Ботев се развихри на старта на Лига Европа (видео)

22:11
Ботев се развихри на старта на Лига Европа (видео)
Отборът на Ботев Пловдив стартира вихрено участието си в втория по значимост европейски клубен турнир - Лига Европа. В първия квалификационен кръг на надпреварата момчетата на Любослав Пенев се наложиха като домакини над Либертас от Сан Марино с категоричното 4:0.

Головете за канарчетата бяха дело на Мариян Огнянов, Иван Цветков и Луис Педро, първият от които се разписа на два пъти.

Този резултат на практика е достатъчен на Ботев за класиране в следващата фаза на турнира. Ответният двубой е следващата седмица.

Репортаж от мача може да видите ТУК.

Състави:


Ботев Пловдив
- Адам Стаховяк, Филип Филипов, Веселин Минев, Радослав Терзиев, Йордан Христов, Георги Сърмов, Томаш Иршак, Ромарио Кортзорг, Мариян Огнянов, Александру Куртеан, Иван Цветков.

Либертас - Алдо Симончини, Мануел Молинари, Лука Риги, Паоло Рокети, Кристиан Торели, Андреа Бенвенути, Джан Лука Морели, Мирко Факондини, Филипо Антонели, Марко Рости, Никиоло Дзенаро

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro__
05.07.2014 10:07

Бях охрана на мача и този път всичко мина по вода,евала на пловдичаните тоя път *smile*

Omen
04.07.2014 17:53

Само така, какви са тези равенства и изма4ени победи,Трябра да ма4каме с такава резултатност поне до плеиофната фаза ,и Лига Европа и ШЛ.Успех и на другите ни у4асници и касмет за вси4ки БГ отбори.

ynwaLFC
04.07.2014 10:52

Браво на канарите! Такива строители и чиновници дето играят в свободното си време футбол в Сан Марино,под 10-ка не трябва да падат! Успех в следващият кръг!

Deco_Sneijder
04.07.2014 01:17

Направи ми впечатление,многото нови и български имена в състава на Ботев,евала.Дано продължават в същия дух да ни радват,въпреки,че съперника днес беше лесен,дано и за напред е това *smile*

Big_Ivan017
04.07.2014 01:05

Браво момчета! Дано този път да нямате проблема който ви излезе в мача срещу Щутгарт миналата година и да се класирате! *smile*

alx
04.07.2014 07:44

Проблема от миналата година го няма,отиде в Астана *lol*.Нека не бързаме да ги хвалим,понеже тия аматьори не са никаква база за сравнение.Дано влезнем в групите,за да се стабилизира клуба,ако до тогава не са се оправили нещата,което е най-вероятно.