Рууни скочи на Фърги, четка Капело

20:25
Рууни скочи на Фърги, четка Капело
Уейн Рууни нападана индиректно своя наставник в Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън. Играчът на "червените дяволи", който в момента е на лагер с английския национален отбор преди мача с Казахстан, заяви, че е изключително щастлив от факта, че отново ще играе като централен нападател и няма да му се налага да тъне в безличие по левия фланг.

"Не бях играл като нападател от доста време, но това беше решение на мениджъра. Както знаете, аз най-много харесвам да съм централен нападател. Това е моята оригинална позиция", коментира Рууни.

"Когато си изтеглен на фланга, трябва постоянно да мислиш за защитните си действия и е почти невъзможно да стигнеш до голово положение. Радвам се, че сега мистър Капело ми даде шанс отново да оперирам на позицията, която най-добре ми приляга", допълни още футболистът, цитиран от "Сън".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

silvi91
06.06.2009 16:37

beckham _07 да не би winner.bg да пише статията ? Уиннър се изевявя като посредник , пък дали статията е лъжа или истина това е друг въпрост и защо почваш да го критикуваш , без да си прочел внимателно , че тази статия я съобщава Английското списание "Сън" *thumb_up* , хайде другия път прочети по внимателно *party*

beckham_07
06.06.2009 00:09

Ееееее!В този сайт вече зехте да си измисляте.Бил скочил индиректно!Рууни просто каза че му се играе централен нападател.Той никога няма да каже какво и да е срещу Фъргюсън.Само се опитвате да расзлаете кучетата!!!!!!!

red_manutd_7
05.06.2009 20:51

Рууни винаги е играл като централен нападател.Само веднъж игра като ляво крило срещу Арсенал и не трябва да се опитва повече, колкото и да му допада!

Gogata85
05.06.2009 20:31

съгласен съм с Рууни. Сър Алекс не трябва да експериментира с него.Пример е финала с Барса където Рууни неможеше да пипне топка защото не се отлепяше от тъч линията.Тази позиция изобщо не е за него