Winner.bg Ви пита: Бъркат ли се футболните съпруги там, където не им е работа?

19:23
Winner.bg Ви пита: Бъркат ли се футболните съпруги там, където не им е работа?
Ако се интересувате от футбол и ежедневно четете новини, свързани с мачове, трансфери на играчи, изказвани на водещи специалисти и т.н., може и да сте забелязали някой леко извън футболни неща, които обаче често медиите споменават.

"Въпросният играч не желае да сменя клуба, тъй като жената и децата му се чувстват добре в Лондон и не искат да напускат", "Съпругата му обаче не е щастлива в Испания и иска да се прибере в родината си", или пък "Неговата половинка не е доволна от маникюристката и бавачката си и не може да свикне с живота в Италия".

Все цитати, свързани с живота на футболните половинки, които няма как да не оказват влияние върху формата, играта и трансферите на съпрузите си. Да, професионалните футболисти са хора, които изкарват много добри пари, но пък и те също имат личен живот, семейства и собствено пространство. А това много често е по-важно от всичко останало.

Вероятно, както и в много други сфери и при много други професии, жените се примиряват с недостатъците, съпътстващи професионалните ангажименти на тези, които изкарват парите, а именно техните мъже. Какво да каже обаче Дейвид Бекъм..., когато неговата изгора Виктория изкарва почти колкото него.

В крайна сметка, независимо дали носи "Гучи" и "Армани" и от скука се фръцка по модни ревюта и светски събития, или е прилежна домакиня, която гледа сериали и реве, когато бели лук, футболната половинка е неизменна част от живота на съпруга си.

Поводът да засегнем темата са появилите се информации, че съпругата на защитника на Манчестър Юнайтед Неманя Видич не можела да свикне със студеното време в Англия и била "за" трансфер на сърбина в Барселона.

Ако приемем, че известната сентенция "Мъжът е главата на едно семейство, но жената е врата" има доза истина ви питаме:

► До каква степен футболните съпруги се месят в професионалния живот на играчите? Тоест, бъркат ли се те, когато става въпрос за трансфери, размер на заплата, избор на жилище, кола и др.?

► Чести ли са според вас случаите, в които футболисти провалят мечтани трансфери, защото техните съпруги примерно не харесват Милано?

► Въпреки че очевидно еманципацията оказва влияние и върху футбола, трябва ли играчите (особено ако те носят парите в семейството) въобще да се консултират със съпругите си?

Очакваме вашите коментари!

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tagor
15.07.2009 10:10

Немога да си порпавя поста , но Англия/Челси *joking* Сори...

tagor
15.07.2009 10:08

Да определено Жените имат влияние над Футбола *joking* Пример - Балак...да не мислите , че той толкоз е искал да играе за Челси ,хаха жена му иска в Лондон . Друг пример е Чех-жена му не иска да ходи в Испания/Барселона , а да си остане в Лондон/Челси *wink* Бекъм също е пример , а и още много ... с една дума "Жени" *sick*

pacho_vr
11.06.2009 13:30

да пример за това е Ван Дер Ваарт истински мъж под чехъл. Каквото каже манекенката това е

red_manutd_7
08.06.2009 17:02

Според мен по-скоро жените имат влияние върху футбола.Ако не и угодиш си знаеш пътя.Но и парите имат значение, както и отбора.Неманя няма да отиде в Барселона 100 процента и скоро жена му ще разбере това.

LEO_74
08.06.2009 14:15

Конкретен одговор на този въпрос (в заглавието) , неможе да се даде по простата причина , че става въпрос за гледна точка.По-често външни лица се намесват в личния живот на хората с оправдане , че става въпрос за "спекулативна провокация".А според истиността на природата това си е чиста проба "досада".Както казва Шекспир - "нещата не са добри или лоши , мисленето ги прави такива".Аз бих допълнил , че "всичко е позволено , но не всичко е полезно". За съжаление "сексуалната култура" и "културата в направление -обществени дела" в момента , в световен мащаб са отразени от абстрактни и мъгляви формулировки.За тях е добре да се помисли .Хубаво е тези които имат претенциите да са Първенци , да търсят и намират рационално и практическо решение на проблемите а не оправдание.

villitu
08.06.2009 12:17

Преди време също се появи клюка,че Видич ще играе в Барса,но неговия агент каза,че това не е вярно *wink*

Docker
08.06.2009 11:27

Зад всеки велик мъж стои по една жена,която твърди,че зад всеки велик мъж стои по една жена. *joking*

Aeonflux
08.06.2009 10:33

Според всичките парадигми,сферични обвивки и паралели,според мен не е добре сърпугите да се бъркат в работата на фурболистите,футболистите трябва сами да решават проблема си!

