Дойде мачът на БЪЛГАРИЯ!!!

19:30
Дойде мачът на БЪЛГАРИЯ!!!
В събота вечер от 20:30 часа на Националния стадион "Васил Левски" започва квалификационната среща за Световното първенство в Южна Африка между националните отбори на България и ЕЙРЕ. Мачът е от изключително значение и за двата тима и до голяма степен неговият изход ще реши, кой от двата тима ще участва на финалите в ЮАР или на баражи за класиране на Мондиала. "Трикольорите" ще разчитат на солидната подкрепа от пълните трибуни на Националния стадион, а ирландците ще имат около 3500 привърженици.

► Ситуация в групата
Развитието на класирането в нашата 8-а квалификационна група определя срещата в събота вечер като една от най-важните в цялата кампания, както за нашите национали, така и за съперниците им. България се намира на 3-о място с актив от 7 точки и изоставане от ЕЙРЕ с 5 точки. При победа "трикольорите" ще скъсят разликата на две, а и имат една среща по-малко, което ни дава реални шансове да излезем на второ място, зад световните шампиони Италия. "Скуадра адзура" заема първата позиция с 14 точки и равен брой мачове с ирландците. Без шансове в борбата за участие на Мондиал 2010 са отборите на Кипър, Черна гора и Грузия.

\"\"

През този кръг от квалификациите за Световното първенство ще се изиграят две срещи от нашата група. В събота вечер са мачовете  България - ЕЙРЕ и Кипър - Черна гора.

Предишни битки
Статистиката между националните отбори на България и ЕЙРЕ e напълно изравнена. От 9 мача между двата тима, 3 победи има България, 3 срещи са завършили с равенство, и 3 с победа за ЕЙРЕ, като головата разлика е в полза на съперника ни - 10:7. Преимуществото  за нашия тим са срещите на Националния стадион "Васил Левски". От три мача в София "трикольорите" имат три победи.

България
Очаква се Станимир Стоилов да измени на любимата си схема 4-3-3 за тази среща и да заложи на класическото 4-4-2. Димитър Иванков изглежда без алтернатива на вратата на "трикольорите". В защита ще се разчита на четирима играчи, които ще са подредени в линия. В отсъствието на Станислав Манолев, фаворит за поста десен бек е Живко Миланов. Лявата зона на защитата продължава да е ахилесовата ни пета, като Радостин Кишишев най-вероятно ще играе на този пост. В сърцето на българската отбрана се очаква да действат Илиян Стоянов и Игор Томашич. Елин Топузаков остава алтернатива на резервната скамейка. В средната линия нещата за националите ни изглеждат далеч по-оптимистично. Днес стана ясно, че Станислав Ангелов почти сигурно ще бъде титуляр, като прогнозите са Пелето да партнира на Стилиян Петров в полузащитната линия на "лъвовете". Мартин Петров е без алтернатива по лявото крило на България, а отдясно се очаква Стоилов да заложи на Димитър Телкийски, с който работи дълги години в Левски. Благой Георгиев също има шанс за титулярно място, но е по-вероятно да се заложи на Мечо. За разлика от предните двубои нападението на "лъвовете" ще изглежда далеч по-застрашително. Очаква се Димитър Бербатов и Валери Божинов да водят атаката на "трикольорите". Разположението на двамата на терена е условно, като за нападателя на Манчестър Юнайтед е отредена по-задна позиция с оглед качествата му на организатор и отличния му поглед върху играта. Валери има необходимия голов нюх и нека не забравяме, че първият му гол за националите бе точно срещу ЕЙРЕ на 11 август 2004 година в приятелска среща в Дъблин. Да се надяваме, че и сега ще има ден!

\"\"

ЕЙРЕ
В състава на ирландците не се очакват изненади. Вратата ще е поверена на стража на Манчестър Сити Шей Гивън, който бе определен за най-добър вратар в Европа според "Евроспорт". На левия бек на защитата ще се подвизава "героя" от мача в Дъблин Кевин Килбейн, който искрено се надяваме пак "да има ден". Централната двойка изглежда доста стабилно и едва ли се нуждае от представяне - Ричард Дън и Джон О\'Шей. Десният бек е за Пол МакШейн, който по наше мнение е доста колеблив и е слабото звено в защитното каре. Малко вероятно е Трапатони да излезе с двама чисти нападатели на "Васил Левски". По-вероятно е наличието на пет халфа и самотен Роби Кийн в атаката на тима. Като двойка вътрешни халфове ще се заложи на Кейт Андрюс и Глен Уилън, а пред тях ще се заложи на Деймиън Дъф, Стивън Хънт и Ейдън МакГийди. Възможна е и появата на Лиъм Лоурънс, но това си го решава Трап.

\"\"

► Станимир Стоилов
"Ще играем само за победа, нищо друго не ни устройва. Няма как да чакаме Бербатов да реши мача, трябва да играем колективно и да си помагаме във всички зони. Просто с колективни действия трябва да направим така, че той да покаже целия си потенциал. През последните години той е под голямо напрежение, защото има големи очаквания към него. След като искаш да се класираш на Световно първенство трябва да имаш добър отбор и едва след това да има единици, които да изпъкват."

Джовани Трапатони
"Нашите футболисти се представят на едно завидно ниво по време на квалификациите. Мисля дори, че при малко повече търпение от страна на фенове и ръководство, можем да създадем нещо наистина голямо за бъдеще. За нас срещата с България е от решаващо значение за класирането ни на Световното първенство. Устройва ни равен резултат, но ще излезем за победа. Те са технични и креативни, и могат да изненадат съперника си във всеки един момент. Играта ще бъде още по-трудна за нас, предвид, че това е и последният шанс за тях да останат в борбата за класиране. Те ще търсят победата на всяка цена, което може да отвори пространства за нас, но може и да ни вгорчи живота. Всеки отбор, който дръзне да си помисли, че вече се е класирал, без това да е и на практика така, ще бъде жестоко наказан."

Съдията
Главен съдия на световната квалификация между България и ЕЙРЕ ще бъде датчанинът Клаус Бо Ларсен. Негови помощници ще са сънародниците му Андерс Норестранд и Хенрик Сьондерби. Съдийски наблюдател ще е швейцарецът Урс Майер.

