Венгер преподписа с Арсенал и хвърли поглед на мишените пред себе си

15:10
Венгер преподписа с Арсенал и хвърли поглед на мишените пред себе си
След като вчера мениджърът на Арсенал Арсен Венгер подписа нов тригодишен контракт с клуба, сега вече на дневен ред са трансферните му планове за това лято. Френският специалист намекна, че ще играят активна роля на пазара. Според последните информации, той ще разполага с около 100 млн. паунда за нови попълнения.

На този етап е сигурно, че лондончани ще се подсилят с вратар, който ще играе втора цигулка на единствения такъв в текущия състав на тима Войчех Шчесни. За този пост е спряган бившият страж на Атлетик Билбао Яго Ерерин, който в момента е свободен агент.

Арсенал ще трябва да намери и заместник на Бакари Саня, който през изминалите дни обяви, че напуска клуба със сигурност. За дясната част на отбраната ще се търси универсален футболист, какъвто е белгиецът Дедрик Боята от Манчестър Сити. Десният бек на Шалке 04 Ацуто Учида също е опция пред Венгер.

Потенциални попълнения за халфовата линия са Брума ( Галатасарай), Урби Емануелсон ( Милан) и Андрес Гуардадо ( Байер Леверкузен).

Приоритет за Арсен Венгер обаче ще е привличането на класен нападател. По непотвърдена информация, топчиите ще се опитат да привлекат поне един измежду Карим Бензема ( Реал Мадрид), Алваро Мората (Реал Мадрид), Марио Манджукич ( Байерн Мюнхен) и Лоик Реми (КПР).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jason_Scotland
01.06.2014 06:47

Тоз па Гарай да не е син на Гара Дембеле и Ибрахима Гай*joking**joking**joking*

stefanBG111
01.06.2014 00:59

Winner много изоставате с трансферите, затова поствам новина свързана с трансферите в Байерн и Дортмунд.

Байерн купил Гарай за 15 милиона евро.
Централният защитник на Бенфика подписал за 4 години с баварците.
Германският първенец Байерн Мюнхен е договорил защитника на Бенфика Езекиел Гарай, пише вестник "Кларин".
Според аржентинското издание, цитирано от германската информационна агенция DPA, баварците плащат 15 милиона евро за правата на аржентинския централен бранител, който се обвързва с петкратния европейски клубен шампион за четири сезона.
Високият 189 cm футболист имал клауза в договора си с Бенфика, според която е можел да бъде откупен за 20 милиона евро. Ръководството на Байерн обаче е успяло да свали сумата с пет милиона евро, тъй като контрактът на играча с "орлите" е до лятото на следващата година.
27-годишният Гарай става собственост на Бенфика през 2011 година, когато си тръгва от Реал Мадрид. Той така и не успява да се наложи при "кралете", изигравайки 31 шампионатни срещи за два сезона в Мадрид.
В Байерн продължават търсенето на нов централен защитник. След края на сезона треньорът Пеп Гуардиола заявил на шефовете си, че иска петима нови футболисти, сред които нова двойка централни бранители.

Борусия Дортмунд представя Иммобиле в понеделник
Юве и Торо си разделят 19.4 милиона евро, снайперистът се обвързва за 5 години с "жълто-черните"
Германският вицешампион Борусия Дортмунд ще представи новата си покупка Чиро Иммобиле в понеделник, когато футболистът ще премине задължителните медицински тестове, пише вестник "Гадзета дело спорт".
Както е известно, 24-годишният футболист вече се разбра за личните си условия с Борусия, а Торино даде зелена светлина за трансфера. Седмици преди това от италианския първенец Ювентус вече бяха съгласни с условията на германския клуб.
През миналия сезон Иммобиле стана голмайстор на Серия А, забивайки 22 попадения за "биковете". Той е собственост и на двата торински клуба, които държат по 50% от правата му.
Предполага се, че "жълто-черните" ще платят 19.4 милиона евро за национала, който ще подпише 5-годишен договор с Дортмунд.

gL_Manekena
01.06.2014 11:55

Евала! Иначе неща който вече са факт и съм ги чел в Петък, Уйнър още не са ги качили *nerd*

sksw
01.06.2014 00:51

За всичко има статии, само не и за новата покупка на Байерн - Гарай... Нека видим колко дни ще минат, за да видим тази новина тук.

