Фенове на Съндърланд продават играчи на Нюкасъл за по 1 паунд

13:15
Фенове на Съндърланд продават играчи на Нюкасъл за по 1 паунд
Уникална гавра сътвориха феновете на Съндърланд със своите кръвни съперници от Нюкасъл. След изпадането на "джордитата" от Висшата лига, привържениците на "черните котки" направиха огромна табела, която от средата на май стои над празен магазин.

Надписът е жестока подигравка със скъпите звезди на Нюкасъл, които тотално провалиха отбора и през лятото по-голямата част от тях ще напуснат на безценица.

Всеки ден гражданите на Съндърланд минават покрай магазина на Шиърър за 1 паунда.

Там се предлагат: "Колочини - 10 милиона, не сега е на специална промоция от 1 паунда. Мартинс -10 милиона?! В никакъв случай! И той е готов да напусне на безценица. Смит дойде за 6 милиона, сега го пускаме само за паунд. Дъф( благодаря за автогола, човече!) 5 милиона? Не, при него важи специалната промоция - 99 пенита!....."

В края на надписа феновете на Съндърланд за написали : "И сега нека всички се посмеем на Нюкасъл! "

Инициаторът на шегата с "джордитата" е 48-годишният Дарън Лойд, който е фанатизиран привърженик на "черните котки".

"Направихме го, за да си поддържаме доброто настроение през лятото. Сигурен съм, че ще имаме още поводи за смях, когато Нюкасъл започне участието си в Чемпиъншип и започне да губи от отбори като Скънторп, Блякпул и Питърбъро", коментира щастливият фен на Съндърланд, чийто тим също до последно бе заплашен от изпадане в по-долната дивизия, но в крайна сметка оцеля.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари