Реал нарушава споразумение с Барса

19:34
Реал нарушава споразумение с Барса
Реал Мадрид официално наруши джентълменското споразумение с Барселона двата клуба да не купуват играчи едни от други.

Както е известно, по времето на Рамон Калдерон, като президент на "Кралския клуб", мадридчани и каталунци се бяха договорили да не разменят футболисти помежду си. Причината бе да не се повтори случая с Луиш Фиго, който бе обявен за предател от феновете на Барса, които се скъсваха да го замерят с разнообразни предмети, когато португалецът се връщаше да гостува на "Камп Ноу".

"Не виждам защо да не пробваме да вземем играч на Барселона. Пазарът е отворен, а каталунците имат добро ръководство и винаги могат да подсилят състава си, ако загубят някоя от звездите си", коментира генералният мениджър на мадридчани Хорхе Валдано пред испанските медии.

" Атлетико Мадрид също е наш потенциален партньор при трансферирането на който и да е футболист. Естествено, ние винаги подхождаме с уважение към своите партньори и се оттегляме, когато получим отказ", допълни Валдано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MB_KrisS
25.06.2009 22:25

Това да не купуват играчи един от друг са глупости! Все пак никой не може да открадне футболист насила. За да стане сделка, трябва да са съгласни и двата отбора, както и футболиста. Ако Барса не искат да продават на Реал, то никой няма да ги задължи, но може пък да искат някой играч на белите....