toya.stava
31.05.2014 23:42

Е като гледам твоето уважение към отбора ни. Ако не си елементарен както твърдиш, трябва да знаеш, че тука има от всеки отбор хора, който нямат завършен 6 клас и си пишат глупости. Кое ни е смехотворното, че спечелихме ШЛ и бяхме тотално отписани още в началото от Европа, че направихме обрат на Наполи и направихме истинско зрелище тогава ли паркирахме автобуса или когато ви бихме с 6 гола и чиста мрежа този сезон ? Победихме Сити и Пул на техните стадиони това ли ни е смехотворното ? Това, че играем дефанзвивен футбол не е грешно. Играеш както искаш според противника. Естествено, че няма да изезеш на Алианз Арена на финал и да не спираш да атакуваш !

toya.stava
31.05.2014 22:37

до *lol*anskrastev
Какво обиждаш, като малко детенце от 3 клас и се правиш на голям разбирач? Ар6еналчо ги видяхме през последните 10 години колко силен отбор са. Да не говориме за продажбите ви на Фабрегас и Перси, който го продадехте за 24 милиона с две думи за жълти стотинки. И следващия сезон направи Манчото шампиони ! Какво обиждаш Моу, като трофеите, който е спечелил, Венгер и за 100 години не може да ги спечели !!! От близките 10 години Лондон е син .. И явно за това ни мразите .. Разбираемо защото ния сме единствения отбор от Лондон, който печели и мачка в Европа *wink*

Danskrastev
31.05.2014 22:50

Първо никой не мразя вашите фенчета или по-точно фенки влизат в теми на всичките възможни отбори и почват да хейтват защо защото са елементарни от там идва и моя отговор когато се научите на уважение тогава може и човек да ви уважава до тогава си оставате мишки които само хейтват истинските отбори в Англия.В Европа мачкате тревата на гол линията е това правите демек общо взето паркирате автобусчето а ШЛ която спечелихте беше най-смехотворната в историята на турнира но радвайте се това ви е но дори и тази ШЛ не ви прави качествен отбор за това е такива мишоци като комара не спират да хейтват в теми за други отбори.

Yang_G
31.05.2014 17:35

хахахаха, т'ва за Боята е пълен виц! Той преподписа със Сити преди няколко дни!

bisera.bakardzhieva
31.05.2014 17:39

Те половината от тези са с първоизточник Уинър, останалите на Метро, Дейли Мейл и Мундо Депортиво.

GGMUalex
31.05.2014 16:33

накрая ше вземете Реми Ерера и някой халф от Китай... и тва ше ви е *wink*

NortBanckTerace
31.05.2014 17:44

Много ми е гот да видя фен на даден отбор с аватар на играч който няма нищо общо с клуба му. Ей такива фенове са ми повече от ясни. Жал ми е за другите кадърните фенове на дадени отбори като Ливърпул и МЮ де мислят преди да кажат нещо.

bisera.bakardzhieva
31.05.2014 17:28

Хайде сега ,нямаме право да коментираме Юнайтед, и то в тема засягаща само Арсенал!?! Виждам каква злоба изпитваш, след като неколкократно пишеш името на отбора ни с малка буква, демонстрирайки пренебрежение. Но относно диктуването- и Ливърпул диктуваше футбола в Англия, но не се размина от лутане в средата на таблицата, като точно отсъствието му от ШЛ го лиши от възможността да привлича това което пожелае. От друга страна никой не знае как ще се развие отборът Ви при Ван Гаал. От трета- в момента има доста равностойни отбори в Англия и как си представяш хегемония на Юнайтед при финансовата мощ на Сити и Челси. А да обидиш някой, че е фен на Арсенал след 9 години без трофей- искам да те поздравя след 8 години с първи трофей за отбора ти от доста време и още да си фен на Юнайтед!

Danskrastev
31.05.2014 17:18

Първо това което съм написал е следствие на друг коментар като се научите на уважение и как да коментирате тогава ще получите същото...не може само да се подигравате и някои да ви уважава почти всички фенове на Юнайтед са някакви пубери и са фенове на купите и след няколко сезона без трофей ще се стопите напълно..докато ние феновете на Арсенал и 20 години да нямаме трофей няма да се откаже ме от отбора ето и ти ми излизаш с факти за титли и не знам си какво ако тръгне ме да ги сравняваме не е голяма разликата говоря за титли в Англия....Защо не излезнете с някакъв друг довод само титли и купи а тях като ги няма какво е Юнайтед едно нищо отбор с фенове които се кланят на титлити фенове които се чудят дали да бъдат за Сити или Юнайтед и седнали да ми говоря и да се подиграват...

Inevitable
31.05.2014 17:09

просто на такива като тебе не трябва да се отговаря *smile* Юнайтед е доказано с факти че са диктували футбола във Англия над 20 години една след друга и са взели повече трофей от колкото пъти арсенал се е класирвал за ШЛ, ама си отворен де *smile* взехте за 9 години 1 трофей и то не какъв да е .... много стабилен е :Д срещу Хъл Сити .. че то по-добре да не взимате ШЛ а да си взимате тоя той е по добър :Д:Д:Д просто щом си фен на арсенал няма какво да казваш никога за МЮ *smile* жалко е просто като тебе *smile*

Danskrastev
31.05.2014 16:54

Прав си бе само тия ще вземе те повечето футболисти ще искат в МЮ за да играят ШЛ и да се борят за трофей *lol**lol*

bayo45
31.05.2014 16:13

След като се знае,че човекът е изобретил парите и в последствие ТОИ е станал роб на изобретението си,става ясно ,че това в наи добрият си вариант няма как да стане защото в Арсенал заплатите на играчите са значително по–ниски от тези на Реал,Челси,Барса,М Сити М Ю.ПСЖ и тн и тн.Тъи,че да мислим за по обикновеното,и ако случаино стане по класното ще се радваме.*sad**erm**wink*

Jason_Scotland
31.05.2014 16:36

Това е така, но само принципно*wink* Ако имаш краткосрочен договор с висока заплата и железен анцуг а от Арсенал ти предлагат дългосрочен и титулярно место ... всеки ше се замисли*wonder* Описаният случай е малко интуитивен, но може да се гепнат добри играчи така. В крайна сметка не всичко е само харчене до небесата. Като се замисля, че тез потомествено дебели шейхове си наследяват богатството на гърба на 1000 човека обслужващ персонал на заплати и харчат оти не работят за тях, че ми се повръща от тех*erm*

Jason_Scotland
31.05.2014 16:05

Дедрик Боята е българин по наследство. Кръстен е на дядо си Дидо Четката а баща му е известен като Пешо Мастилото*joking**joking**joking*
Имаше некъв Варела, он па кръстен на баба си Гина Цитерната*joking**joking**beer*
Инак на сериозно*wink*, тез в нападението изглеждат прилично и дано гепнем поне един от тях а за останалите не съм запознат.

Таз година купа ... догодина титла*cup**cup**cup*

bisera.bakardzhieva
31.05.2014 18:55

Ламела, Марадона, Бал о тели/на бала се отели/, Меси /на дядо му, хлебаря/.

Hitchhiker1902
31.05.2014 18:32

*lol* Боята, Варела, Мангала.... Ще изкараме половин национален, ако тия си припомнят дедите си. Дано и вие, и МЮ се подсилите и с по-класни играчи и догодина титлата да се решава между истински големите в Англия, че ми се гади от тоя дъх на петрол, фалафели и водка дето се носи от Висшата напоследък...

dzhalev_71
31.05.2014 15:33

За тия тримата в халфовата линия изобщо няма спекулации. Ако пак сте чели нещо авторитетно от Гол.ком е ясна работата.

bisera.bakardzhieva
31.05.2014 15:42

Не виждам точно тримата от халфовата линия за какво са ни, там имаме такава дълбочина, но и играчи на възраст, малко трудно ми е да си представя кого от нашите титуляри биха изместили. Иначе благодарим за новината с ден закъснение, все пак не сме Реал или Барселона, не привличаме Бербатов , за да има статия на десетата минута *lol*.

komara92
31.05.2014 15:26

Тва съм го чувал вече *lol*

Danskrastev
31.05.2014 22:39

Тва съм го чувал вече това ли е ти е пожеланието бе хахах това си е жива подигравка като не знаеш как да се изразяваш по-добре си трай първо се осира после успех пожелава хахахх моля ти се типично по български или по шмелски по-точно *lol**lol**lol* и палячовците сте вие сини хейтъри

komara92
31.05.2014 21:58

Хахаха смешник закво се заяждаш аз им пожелавам успех тоя тръгнал да се заяжда палячо *lol*