Предстоящи срещи

5 септември 9 септември
Грузия - Италия Италия - България
България - Черна гора Черна гора - Кипър
Кипър - ЕЙРЕ  
10 октомври 14 октомври
ЕЙРЕ - Италия България - Грузия
Черна гора - Грузия Италия - Кипър
Кипър - България ЕЙРЕ - Черна гора

Българи, юнаци!
На българският национален отбор по футбол му предстои много тежък мач срещу тима на ЕЙРЕ, който трябва да бъде спечелен задължително, за да се запазят шансовете ни за класиране на първото Световно първенство, което ще се проведе в Африка. Безспорно съставът на Станимир Стоилов притежава много опасна атакуваща формация, класна средна линия и опитна защита. Селекцията на Трапатони също е съставена от много добри футболисти. Козът на България обаче ще бъдат пълните трибуни на Националния стадион "Васил Левски", които с подкрепата си ще вдъхновяват Бербатов и компания и ще им помагат за постигане на така важния успех.

Екипът на winner.bg пожелава късмет на националния ни тим в мача срещу ЕЙРЕ и успешен завършек на квалификационната кампания, който в крайна сметка да ни класира за Мондиал 2010 в ЮАР.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ZeroCold
06.06.2009 21:50

Mоже. И все пак аз намерих начин да го направя без да напсувам майка ти, сестра ти, или отбора ти *wink*

Crissstiano
06.06.2009 21:24

Аве мухъл ти я ми кажи с ква цел го написа тва стихче ве и "Момчета, ще подкрепяме ли довечера храбрият ирландски" тим? Ти като искаш си го подкрепяй Ирландския тим,ама ние не искаме и това го правиш с целта да се дразниш

ZeroCold
06.06.2009 20:31

На педерасите които ме псуват ще кажа, че НЕ ЗНАЕТЕ как се вика за отбор. ТИПИЧНИ българи - НЕ подкрепяте ВАШИЯТ си отбор, а плюете по другият и феновете му. Аз написах стихче ЗА ЕЙРЕ, в което ГРАМ не оплюх българския национален и ГРАМ НЕ ОПЛЮХ феновете на българския национален. Вашият манталитет веднага си пролича и на секундата решихте че е по-лесно да обиждате противника, отколкото да хвалите отбора си. ЖАЛКИ СТЕ!

riba4o
06.06.2009 20:29

Тряа ни победа срешту ирланците или бай бай БЪЛГАРИЯ оле

Turn0ff
06.06.2009 19:50

трябва ни задължително победа иначе бай-бай световно първенство 2010 *sick*

VIKTOR_POPOV
06.06.2009 19:38

ами довечара трябва да се бие на 100% инак чао световно

geshana
06.06.2009 19:26

gfsrumen
Любител
Пуснато на
2009-06-06 1522

Дано нашите звезди от английския футбол(особено Бербатов) се сетят,че са Българи,защото с игрите им в националния отбор не го показват.Изкрено се надявам да победим,защото можем.Успех

Ето това е мнение което трябва да се подкрепи до сега не съм бил чак толкоз запален по мачовете на национала може би защото знам как се отнасят към тях "Звездите" Ни но сега съм напълно зад България дано тая утрепка бербатоф покаже защо го смятат за един от най-класните нападатели с европа ....

Barazite
06.06.2009 19:24

ZeroCold като почне мача и при всяко *evil* ще поздрравявам майка ти!Ех защо ли те направих,само главоболия ми съзадаваш.Само аз и майка ти знаем кой е башта ти *wink*

moby82
06.06.2009 19:19

ZeroCold умирай в кофите Ирландски бе гурел!САмо БЪЛГАРИ Юнаци

goshandar
06.06.2009 19:03

ZeroCold майка ти ирландска дееба я бягай при черния овен да пасеш *joking*

Crissstiano
06.06.2009 18:45

ZeroCold За гъзар ли се мислиш като пишеш тия убити коментари ве?Не те знам дали си Българин ама си ебати и комплексирания смешник.

ZeroCold
06.06.2009 18:42

Момчета, ще подкрепяме ли довечера храбрият ирландски тим? Напред, Ейре! За тебе пеем, за теб живеем, едничка радост си ни ти, сърцата ни влуди! Напред, Ейре! Без страх и колебание, води ни към световното признание! Напред, Ейре! Защото само ти, душите ни плени! Напред, Ейре! Накарай ни да се гордеем, знамената гордо да развеем!

TheVaskobg
06.06.2009 16:54

България над всичко и всеки.Очаквам победа с една достойна и отлична игра.Да не забравяме че това е нашият национален отбор и каквото и да се случи ние сме длъжни да ги подкрепяме.Докрай.

vizo
06.06.2009 16:52

Най-важния мач трябва даго земат било то със 1 един гол разлика не ни зарадват Хаиде България

brickbat
06.06.2009 16:33

Това е най - важния мач, както за нас така и за ЕЙРЕ не си правете илюзиите, че Италия ще пусне ирландците, при победа днес нашите момчета ще имат реалния шанс да се доближат до Италия в тази иначе доста слаба група, но равностойна.

KILLna7
06.06.2009 16:24

Омръзна ми от разбирачи и хора с пристрастия .По-добре подкрепете отбора а недейте само говорите кой ви харесва и кой не ви харесва .Силно се нядавам да победим .БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО. И засега ще мълча и ще говоря след мача. Дано да е за добро . *stop*

vizo
06.06.2009 16:19

Неска наще момчета трябва да се раздадът на 100% заради цяла България и заради сами тях да покжат защо се смятата за звезди. *smile*

UltraBlueHool
06.06.2009 15:48

Заради такива боклуци като тебе не заслужаваме да се класираме.Защото половината нация не подкрепя нациоанала.Аман от смешници .. Айде наште ПОБЕДА!

electronation
06.06.2009 15:40

Искам само да ви попитам заслужаваме ли да се класираме? Със смешници като Бербатов в атака и на вратата Иванков *thumb_down*

NAZARETH
06.06.2009 15:36

Силно вярвам че националите ни ще покажат лъвска сила надвивайки сериозния тим на Ирландия, който дотук в квалификациите показва изключително стабилно ниво. На нас проблем ни е явно победата което е странно поради наличието на Бербатов и Петров, надявам се Божинов да покаже защо е толкова популярен в България, виждам че има невероятни качества на нападател дано започне да ги реализира днес, а и за напред. Пълният стадион ще окаже голям стимул за нашите, дано се получи симбиозата и ще свидетелстваме на голямо шоу.

