Тенерифе готви оферта за Ники Михайлов

12:08
Тенерифе готви оферта за Ники Михайлов
Втородивизионният испански Тенерифе има интерес към вратаря на националния отбор Николай Михайлов, пише „7 дни спорт“. Синът на шефа на БФС се е разбрал с италианския Верона да разтрогне договора си, ако успее да се намери отбор. Турският Коняспор също се интересува от услугите на бившия страж на Твенте.

От Тенерифе са направили конкретно предложение до Михайлов. Той не е харесал предложената му заплата, но проектът на испанския тим му е допаднал. През миналия сезон тимът от Канарските острови завърши 11-и в Сегунда дивисион, но за предстоящия шампионат клубът има по-сериозно намерение – атакуване на място в Примера дивисион.

Вратарят е поставил своите условия пред Тенерифе, а испанците са разкрили своите възможности. Николай Михайлов може да намали своите претенции, но при условие, че в договора му залегнат определени бонуси. Очаква се развитие около трансфера в следващите две седмици.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LSFC98
07.08.2014 21:06

Да отива защото ако не земе някой пак няма да играе!А и да не се интересува толкова много от заплата !!!!

MarkoPolo
07.08.2014 14:42

Да отива, да играе поне, колкото и да го хулят има си качества. В Твенте беше супер, надявах се да се докаже във Верона ама не стана. Поне в Тенерифе, ще играе и ако отидат в премиера, пак ще си е титуляр.

Rezors
07.08.2014 16:55

Качествата му отдавна му ги няма,не случайно Твенте решиха да залагат на 40-годишният Бошкер*smile*