NortBanckTerace
31.05.2014 17:46

Пич имах малко уважение не съм видял никой да се заяжда с вас нито във форума ви нито в тема за Пуул.

bisera.bakardzhieva
31.05.2014 17:01

Е, и ти не му отстъпваш по присъствие, но все пак добре дошъл в темата. Венгер се цели в играчи, които да са евтини, но да трябват за определена позиция на отбора. Относно скъпите цели, вече имаме финансовия ресурс да си ги позволим, вярно че отстъпваме в заплати, но имаме една от най-добрите бонусни системи за играчите , тези които играят , бележат, асистират, постигат определен процент на полезно действие на поста си си заработват достатъчно, но естествено САМО ако играят. Не мисля, че под овчата ти кожа има такова доброжелюбно животно, което се опитваш да се изкараш, типично хейтване с не много тънка подигравка, но трябва да си наясно,че и големите имена от време на време им писва да бъдат в нечия сянка и търсят отбор, където да се докажат и да играят редовно. Така че защо да не гледаме големите имена, а да се задоволяваме с играчи средна ръка? Спри да подценяваш Арсенал и нас, феновете на отбора. Благодарим за присъствието ти тук, а и Гризман и Бендер съвсем не са играчи средна ръка и средна цена.

Danskrastev
31.05.2014 16:49

Аз съм на всяка манджа мерудия *lol**lol**lol* не знам кой писа глупости в темата на Арсенал за Саня май беше ти нали така аз коментирам или се заяждам когато някой се прави на интересен и се изказва неподготвен в тема за АРСЕНАЛ да съм седнал да пиша в темите за другите отбори и да се правя на интересен е това е на всяка манджа мерудия такива като феновете на Челси и някой от феновете на Ливърпул и какъв успех ни пожела че нещо не схванах "Тва съм го чувал вече ".....оо да голям успех ни пожелава много позитивно изказване без капка ирония ако беше от фен на нормален отбор бих го приел като шега ама за съжаление не е ....

scouser_pool
31.05.2014 16:40

Ти пък на всяка манджа мерудия , и все чуждите отбори гледаш , човека ви пожела успех , ама ти нали си "дружелюбно" настроен...иначе по темата , Венгер прави много странни трансфери напоследък , цели се или в странни мишени на евтино като Калстриом,Андре Гомеш ли какъв беше , испанския ляв бек от Малага и т.н. или в супер скъпи играчи като Суарез,Йозил,Игуаин,Бензема,Ди Мария на възможно най-високите заплати , според мен играчи като Касорла , които като цена са между 15-25 млн. са си перфектни и примерно Гризман,Ракитич,Бендер са такива въпреки че точно те не им трябват , но на съответните позиции на които търсят подсилване има много такива таланти за подобни суми , а от тия нападатели изброени всеки от тях ще е ъпгрейд над Жиру според мен , който също не е чак толкова лош в края на краищата*smile*

Danskrastev
31.05.2014 15:47

Еми не знам Йозил дойде явно не е само говорене понякога и идват играчи колкото до отбора няма нужда от много поправка за разлика от вашия така че фенчета на Шмелси ми е дотегнало да ви чета простите коментари подигравахте се на Арсенал че си продава звездите е сега ви се връща с данъците защото бяхте много отворени продадохте Мата сега и Луис седнал да ми говори за оправяне на отбори вижте си малкия син катун в който постоянно взимате на килограми талантливи играчи и само им проваляте кариерите....ние имаме нужда само от нападател десен бек и дефанзивен халф сигурен съм че Венгер ще харчи умно и нормално не като португалската пача която разби един добър отбор и го превърна в онзи селски дефанзивен отбор от 2004 година ае честито да ви е...

komara92
31.05.2014 15:39

Знам,но въпреки това не идват в Арсенал точно това имах в предвид и все пак успех дано пооправите отбора си и догодина да става мазало в Англия *beer*

podolski.9
31.05.2014 15:33

Ще го чуваш още много пъти. На всеки трансферен прозорец ни свързват с всеки един възможен играч, който знае как се рита топка

podolski.9
31.05.2014 15:23

Ако привлечем любимеца ми Карим Бензема ще съм на 7-мото небе! Ама ме съмнява с оглед на това, че ще трябва да е съотборник на Жиру, а те са конкуренти в националният отбор на Франция