gfsrumen
06.06.2009 15:12

Дано нашите звезди от английския футбол(особено Бербатов) се сетят,че са Българи,защото с игрите им в националния отбор не го показват.Изкрено се надявам да победим,защото можем.Успех

iotto112
06.06.2009 14:18

е защо да си запазвам мнението за себе си ! нали трябва всеки свободна да казва какво мисли ! *wink* *stop*

ceco_razbira4a
06.06.2009 14:13

каде е по добар благоичо от мечо в таркалянето по тревата и симулирането,а може би в задаржането на топката и подскачането около нея на едно място,не че мечо е във форма но този татуиран геи е кръгла нула,националния отбор не е славия която играе срещу беласица и да се прави на звезда...дори делев от пирин ще играе по добре от него на тази позиция *stop*

obnoxious
06.06.2009 14:13

roommen , Ангелов като не е добър като краен бранител как стигна 1/4 финал в УЕФА и влезе в ШЛ с Левски, където играеше като бек? А Кишишев изигра доста мачове в Чарлтън като опорен халф. Толкова си го и следил... *thinking*

hustler11
06.06.2009 14:00

Даваите момчете играите за победа раздадете се докраи!Всички вярваме че можете днес да победите! ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ-КАЛИ-4-4-2 *wink*

silvi91
06.06.2009 13:54

iotto112 ,(с извинение , не към теб , а към другите) ти заслужаваш да те пуснем на 10 африканци да те изнасилят брутално . Как можеш да говориш така бе , поне запаси мнението си за себе си или и ти си някакакъф африканец . Циганин прост ... ХАЙДЕ БЪЛГАРИЯ В АФРИКА Българи Юнаци Българи Юнаци.Нека си спомним за 1994 и запеем дружно песента и идем на Световно в АФРИКА *beer*

red_manutd_7
06.06.2009 13:00

iotto12 Надявам се да загубиш, защото тогава ще кажа на всички потребители къде си заложил и пощата ти ще се набъка от псувни!

roommen
06.06.2009 12:51

obnoxious- добре че не определяш ти състава и кой каде да играе , Пелето никога не е бил добър като краен бранител ,радвам се че Стоилов също го е разбрал ,а Кишишев няма никакви качества за опорен халф .

obnoxious
06.06.2009 12:46

Мисля, че това не е оптималният състав. Благо трябва да играе вместо Телкийски. Нищо против Мечо, напротив - беше ми любим играч, но в предните мачове показа, че не е за националния. Също така позициите на Ангелов и Кишишев могат да бъдат разменени. Пелето е доказал, че е универсален футболист и може да играе навсякъде, докато опита на Кишишев ще е от полза в средата на терена - зоната където се печелят тези важни мачове.

Дано бием!! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ *beer*

iotto112
06.06.2009 12:18

абе май само вагнер ше ходи в африка ... да си види роднините *joking* ! иначе мача си е 2-ка 0-3 *stop*

torres_228
06.06.2009 11:51

А бе нищо не се знае , само се опитват да ни баламосат тия ирландци . Дори да излязат с най-доброто трябва да сме подготвени . . . ХАЙДЕ НАШ'ТЕ В АФРИКА !

omonigotemile
06.06.2009 11:51

Относно това дали Гивън ще играе или е с контузия, мисля,че целта на ирландците естествено е да ни дадат надежди,че няма да вземе участие в мача, а после да излезне титуляр... Номерца, нещо напълно нормално преди толкова важен мач. Лошото е, че сме притиснати до стената и трябва да победим на всяка цена. Но и аз съм оптимист и смятам, че ще вземем 3те точки *stop*

Barazite
06.06.2009 11:29

Notlike дано да си прав!!!Но се съмнявам,че Гивън няма да играе.Аз бях чул за Ейдън МакГийди,че няма да играе?Даже в спортала пише че няма да играе!

Svenito
06.06.2009 11:28

Отзад сме мн слаби... Както винаги по традиция е така!Иначе халфовата линия бива горе-доло с изключение на Мечо.Според мен Благо е 10 пъти по-добър от Мечо.Айде дано да бием *wink*

Notlike
06.06.2009 11:19

Доколкото помня, Шей Гивън НЯМА да вземе участие в срещата... пък и е с контузия, така че още по-добре за нас.

omonigotemile
06.06.2009 10:31

Кишишеш е изключително опитен играч,играл доста време в Англия, което с оглед на това къде играят повечето ирландци е голям + за нас. Вярно е малко годинките му натежават, но просто нямаме алтернатива. Иначе съставът е перфектен,нямаме проблеми с контузени футболисти, стадионът ще е пълен, Мъри е трениор тоест всичко води към задължителна победа!!! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!

torres_228
06.06.2009 10:25

И престанете да спорите с тия Левски и ЦСКА , че ако видят ирландците как се обиждаме и ругаем помежду си , ще ни се присмеят и ще си направят сметка , че от нас нищо не става !

torres_228
06.06.2009 10:23

Тоя пък какво глупост изтърси .. Иванов титуляр. Пич , не разбра ли , че за такива мачове си трябва опит. Кишишев го има ... Вие направихте направо нов състав , та ония не ми харесал , та тоя не е за там . 'Айде по - спокойно малко.. Мъри е треньора , той решава!!! Ние можем само да подкрепяме отбора. ХАЙДЕ НАШ'ТЕ В АФРИКААА ! *beer*

bacardy_breezer
06.06.2009 10:14

Състава е перфектен , хубаво е ,че и на резервната скамейка ще има добри играчи - Благо , Велизар , Ивелин .Вярвам ,че ще ги победим ! кр 2:0 за България !

roommen
06.06.2009 10:11

За Валентин Илиев съм съгласен , но за Димитров и Иванов направо забрави .Наистина мачът е много важно да се спечели , но дори и да го спечелим имаме ли гаранция че няма да сгрешим в останалите 4 мача а те няма да са никак леки , както винаги играем по трудно срещу тъй наречените по-слаби отбори.Оставете Мъри да решава кой да играе и кой не , имате правото да плювате по него когато загубим и теоритичният шанс да се класираме .Искренно се нядвам довечера след мача феновете да нямат поводи да коментират грешките на отделни личности , защото победителите никой не ги съди

Fi4o_CskA
06.06.2009 09:54

Вие луди ли сте ве....кишишев не трябва да играе.. вече е стар и няма чак такива качества. трябва да се даде шанс на иван иванов и валентин илиев. Мъри да дава шанс и на играчите в българското първенство и не виждам велизар димитров в състава този мач според мен е Х

lubo_309
06.06.2009 09:42

За мен грижа не бери. Вече съм на такива години, че наркотиците не се започват от сега. А и по фен клубовете не ходя. Там е за хора, които друго няма кво да правят. Тоя сезон съм бил на 3 мача на Левски и това ще ми е трети на национала. Честно казано едните не заслужават повече да стъпя на стадиона, но ако влязат в шампионската ще ходя да видя някой от големите в Европа, ма с тоя тренер дет има Левски и тия футболисти много ме съмнява да постигнат повече от една победа в Европа. Мъри само може да ме накара да ходя на националния. Той поне е вижда, че разбира какво и защо го прави, а и момчетата го слушат. Е не всички, някои като блонди го псуват, но тоя ме съмнява да играе скоро в която и да било национална гарнитура.

ando65
06.06.2009 09:41

Мога само да вярвам , че БЪлгария ще победи Ейре ... се пак БЪЛГАРИ ЮНАЦИ не случайно Слави пее тази песен ... !! *stop*

komitius
06.06.2009 07:24

Стига с тези спорове на клубно ниво
Днес отивам на стадиона и подкрепям БЪЛГАРИЯ
В десет часа тръгваме от Русе и оставяме клубните си пристрастия тук
НЕКА ОТИДЕМ И ПОДКРЕПИМ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР КАКТО САМО НИЕ МОЖЕМ
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ

Milan1989
06.06.2009 07:09

Пак спорове. Ако искате да излезем с целия отбор на Левски или ЦСКА. Но Левски са ''евроидиоти'' и ще се усерат срещу Ейре, ама пък ЦСКА за 4 мача имат 1 гол и 3 загуби. Е тогава... Оставете Мъри да си прецени. Навсякъде ти гледат резултата от работата, а засега имаме 4т в 2 мача без значение от играта. Да припомням ли Турция,Южна Корея 2002; Гърция 2004 и т.н. които с по колко звезди бяха тогава бе с по1 -2 максимум 3 и то на възраст. Отборната игра му е майката пък ако Мъри иска да викне и Бате Бойко (Витоша ФК- картотека редовна в БФС и т.н.). Ама с него ще бием наред, а нали трябва и интерес във футбола *joking*
И айде само БЪЛГАРИЯ и нека Бербо и Телкийски вкарат та и двата лагера да сме спокойни *devil*

asenlv
06.06.2009 02:48

Ей,ей,ей пак вси4ко отива към Левски -Цска.Хайде един път да бъдем българи и да подкрепим и дадем подкрепа на мом4етата и те да се по4увстват българи.Яд ме е като преди този двубой всеки се прави на трениор и дава мозъци.Дайте на мом4етата кураж.БЪЛГАРИ ЮНАЦИ.Нека си спомним 10.11.1993 г.Късмет днес.

cesekarchetooo
06.06.2009 02:08

Аре пак бабините трънкини. Казвам ви, че Вальо, Котев, Тунчев (контузен) са по-малкото зло. Не оправдавам никого за онова 1:6, и мен ме беше яд, но се видя, че играчите отидоха на сръбска скара, не на мач. А Коловати, Томашич и останалите от веселата трупа както и да ги гледам, не мога да преценя какво виждате в тях. За Мечо съм му гледал само мачовете в национала и никой не може да ми каже, че срещу Ейре примерно той игра. Абсолютен фигурант, и останалите трябва да компенсират с много тичане, за да балансират. 4 пъти му дадоха топката, 4 пъти не можа да я спре. Вили да кажем срещу Кипър може да се включи припряно, но поне в него има желание за игра и хъс. Докато за някои на терена и повечето от шефовете на БФС им е през оная работа за националния отбор и въобще за футбола.
ПП lubo_309, ти за публиката на ЦСКА не бери грижа. Гледай там из фен-клубовете на говеждата напаст да не ти предложат я хероин, я кока, я лепило... *sick*

lubo_309
06.06.2009 01:30

Методиев много си зле. И ти, и ЦЕСЕКАРЧЕТО. Направо нямам думи. За кво са тия куци коне от W(*KA в национала, дето не можаха да си опазят врата последните 4 мача като изключим тоя с Локото. Единия не иска да играе в национала и псува трениора пред останалите национали, другия контузен, третия нз си кво. Ми защитавайте ги. За това ви казвам, че сте много зле. То и срещу Локото успяхте с 11 в защита, но утре не ни трябва подобна игра. Нито Марто, нито Бербо ще бъдат отзад през цялото време, а и ние, 40 000 не отиваме да гледаме опълчение в защита. Всеки може да допусне грешка, но вие сте направо смешни. Особено Методиев дето все твърдеше, че феновете на W(*KA били най-възпитаните в България и нз си кво, Феновете на Левски отивали на стадиона само, за да се сбият и т.н. Явно за пореден път не беше прав и нямаше доблест да излезеш и да си признаеш. Вярно е, че и феновете на Левски не са кой знае какви, но вашите си правят сами черната борса в Г-ей сектор само да им се отдаде удобен случай. (Питай Дучето!)

Futbulfen
06.06.2009 00:17

Аз му казвам,че говоря за кометарите на друго по надолу той пича си знае едно.. Yavor90
Любител
Пуснато на
06.06.2009, 0025

аз да не го плуя бе малоумник... отивам да си гледам филм.Толкова със споровете ..както и да е. Каквото и да реши Мъри нека да бъде за доброто на България и нека победим. Ще говорим след мача..успех на всички!

Futbulfen
06.06.2009 00:06

Кой говори специално за тебе бе заблуденяк ?! Чети (ако можеш) надолу и ще видиш колко разбирачи плюят избора на Мъри..защото не им изнася!!! ЧЕТИ ЧОВЕК..ЧЕТИ

Yavor90
06.06.2009 00:04

Че какво съм казал против националния бе!? Ти май няма с кого да се заяждаш и си влязъл във форума

Futbulfen
06.06.2009 00:00

Yavor90 критиката ти е много съществена..само не знам от къде и от какво са ти изводите?! ОТ т'ва че защитавам избора на нац.треньор от червени комплексарчета ли ?! Евала.. културния *sick*

Futbulfen
05.06.2009 23:58

Аз се притеснявам за Тинката..доста е бавен и муден и не ми се мисли как ще спира Ейдън МАкгийди! А ако ще се правим на треньори мисля,че има и дръг вариянт..след като толкова искате скакауеца титуляр.Станката Ангелов отива ляв бек , а Вилиту да припка у центаро?! ЕМ по качествен ляв .. ем по-приемлив отбор за свинската аудитория

Yavor90
05.06.2009 23:57

Futbulfen с риск да ме баннат... ти си простак... не защото си за "Левски", а защото не знаеш как да общуваш във форуми

MeToDueB
05.06.2009 23:54

всички влагате пристрастия .. Телкийски има качества, а Димитров във всеки мач на националния, дава всичко от себе си .. сега има две асистенции. В миналите квалификации имаше и голове и също добри игри. Телкийски също имаше добри игри.

Зле сте .. адски зле.

