ФИФА забрани на Розберг да си направи тематичната каска

14:55
ФИФА забрани на Розберг да си направи тематичната каска
ФИФА за пореден път се прояви, след като забрани на пилота от Формула 1 Нико Розберг да отбележи световната титла на страната си, като си направи тематична каска.

29-годишният състезател на Мерцедес плануваше да представи новата си каска, на която са изобразени титлите и годините на триумф на Германия, на състезанието в Хофенхайм този уикенд. Розберг публикува снимка на каската си в Туитър, но от световната футболна централа спряха устрема му, като заявиха, че не може да носи подобна каска, която нарушава правата на "интелектуална собственост".

Разочарованият Розберг заяви, че приема решението на ФИФА и ще промени шлема си, като новия също ще е в чест на националния тим по футбол на Германия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darklight
17.07.2014 15:36

Може би, ако на каската беше изобразен Меси, фифа щеше да даде на Розберг даже и награда.

Rezors
17.07.2014 15:04

"Розберг публикува снимка на каската си в Туитър, но от световната футболна централа спряха устрема му, като заявиха, че не може да носи подобна каска, която нарушава правата на "интелектуална собственост"."
Какво за бога значи т'ва????!?!!?!?*confused**confused**confused**confused*
Как така футболна федерация ще прави забрани на автомобилен пилот?!!?!*confused**sick*

Rezors
17.07.2014 15:50

Не,напротив говорят ми,обаче да не би титлите и годините да принадлежат на ФИФА?По-нормално щеше да ако му беше забранено от футболната асоциация на Германия не от ФИФА*smile**thinking*

bacardy_breezer
17.07.2014 15:36

Май думите "патент", "авторски права" и "право на интелектуална собственост" не ти говорят много.