Пускат вратар в нападение при гавра на Англия с Азербайджан

12:35
Пускат вратар в нападение при гавра на Англия с Азербайджан
Стюърт Пиърс, който е селекционер на младежкия национален отбор на Англия, се изгаври с тима на Азербайджан в контрола, като в последните двайсетина минути на двубоя пусна резервния вратар Джо Люис в нападение.

Англичаните водеха със 6:0 и доиграваха мача, когато бившият капитан на Нотингам Форест замени Лий Кетърмол с титулярния страж на Питърбъро Люис, който бе записан като резервен вратар в тимовия лист на албионците. В крайна сметка британците спечелиха срещата с категоричното 7:0.

"Не съм искал да показвам неуважение към противника, но Лий Кетърмол получи леки болки и не исках да го рискувам. мисля си, че щеше да е много по-надменно, ако бях извадил играч без да вкарам резерва на негово място", коментира Пиърс, който е и асистент на Фабио Капело в мъжкия национален отбор на Англия.

"Радвам се, че противниците ни изобщо не разбраха на каква позиция обикновено играе Джо. Той тичаше по терена повече от Фрейзър Кембъл, така че си мисля, че направих добър ход", допълни бившият защитник.

"Имаме прекалено много контузени футболисти преди квалификационния мач със Швеция и не можах по никакъв начин да си позволя да загубя и Лий Кетърмол", каза още мениджърът с прякор "Психото".

Както е известно, Стюърт Пиърс и преди е използвал вратари в нападение, като по време на престоя си в Мачестър Сити, той пусна Дейвид Джеймс да обръща пасив от два гола при едно от гостуванията на тима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RangerSS
09.06.2009 22:38

Тва само на мен ли ми се струва или наистина един плешив италиански рефер от близкото минало наднича зад дясното рамо на Психото *wink*

bokluka
09.06.2009 14:11

Е не трябва да се мисли , че вратарите нестават за нищо друго ... добре е направил ...