Futbulfen
05.06.2009 23:53

Ако Мъри беше решил да играе миличкия или Благо нямаше да псувам и да изливам помията си тула..така е решил така е направил. Играй си на фифа и си реди отбора .. ц(*ка 2 боклук !

torres_228
05.06.2009 23:52

cesekarchetooo , утре взимай куфарчето и веднага при Мъри ! Сподели с него мнението си , може да те послуша ... Та Велизар , та Мечо . Стоилов си знае неговата бе , стига сте стенкали ... Каза нещо доста глупаво - Мечо седи като пън . Хахахаха.. седял като пън , наблюдавай го по отблизо и гледай повече негови мачове и ще видиш ... Пак казвам - треньора определя състава , а треньора кой е .. Мърльо ,както каза ти - неутралния фен . Не те ли е срам бе .. и нямал никакви пристрастия . Айде скрий се някъде , че ставаш смешен... *sick*

Futbulfen
05.06.2009 23:51

Само някой които не разбира от футбол може да каже,че Мечо няма качества..щял да му се изсмее..мухльо! Аз бих се изсмял на такава пу*ка като Вилинцето дето мравка да го налази от тревата ше се свие.

Barazite
05.06.2009 23:50

cesekarchetooo млъквай копеле червено! Велизат кво направи ве?Мечо е мн по добър от тях,нито Благо нито бившия чорбар са по-добри от него и точка!

Futbulfen
05.06.2009 23:50

Добре бе прасе..знам , че те е яд за СКАКАУЕЦА и за Благойчо ама т'ва е.Мъри е треньор и се вижда разликата от преди когато послушника Марков пускаше "вашия състав" Цяла Сърбия..какава цяла Сърбия.. цяла ЕВРОПА , цял свят ни се смее за онова 6:1 когато "НЕпосредствените" ти идеални играчи се представиха на ниво..6 гола колко му е! Нямаш моралното право да искаш друго от Мъри след такъв неповторим резил..плюте прасета само т'ва ви остана. Унизиха ви у БЪлгария и сега почнахте да злобеете за нац.отбор..малоумници.

cesekarchetooo
05.06.2009 23:46

Futbulfen, кажи ми, че си умопобъркан. Само това би могло да те оправдае за глупавия комент. Вальо Илиев не е посредствен играч. Или добре, нека е посредствен. Тогава играчите от Япония 2, Израел, Танзания и откъде ли не, сбрани от Мърльо, са какви? Оооо, забравих. Той ги познавал добре. То и аз ги познавам добре и ти казвам, че не стават. Абсолютно неориентиран беше Коловати в мачовете, които изигра. Добре че беше Топчо да чисти на поразия и пустия ни късмет Роби Кийн 10 пъти да уцели Иванков. А за Мечо кво да споря. Ако го срещна на улицата, ще му се изсмея и ще го подмина. И Велизар, и Благо имат повече качества от него. Факт е, че и те не са кой знае какво, но поне имат силен дрибъл, Благо може да центрира и да бие пряк-свободни много добре, а Велизар има поглед върху играта, движи се много и умее да пада (и това е част от играта). Докато Мечо седи като пън, а като понечи да играе, бърка. Писна ми да се излагат и да ги гледам пак и пак. И за край, ще ти кажа, че не влагам пристрастия, нито слагам някакви очила. Просто така виждам нещата и мнението ми е потвърдено от много фенове на неутрални (нито говеда, нито цесекари).

nasko72
05.06.2009 23:45

точен резултат 1-1 а още по точ но 2/х първо краен *joking*

torres_228
05.06.2009 23:44

Нека да си грухтят... Ако са истински българи поне за 1 ден ще спрат с обидите и ще подкрепят БЪЛГАРИЯ ! А за Благо не се притеснявайте , второто полувреме е в игра ...!! Мъри си знае своето. Доказан треньор !! Това мога да кажа . И пак ще кажа любимата ми реплика последните дни - ХАЙДЕ НАШ'ТЕ В АФРИКААА !!! *joking* *beer*

Yavor90
05.06.2009 23:43

И аз мисля, че в дясно трябва да е Благо, но като видях част от играта и головете на Телкийски в Апоел, малко се колебая

Futbulfen
05.06.2009 23:41

Добре MeToDueB ти си знаеш твойто аз моето..стига толкова , дай да видиме к'во ше става утре и да не намесваме клубните отбори.Аз не съм съгласен с тебе за играта на Мечо и съответно за уж по-добрата на Велизар или Благо ,но както и да е! Край предлагам..БАСТА ..айде Юнаци със старците напред *stop*

MeToDueB
05.06.2009 23:40

ма кво пиша и аз глупости .. само да се ядосвам... като, че ли аз определям състава .. важното е да биеме, ако не биеме .. след мача ще ги храня, за сега .. само успех, успех и тва е !

MeToDueB
05.06.2009 23:39

Е за титуляр го оспорвам .. иначе ми харесваше играта му в миналото. На теб лично в последните два мача хареса ли ти играта му ? Според мен, той беше най-слабия в отбора .. ? Не е ли така. Георгиев .. сега ще "изяде" и тревата .. иска трансфер човека .. той, като стане дума за трансфер и става някакъв адски играч .. ама, като няма трансфер .. няма и хъс. *joking* сега е момента ..

Futbulfen
05.06.2009 23:38

Да подпрепим националите и поне за малко да спреме с Левски и ц(*ка .. но ТОРЕСчО погледни какво става надолу..разгрухтяха се и т'ва е.Мечо,Топчо .. говедата,Мъри пристрастен .. смешници !

Futbulfen
05.06.2009 23:36

Добре бе MeToDueB Мъри познава тези играчи не разбираш ли ?! И мисля,че макар и в контроли играхме силно с тези играчи за разлика от предишните ни срещи(грузия,черна гора + твойте Вальо и Мальо и т.н) Затворена е страницата защото са набедени за стари .. донякъде съм прав за Илиян,но да спориш мястото на Мечо на терена..недей моля те *joking*

torres_228
05.06.2009 23:36

Ееее , значи надявах се да няма никакви спорове между левскари и цскари ,когато става дума за НАЦИАЛНИЯ ОТБОР , но вие пак почнахте... Мъри е треньора , той ще определя кой ще играе. Едва ли като започнете да се карате и да спорите , Мъри ще ви чуе и ще ви послуша ... Глупаво е ,спрете !

