Нова гавра с Нюкасъл: Клубът се продава онлайн!

10:42
Нова гавра с Нюкасъл: Клубът се продава онлайн!
Ново унижение трябваше да преживеят феновете на Нюкасъл, след като вчера собственикът на клуба Майк Ашли постави "свраките" за продажба в интернет.

Бизнесменът явно е готов да слуша абсолютно всякакви оферти за отбора от "Сейнт Джеймсис Парк" и поради това използвал онлайн аукциона "и-бей", за да търси потенциални купувачи на "черно-белите".

Предложението на Ашли гласи:

Продава се североизточен футболен клуб с 60 хиляди верни фенове. Локация: Нюкасъл, История: 128 години. Настояща оферта: нула паунда.

Както е известно, вчера собственикът на "свраките" обяви в официалния сайт на клуба, че продава собствеността си за 100 милиона паунда, но явно бързо е размислил и е започнал да търси потенциални купувачи навсякъде.

Този ход на Майк Ашли естествено, станал причина за наводняване на онлайн пощата на клуба от пишман-оферти.

Една от тях гласи:

"Бих искал да отправя официална оферта за Нюкасъл Юнайтед. Предлагам 10 паунда. Ако успея да закупя клуба, ще се назнача за мениджър. Имам значителен опит в неделната лига и мисля, че ще мога да помогна много на тима".

Друг фен (най-вероятно на Съндърланд) пък пише:

"Предлагам два билета за концерта на "Оейзис" на "Стейдиъм ъф лайт" във вип ложата."

Сигурно е, че привържениците на "черните котки" ще се превиват от смях цяло лято, докато тези на "свраките" могат само да се чудят докъде ще стигне подигравката с клуба им.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари