
16.08.2014 15:02

Кирхоф е в Шалке 04 под наем от Байерн от миналата зима.Ще се върне при баварците другото лято. до Danskrastev : Байерн се разделиха с Манджукич,но взеха на негово място Левандовски,а пък баварците имат Гьотце,Шакири,Мюлер,Тиаго...има кой да го замести на Кроос,но дефакто само Шванщайгер е като него.В защита обаче с контузения Мартинез,остават само леко неубедителните Данте и Боатенг и Бадщубер...който не е играл от 2 години !

Anatoli93
16.08.2014 12:48

Гуардиола каза, че селекцията е приключила. Не съм го чувал този играч даже и не мисля, че Байерн е клуб, който трябва да разчита на "бъдещи звезди" с тези стискания на трансферния пазар този сезон ( само свободни трансфери търсят) няма да стигнем далеч. Защитата ни е повече от плачевна и това се видя с/у Дортмунд за супер купата! Да не си останем без отличие този сезон..

assault
16.08.2014 14:05

Каза го преди травмата на Мартинез който е един от основните играчи а е аут до края на сезона почти това е нещо непредвидено.

sksw
16.08.2014 12:34

Байерн им трябва спешно централен бранител и казвам защо. Ето Мартинес сега се контузи, а той бе използван от Гуардиола като централен бранител. И остават Боатенг, Бадщубер който не е в оптимална форма и Данте който първо е на години и второ е нестабилен. Дори Боатенг и Бадщубер да са титулярите, то само Данте е техен заместник и недай си боже някой от тях да се контузи, Байерн ще куцат в центъра на защитата. Така че им е нужен.

Stratievv
16.08.2014 12:18

Байерн си имат Бадщубер ( ако е така ) ние имаме Смолинг оставете го на нас :Д