MeToDueB
05.06.2009 23:35

Много ме е яд .. нямам билет за мача .. искаше ми се да отида в А или В сектор .. сега чувам, че има само за лумпенските Б и Г .. *sick*

barcelonaVT
05.06.2009 23:34

аз попринцип съм за ЦСКА и съм сагласен че можеби тва са най добрите ни защитници на този етао плюс Тунчев но също така мисля че на десния фланг трябва да е Благо но и на мен ми писна аз да плюя и критикувам трениорите за тва само исказвам мнение и оставям човека назначен на поста да реши според него ка е по добре давам му шанс така да се кажи ако не успее тогава може да се критикува но най-важноо е да го оставим и него и футболистите намира и да видим ко ще направят и тогава да приказаме *wink* но както се видя в първия мач в Дъблин момчетата имат хъс и желание и игаха футбол без Берба, Марто и Божинов а сега с тях атаката е по опасна и по опитна и като прибавим 40 000 фенове везните се накланят към победа за нас но за тази цел трябва да го има оня хъс и желания от първата среща между двата отбора !

MeToDueB
05.06.2009 23:32

Futbulfen

ти си адски зле .. какви пристрастия влагам .. аз за националния отбор ?? Мъри ги влага .. и ти. Националния ми е най-скъпия и ценен отбор .. за който тръпна още от първия сигнал и пулсът ми се покачва драстично и през целия мач не мърдам очи от екрана .. все ми е тая кой е, важното е да играе за отбора .. ама не можеш да отречеш, че ако Велизар не е титуляр .. това са си пристрастия на Мъри .. не може да отречеш, че ако Мъри не беше начело .. щяха да бъдат повикани някога пенсьонерите, за които вратата в националния отдавна беше затворена : Топузаков, Томашич и Стоянов .. не ми харесват, като футболисти .. не, че са били обвързани някога с Левски ..

torres_228
05.06.2009 23:31

За Айрлънд не се притеснявайте , той изобщо не е в групата ,доколкото съм информиран ...Може и да бъркам , но няма да играе! Наще са доста амбицирани да спечелят . Дано ни зарадват всички нас !! Ако победим Ейре това ще си е голямо постижение. Те са изключително класен отбор с доста добри футболисти. Трябва още от 1вата минута да сме внимателни в защита , Кийн е доста опасен . Успех и ... ХАЙДЕ НАШ'ТЕ В АФРИКААА !!! *beer*

Yavor90
05.06.2009 23:28

абе каква класа на Ейре, нашите са мн по-добри... онея само са по здрави физически и влизат повече в единоборства. Само от контраатаки трябва да се пазим.

gosho0o0
05.06.2009 23:26

С оглед класата на ЕЙРЕ и България мисля, че 0-2 е реален резултат дано не съм пророк и нашите момчета не ни разочароват.

Futbulfen
05.06.2009 23:26

Стига с тая омраза към момчетата играли в Левски бе да ви се не види и прасетата мръсни..не можете ли поне за нац.отбор да се замислите трезво и да прогледнете без червените очила?! К'во само цял ден ви чета тъпите коментари против Топчо,Илиян,Мечо и Живко .. тези които вие предлагате за техни замесници са доста по-неориентирани(изкл. Тунчев) Какъв Иванов ви е у главата бе?!..големия футболист,че вкарва на Миньоро и отборите от тая черга .. ей аман от пристрастия.Същия тоя Ваньо стана за смях на мача с Левски .. да не говориме за мача у Варна. Илиев в момента представлява един посредствен играч,който вие чорбарите издигате в култ .. АМАН! Утре играем най-важния мач от 10 години насам и вместо да подкрепяме отбора и избора на Мъри,който доказа,че разбира играта ..вие плюете сините футболисти.Некув беше писа , че Благо би по-добър вариянт пред Мечо..смях , ама пълен СМЯХ !То не бяха Велизар,Данчо Тъча , Манчо , Ганчо .. но не и някой свързан с Левски.Да подкрепим националите,утре всички на стадиона и стига пристрастия чорбарчета жалки..скриите се! АМАН ОТ СВИНЩИНИ! *sick*

Yavor90
05.06.2009 23:22

хмм доста добър състав е избаран за нашите, аз така бих си ги наредил ама само на фифата, щото теоритично това са най-добрите футболисти за тези позиции, но дали са във оптимална форма?

Resorter
05.06.2009 23:18

"От три мача в София "трикольорите" имат три победи." Ето заради това трябва да ги смачкаме! Най-важният двубой изобщо в кариерите на това поколение, ако сега не хванат влака, няма кога, защото повечето наближиха 30-така... Айде дано, УСПЕХ БЪЛГАРИЯ, не ни разочаровайте!!!

nekakav_pi4
05.06.2009 23:13

Идеалния ни състав е налиния.Сега става да нямат контузии, да играят добре и да победят.Стига сте мислили състави има си треньор *wink* Защитата ни е опитна добра какви бидони...Тия дето ги слагате сега след няколко години ще са идеални.Подкрепям всеки ако ще да играе във Вихър Горубляне и да победим ирландците БЪЛГАРИ ЮНАЦИ събирайте пари за ЮАР

Gerchev17
05.06.2009 23:03

Не съм срещнал такава информация до момента. Бих те посъветвал да провериш някой чужд сайт (английски или ирландски). Там би трябвало да пише кой в каква физическа форма е *wink*

MeToDueB
05.06.2009 22:54

един много важен въпрос .. Айрлънд контузен ли е .. въобще в групата ли е ? Той е машина .. и ме притеснява.

mengeme
05.06.2009 22:42

Тежък мач очаква българските национали, впредвид статистиката, че българите имат три победи у дома срещу Ейре е оптипистична, но нали е тя, за да се наруашава. Дано само да не бъде нарушена утре в такъв важен мач за нашите. Всеки следващ мач до края на нашите ще бъде като финал, а също така ни предсто и мач в Италия на 9-ти септември, тъй че малки са шансовете ни за класиране, изпуснахме питомното с тези равенства, сега ще гоним дивото. В утрешния мач много се опасявам за централната двойка защитници на отбора ни, според мен това ще е ключовото звено, дано само не допускаме наивни грешки, защото те струват скъпо. Ще гоним ли последния полет към Юар или той вече ще бъде мираж за нас предстои да узнаем утре, пожелавам успех на нашите и искам да се обърна към медиите да оставят за малко момчетата, за да могат да се концентрират за мача утре. Утрешния мач мога само да го опиша с едно култово заглавие на филм There will be blood!!! Пожелавам успех и дано след последния сигнал на съдията Бо Лаурсен да се поздравим с успех!!!

pes6
05.06.2009 22:40

няма смисъл да спорим важното е да ги разбием и да се класираме пък кой как играл всеки трниор си налага своите футболисти и тактики така решил така като дойде друг кот иска да прай ай лека нощ момчета и утре да ги размажем 4:1

pes6
05.06.2009 22:38

донякъде ги вика защото са свикнали заедно за някой ще е по трудно тепъррва да свикват с отбора с начина на игра от новите 9поне тва го четах от друг човек не е мое) *joking*

pes6
05.06.2009 22:36

къде е играл добре в последните 2 мача дал 2 паса да в ирландия беше добър за малко да ги бием там но се пак ще види мъри ако не стане сега следващия път няма да е титуляр мечо и другите които напраят големи грешки

MeToDueB
05.06.2009 22:35

аз лично .. не го вярвам това, че Иванов е отказал да играе на тоя пост .. но карай. Срещу Италия игра точно на него и се справи на ниво. Едва ли е отказал да играе на него .. Мъри му е казал, че няма да го пусне в игра, а не поста му ..

