Вижте кой ще дойде и кой ще си отиде от Реал през лятото

12:12
Вижте кой ще дойде и кой ще си отиде от Реал през лятото
Само часове, след като ръководствата на Милан и Реал Мадрид официално финализираха трансфера на бразилския плеймейкър Кака, мадридското издание "Марка" разкри коя е мечтаната стартова единадесеторка на президента Флорентино Перес. Също така медията ни разкрива и кои от настоящите футболисти на "Белия балет" ще напуснат клуба през този трансферен прозорец.

Реал Мадрид за сезон 2009-2010

Вратар: Икер Касияс

Десен бек: Серхио Рамос

Ляв бек: Марсело

Централен защитник: Пепе

Централен защитник: Раул Албиол - Заради финансовата криза във Валенсия се очаква ръководството на "прилепите" да склони на цена от 20 милиона евро, което няма да е проблем за Перес.

Дефанзивен Халф: Шаби Алонсо - Ливърпул официално постави цена от 25 милиона за бившия футболист на Реал Сосиедад и според някои източници, двата клуба вече са в процес на преговори. 

Атакуващ халф: Кака - Новият Зидан в Реал се очаква да бъде перлата в селекцията на Кралския клуб. За него бяха дадени 65 милиона евро.

Ляв халф: Франк Рибери - Французинът вече заяви, че бъдещето му е несигурно, а от мадридският гранд готвят страхотна оферта на Байерн: Робен и Снайдер в замяна на "Белязания".

Десен халф: Кристиано Роналдо - Тук ситуацията е най-сложна и дори от Реал признават, че подобен трансфер може да е неосъществим. Това обаче не пречи на Перес да пробва с една "нежна" оферта от 65 милиона евро. Едно е ясно: За Кралския клуб финансовата криза не съществува! 

Нападател: Раул - Перес няма намерение да се разделя с едно от знамената на клуба. Очакванията на президента са "капитанът" да преживее нова младост в Галактикос номер2.

Нападател: Давид Вия - Той доста пъти каза, че не иска да напуска Валенсия, но и Кака нямаше особено желание да се маха от Милан. Истината е, че когато Перес сложи на масата 25 милиона евро, Вия покорно трябва да хване първия полет до Мадрид. 

Напускащи:

Рууд ван Нистелрой: Ще го продадат почти без пари, но идеята е да се намали от бюджета за заплати.

Ариен Робен: Най-вероятно ще напусне в посока Германия заради предстоящия трансфер на Рибери.

Уесли Снайдер: Друг класен играч, който е оценен колкото единия крак на Франк Рибери. Колкото и странно да е, с предстоящата размяна Флорентино Перес прави Байерн един от основните си конкуренти за спечелването на Шампионската лига.

Рафаел Ван Дер Ваарт: Гласен е за резерва в новия "Галактикос" и поради това Перес иска през това лято да му вземе добри пари. Милан си търсят класен плеймейкър и е възможно именно съпругът на ослепителната Силви да акостира в Милано.

Мичел Салгадо: На 33 е вече твърде стар и тромав за новия блясък на Реал. Салгадо вече заяви, че е много вероятно да напусне клуба. Някои от по-малките клубове във Висшата лига го искат, но още не е сигурно къде ще отиде десният бек.

Йержи Дудек: Контрактът му изтича в края на юни и той със сигурност ще се махне от Реал. Агентът му в момента търси нов клуб на вратаря ветеран.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

formal
14.06.2009 09:37

аз съм фен на реал от около 10тина год този отбор ако наистина стане така както по тая схема не знам кой ще може да го спре *smile*

shitfyyy
10.06.2009 09:39

Като фен на Реал не ми звучи добре продажба на Робен !!! На практика миналия сезон той,Раул и Игуаин го изнесоха.

AiVaRlL
09.06.2009 22:41

аз съм сигурен че тези бъдещи звезди на Реал ще им трябват поне 2-3 сезона да се научат да играят в колектив иначе 5-6 нови играчи трудно се сработват

mafiota83
09.06.2009 22:32

много ми е интересно ако им го е казал официално и не се получи , с каква мотивация ще играят като знаят че не са желани *sick*

gopto11
09.06.2009 22:24

бахти якия отбор ша стана ама не мисля че ша са разбират много.Реал и преди са имали подобен отбор (само звезди ) и нищо не правеха