Bat_Vane
08.06.2009 09:16

То ако беше хубаво и Господ щеше да се ожени ! *sick* *joking* Мисля , че футболните съпруги дават доста голям наклон в живота на футболистите !

dan_68
08.06.2009 06:32

futbball и аз нищо не разбрах , но LEO_74 е мъдър!

futbball
08.06.2009 02:01

LEO_74 Нищо не разбрах .. ти да не си някъв психолог.. или се правиш на много умен ... да ипо просто човече ! *wink*

LEO_74
07.06.2009 22:52

За да се рабере и разреши тази проблема е необходима културна грамотност . Разумът и възприятията в двете направления , които засегнахте - професия и личен живот , всъщност исхождат от един и същи "огън" . Огънят на страстта. И така както е задължително да познаваш същността относно природната действителност на нещата и човешките познания (исторически обосновани) в направление - полезен в Обществото , така е необходимо познание в направление - личен Живот. Парадигмите на обществените Цивилизация(култура) , Бит(битие) и нашата собствена способност да разгадаваме и тълкуваме ( в търсене на истинната) , непредубедено същността на логическата причина и следствие , са "сферичната обвивка"в която съществуваме.На вас журналистите се полага правото да се рижите за тях...."парадигмите"!

Barazite
07.06.2009 22:26

Resorter *joking* Аз пък,ако съм футболист никога няма да сменя отбора само щотот на жена ми не и е добре!Все пак мъжът трябва да командва в къщата.При футболистите те изкарват парите в 99% от случайте и така че техните жени трябва да мълчат и да си изпъляват задълженията

gerrard_888
07.06.2009 22:12

Resorter
Експерт
Пуснато на
2009-06-07 1939 Жената е като балатума. Важното е първия път да я опънеш качествено и после можеш да я тъпчеш цял живот

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН !

nCuXonaT
07.06.2009 21:51

Жени,к'во да ги правиш - нито да живееш с тях, нито да ги застреляш...

samo_levski89
07.06.2009 21:45

Да, месят се в живота на футболистите и им пречат!

nekakav_pi4
07.06.2009 21:05

beckham_07, Виктория е богата и известна, може да се прави на жена с характер, колкото си иска.Тя и да я махне Бекъм, ще си вее байряка.Наскоро четох за бившата жена на Лампард, страшна мацка била, натискала се да си хване футболист.После той я зарязал с три деца и без нищо каквото скубнала-скубнала.Та зависи си от хората, и мъжа и жената да са свестни.Футболистите обикновено се женят за разни манекенки, имат много пари, лигавят се.Нито мъжете мъже нито жените жени.

beckham_07
07.06.2009 20:05

Че се месят месят се!Но са си в правото ако са женени както са Виктория и Дейвид няма как да се слуша само това което иска Дейвид!Точно по това си проличава коя жена е с характер и коя е с мъжа си само заради парите и прави каквото и се казва.И все пак по-добре ще е за някои ако не се месят!Аз много харесвам как се разбират в семейство Бекам!!!!!!!

peshky_
07.06.2009 19:52

това изобщо какъв смисъл има ние да отговаряме футболистите си знаят най добре и тях трябва да питате не нас

dan_68
07.06.2009 19:41

rokera_henry много вярни думи. Да, месят се в живота на футболистите и им пречат!

nekakav_pi4
07.06.2009 19:40

Ако има повече пари от мен-няма да я взимам.Ако има по-малко - няма да я питам.Не се отнася само за футбола

Resorter
07.06.2009 19:40

Жената е като балатума. Важното е първия път да я опънеш качествено и после можеш да я тъпчеш цял живот *joking*

rokera_henry
07.06.2009 19:28

А аз да попитам - Има ли жена , която да не се бърка в нещо? *wink* Задължително трябва да се полюбопитства,задължително трябва да разбере нещо,задължително трябва да и се обяснява за да е мирна.. За жени говорим все пак..