На мен не ми е в главата това, че е повикал повече бивши левскари и играчи на Литекс в национала .. на Мъри това му е главата .. да не повика други. Националния е преди всичко и всички. Има и други класни играчи ..

MeToDueB
05.06.2009 22:33

за мен националния отбор е най-важен от всичките ми пристрастия към ЦСКА .. и т.н .. Там гледам реално на нещата, а не ме интересува, дали играча е от Литекс, ЦСКА, Левски, Черно Море .. Чавдар Етрополе .. Сливен и т.н .. интересува ме, да може да играе и да дава всичко от себе си. За това съм ЗА .. Миланов да е титуляр, защото се раздава .. може да прави и грешки, но се раздава. Томашич отдавна загуби доверието ми .. Топузаков и той .. доста дузпи и глупости е напрвил в националния и в Левски .. с това съм го запомнил и как го прескача топката.. доста често. Сточнов .. е играл може би на ниво, но в миналото, сега е кръгла 0 .. видя се и в последните му мачове. Кишишев ОК .. има си опита, играл е и знае от коя страна се рита топката .. пък и нямаме друга алтернатива. Телкийски въобще не игра добре в последните 2 квалификации и ми направи много лошо впечатление, а преди това ми е харесвала играта му за националния. Димитров играе винаги на ниво .. и за това искам да играе той, като титуляр .. но Мъри не иска. Другите футболисти са ни екстра.

Gerchev17
05.06.2009 22:32

Според мен ще стане красив мач. Както по-нагоре в описанието на мача и от някои коментари в момента ние сме 12-тия играч на терена, нека дадем всичко от себе си, за да могат и момчетата на терена да ни зарадват със страхотни изяви. Най-сладкото ще е, ако победим с 2 гола разлика. Моята прогноза е 2:0 за България *smile* Успех на лъвчетата утре.

pes6
05.06.2009 22:30

предния мач бе извикан иванов но не му харесъл постта където го сложил мъри като не иска няма го викат тука и нападател защитник да сложат тва е БЪЛГАРИЯ няма значение кой къде играе защита нап и от къде е извикан играе се за родината не да ми се прай тука като е много добър навсякъде ще може да играе в защитата

MeToDueB
05.06.2009 22:26

и Иван Иванов е вариант .. но не се учудвам, че не е повикан .. Мъри е най-добрия български треньор в момента, но .. все пак .. повика Топузаков и Стоянов, защото им е бил треньор .. а те са куци коне, това дори .. сляп ще го забележи. Дано в тоя мач играят, ама срещу бързия Роби Киин .. топузаковци, стояновци и томашичовци .. и разни др .. нямат шанс *joking* Трябваше да играе младия Иван Иванов .. срещу Италия игра чудесно. Илиев .. имам лош спомен от последния му мач срещу Сърбия, но да не би .. само той да е играл така .. Димитров ще се справи в пъти по-добре от Телкийски. Димитров има 2 асистенции за 2-та ни гола на кръст от началото на квалификациите и винаги е на много високо ниво. Телкйийски съм За, да е в националния .. но не е и титуляр.

cesekarchetooo
05.06.2009 22:21

lubo_309, веднага ти отговарям. На мястото на бидоните пред Иванков се слагат Кирчо Котев и Вальо Илиев. Отляво Кишишев - хахахаха. Жалкото е, че там алтернатива нямаме и дори тоя бездарник ще се справи по-добре от който и да е друг. Отдясно по принцип трябва да играе Манолев, но тъй като го няма Зетя е приемлив вариант. Отдясно на крилото по-добре да викнат Прасчо или Тигърчо, отколкото Телкийски. Вили, че дори Благо и Данчо Тодоров са стократно по-добри. Останалото е най-доброто, с което разполагаме.

MeToDueB
05.06.2009 22:12

Гледам сега класирането .. с победи до края и равенство срещу Италия .. ставаме 20 точки (ако загубим срещу Италия .. дори утре да победим, някак си се обесмисля, но може да си кажат думата и Кипър .. и срещу нас и срещу Ейре. Този мач и мача срещу Италия са най-важните .. и да бием всички ... ако паднем от Италия с тия 19 точки ... Ирландия и те имат мач с Италия .. Трапатони е италианец и е още пресен спомена от последния мач, когато италианците играха доста симулативно през втората част (гледах мача .. знам какво говоря) ... и не си даваха зор .. ако Италия пусне на Ирландия .. те стават 21 точки и ние горим :s а Италия дори да направи Х с нас .. си остава на първо място ..

бием Италия и Ирландия и се класираме .. *joking* оптимистично, но .. според мен .. само това е шансът ни. А мача срещу Кипър ще е адски тежък. Дано останалите отбори объркат сметките на Ейре .. че наще ги объркаха достатъчно.

silvi91
05.06.2009 21:58

Ако България Спечели всички срещи до края и 1 равенство сме на Световно *smile* .БЪЛГАРИ ЮНАЦИ . Дано идем на световно *thumb_up* *beer*

GoOoOoOoL
05.06.2009 21:45

Aeonflux Погледни по-внимателно датите на срещите.Ако бием утре Ейре,стават 2 точки разлика. После играем с Черна гора а Ейре играят с Кипър и при победа и на България и на Ейре пак си остават 2 точки.Мача по-малко ни е с Италия като гости,така че,не бързай много с 2-рото място.

Hecepuo3eH
05.06.2009 21:17

С тоя състав няма как да не ги бием. Единствено съм против натурализирани българи като Томашич, който и без това не играе на ниво. Смятам, че и Стоянов няма място в национала, а ако беше здрав Гошо вратарчето щеше да е титуляр. Според мен 2:0 или 2:1.

lubo_309
05.06.2009 21:08

Ехе кой е излязал от забравата?!? Методиев, не те бях виждал последно време. Нещо май се беше покрил след последния кръг от родното първенство? Я дай идея с кой да замести тия "безхаберните", щото май пак си си повярвал. Състава е добре, но контузените може да се окажат големите липсващи. Утре сме на стадиона и само българи юнаци!!!

darkhill
05.06.2009 21:03

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ ИМА ОЩЕ БИЛЕТИ НА КАСИТЕ ????? КАЖЕТЕ МОЛЯ?!

singu6ter
05.06.2009 20:54

айде Българи юнаци *thumb_up* само напраед лъвове

Vikto6ka
05.06.2009 20:44

Напред ЮНАЦИИИИИИИИИИИИ България над всичко!!! Утре мачкаме *thumb_up*

lubo_krika
05.06.2009 20:38

Според мен е много важно да вкараме първи гол и то до 15-та минута и да не се отпускаме след това,защото като ни знам манталитета-вкарай и после чакай сами да се бият,направо ужас беше преди.С тази ни защита ще ни бъде много трудно според мен,НО... Мъри си решава и си носи отговорността.Съжалявам само,че съм извън България и нямам възможност да гледам мача на живо.Точен резултат-3-1.Много ще се радвам,ако видя препълнена публика по тв-то.Вярвам,че нашите няма да ни изложат.САМО НАПРЕД ЮНАЦИ

MeToDueB
05.06.2009 20:37

Мечо .. топчо .. вълчо .. резерви.. много ни е зле защитата .. Миланов Ок .. момчето ще даде всичко то себе си, Илиян Стоянов .. няма нужната класа, прекалено слаб е .. Томашич .. дано да се раздаде, защото и той играе безхаберно .. само в Кишишев вярвам, че има опита и нужната класа, за да се справи на ниво. Телкийски .. и Георгиев играха адски зле в последните две квалификации ... то не знам, кой е по-добре да пуснат .. но може би Благо, защото знаем, че като е пред трансфер в друг отбор .. ще даде всичко то себе си (имал си проблеми в Русия). Бербатов, Божинов, Мартин и Стилян, както и Димитров в резервите и Иванков .. за тях съм сигурен, че ще са на високо ниво, но останалите .. защитници и разни балъци, които Мъри вика, защото е бил треньор или е .. няма как да вярвам в тях .. до сега не показаха нищо ( с изкл Манолев ..)

shark2009
05.06.2009 20:30

щях да ходя на мача ама 20 лева е билета да му се невиди *thumb_down* ама нищо и от вкъщи ще мога да *beer* и да викам Българи Юнаци *smile* НАПРЕД МОМЦИ

mincho9
05.06.2009 20:29

Да съгласен съм ,че Телкийски не игра добре в първия мач ,но жижте това и после говоре дали трябва да е титуляр
youtube/watch?v=KY7Q1knsM4k

darkhill
05.06.2009 20:18

БИЛЕТИИИИ ОСТАНАЛИ ИМА ЛИ СЛУЧАЙНО ?

Almalox
05.06.2009 20:12

Мдааам Телкийски след много слабото му представяне в Ирландия се чудя как сега ще бъде титуляр по-добре да пусне И.Попов или Благой Геогриев а защо не и Велизар Димитров ,но състава няма значение,а резултата надявам се да ги размажем поне 1-2 гола да имаме преднина натака става лесно + това сме и с мач по-малко което още повече ни удолетворява за класиране на световното.НАПРЕД КЪМ ЮАР ЛЪВОВЕ

Patilanec
05.06.2009 20:11

Хайдееее ЛЪВОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ напрееед *stop* Ние от Плевен идваме да ви подкрепяме с цялото си сърце и глас

Aeonflux
05.06.2009 19:46

Undertaker,к'во съкращаваш бе?Не виждаш ли,че имаме мачо по-малко и ако победим (дай Боже) ЕЙРЕ и Черна Гора излизаме на второ място!

tishkata
05.06.2009 19:42

Maлко настръхвам като гледам защитната формация и Телкийски , но стискам яко палци и ще си оставя гласните струни на стадиона *joking*

Und3rtak3r
05.06.2009 19:36

Като гледам добре е че сме оптимисти, на тоя мач с ЕЙРЕ ще отмъкнем 3 точки добре. Съкращаваме дистанцията на 2т. После идва въпроса какво ще правим със Скуадра адзура ? Защото не вярвам ЕЙРЕ да отстъпят на Кипър и да минем само с победа над Черна гора

krisoBG
05.06.2009 19:35

1-во : мачът е от 20:30
2-ро : ирландците ще са около 6-7 хиляди .. в момента като се мотая из София непрекъснато виждам ирландци .. да подкрепим нашият отбор .. аз лично съм в Сектор В на мача..
а и 3-то да ви кажа , Загорка , които са официален партньор на националния ни тим са организирали поставянето на листове , съответно по редовете на мача .. листовете ще бъдат в трите цвята на нашето знаме и така при нашия химн целият стадион ще направи едно голямо знаме .. ще стане хубава хореография ... вярвам в нашите лъвове .. Напред към ЮАР 2010 !

forever_levski
05.06.2009 19:33

бербатов трябва6е на върха на атаката а на божинов мястото трябва6е да е ивелин попов Д:

Crissstiano
05.06.2009 19:32

Нашите трябва да си повярват,че могат да победят.Крайно време е пак да се класираме на световно,12 години минаха от последният път.

shark2009
05.06.2009 19:32

Айде наще , разчитам на Бербатов и компания да газмажат тия мишоци

peshky_
05.06.2009 19:32

единствения ни проблем си остава защитата поне докато Тунчев и В.Илиев не играят.Халфовата линия наистина е добра но според мен единствено Телкийски не ми вдъхва мн доверие но дано се представи добре а за нападението няма какво да кажа от световна класа е и дано отбележим гол а за повече добре дошло но най важното е задължително да вкараме повече голове от Ейре

Almalox
05.06.2009 19:29

Айде ЛЪВОВЕ БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ РЕЗУЛТАТА Е 2:0 !!! *wink*

EnCo_MaLiNdI
05.06.2009 19:28

Благой Георгиев как няма да почне забрайхте ли го или??

red_manutd_7
05.06.2009 19:27

Утре в 20.00 ще видите как нашите момчета ще излезнат с целият си хъс на терена и ще покажат защо се наричаме българи и защо заслужаваме да се класиламе на Световното първенство ЮАР 2010.Като гледам нашият състав мога да разчитам най-много на Мартин Петров, Стилян Петров, Валери Божинов и Димитър Бербатов.По десетобалната система ето ги и мойте оценки на нивата на игрището.Вратар - 8.5 , защитници - 7 , халфова линия 9 , нападение 9.5. Това са моите оценки и се надяваме силно да подкрепим нашите представители! Мисля да го играя 1:0 за България.

keeNeon
05.06.2009 19:22

Малки са ни шансовете и се пак няма да се откажем. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ! *joking*