EmoKirilov
09.06.2009 19:42

Преди няколко седмици тук имаше една статия аз Реал и за финансите с които разполагат .. за 6 години само от телевизионни права печелят над 1 милярд евро ... така че финансите ги имат .. но видяхте моналото лято Ман Юнт как купиха Бербо .. прекалено малко са 3 месеза за закупуването на толко играчи .. успех иначе .. харесвам идеята .. все пак финала на КЕШ е на Бернабео др-та година *wink*

djustabaka
09.06.2009 19:24

Всичко ще покаже времето неможе да казвате кои ще купат и кой не... малко изванземно звучи обаче не е невазможно. Бих искал да видя как се разбират толкова звезди в един отбор...

gogo_1994
09.06.2009 17:57

как така снайдет и робен да си бегат тоя луд ли е ако рибери и роналдо не дойдат па и резерви пак ли ше са туристи или ако стане нещо като на Нистелрой кой ше замества

pecata88
09.06.2009 17:45

Много сам сагласен с Nenoph, и особено внимание искам да обърна на Клод Макелеле. След като малко по малко звездите от бившия "Галактикос" започнаха да напускат Реал, най-голямо впечатление като че ли направи липсата именно на французина, който бе изключително полезен в средата на терена с безкрайната си енергия и с превличането му в Челси, английският отбор коренно се промени и то към по-добро. Такива играчи са винаги недоуценени, но изключително важни за всеки един тим. Големите имена във футбола имат нужда именно от такива черноработници, на чиито груб да блеснат.

Nenoph
09.06.2009 17:26

Тия идиоти пак обръщат внимание само на атаката. Барса е силна, защото насища средата на терена - шави, иниеста и Туре - докато такъв отбор на Реал, с 2 или повече атакуващи полузащитници и двама нападатели пред тях е обречен да страда срещу големите отбори. Трябват черноработници, какъвто беше Макелеле в Галактикос. От настоящия отбор нито Гаго, нито Ласана Диара имат такива качества.
Реал трябва да помислят за центъра на терена, ако не искат да берат срам като този с Ливърпул и Барса - от по 2 мача общите резултати са 5:0 и 8:2 за съперниците им...

Hirtos
09.06.2009 14:29

За да сглоби предишния Галактико на Перес му трябваха 3-4 години. Според мен е изключително трудно да се доведат на Бернабеу всичките тези играчи за един трансферен прозорец. Дори Реал М нямат ресурсите за да съберат тази единайсеторка до края на август. Тук освен за пари става въпрос и за дълги преговори, връзки и т.н. Освен това сега имаме и други големи риби с пари - тук визирам почти изцяло английските отбори и Интер може би.

eagle92
09.06.2009 14:18

Направо нямам търпения да започне новия сезон,ако Реал вземе тези играчи определено ще се голяма конкуренция на Барса..Искам Роналдо в Реал,та Бербатов да стане твърд титуляр *wink* *smile*

teodorco
09.06.2009 13:43

Ако не сте разраи още футболът е пари.Кака, който толкова даржеше на Милан вече е в Реал .Пред толкова милиони признавам си че и аз ще играя където ми кажат *smile* *lol*

Barbata88
09.06.2009 13:23

Абе не мога да разбера защо тия от Реал М. се мислят за кой знае какво. Видяхме какво стана с Перес при предишното му управление! Реал не познавал световната криза!!!!????!!! Така ще ги удари, че няма да могат да се осазнаят! И единственото им ноео попълнение ще си остане Кака! Щял Перес да сложи 25 млн. на масата и Вия щял не щял да отлети за Мадрид!!! Абе кви сте вие бе!? Реал М., другари и другарки е един комерсиален отбор, който няма школа и разчита на скъпи трансфери, те мислят само и единствено за приходите от реклами и т.н, този отбор уронва футбола.. и не заслужава да бъде отбор номер 1 за ХХвек, въпреки постигнатите успехи! Зашо си мислят тия от Реал, че са едва ли не богопомазани!!?? Но запомнете от мене - колелото се върти и нищо чудно с тая си политика, президент и планове за бъдещето, Реал М. да станат най-големия провал за 21-ви век! *wink* Ако ще да купят всички звезди на света (което няма да стане)

dracula_88
09.06.2009 12:50

И Вийя не ми се вярва да го купят. Взима си достатъчно пари във "Валенсия", а като фен на "прилепите" не искам да го виждам в друг клуб скоро. Надали и ще стане срещу 25 млн., при положение, че по-рано бе отклонена оферта от 65.

injenera
09.06.2009 12:16

Давид Вия,Алонсо и Роналдо могат да ги купят,но Рибери няма да го купят *wink*