Младенов: Доволен съм, но още не сме в игровия ритъм

21:22
Младенов: Доволен съм, но още не сме в игровия ритъм
След победата с 3:2 над вицешампиона на Белгия Клуб Брюж, старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели, че е доволен от показаното от неговия отбор. Освен това специалистът призова да се спре с приказките, че в ЦСКА не се плаща, тъй като това създава лош имидж на „червените“.

"Доволен съм, макар още да не сме в игровия ритъм, който искам да виждам. Все пак много полезна проверка със силен противник. Единствено мога да кажа, че Гъргоров няма да бъде част от нашия отбор. Той си избра своя път и това не е ЦСКА. Ивайло Чочев не игра, защото се чака негов трансфер. Не можем да рискуваме, ако се контузи в наш мач, всичко ще се провали. Има интерес към него, така че нека да видим как ще се развият нещата. Готов съм с варианти и без Чочев, ако бъде продаден."

"Липсваха ни днес единствено Мартин Камбуров, който се възстановява от контузия, както и Мисиджан, при когото положението е същото. Но смятам, че за първия ни мач с Берое и двамата ще бъдат на 100 процента готови. В последно време се създаде много лошо впечатление за ЦСКА, не само в България, а и зад граница, че нещата не са добре, че не се плаща. Това трябва да се прекрати, защото ние имаме нужда от един позитивен имидж за ЦСКА."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

quitgame
05.07.2014 22:00

ТРОЙЧО така му викам след като лудогорец им надъниха 3 гола цска само добри само в приятелските мачове които са 90% нагласени но иначе честита победа

spain_lydaka
06.07.2014 10:10

Ха-ха-ха ти луд ли си бе, комплексирано говедо? Какви нагласяния на приятелски мачове..ха-ха-ха. П.С вземи се светни малко защо му викат ТРОЙЧО *smile* Със сигурност не е, защото Лудогорец биха ЦСКА с 3-0 :Д

MarkoPolo
05.07.2014 21:25

Вземете някоя изгряваща звезда на Коста Рика, сега докато е все още евтино. След 2-3 години ще струват много *smile*)))