Шок в Мърсисайд: Евертън взима Оуен

12:19
Шок в Мърсисайд: Евертън взима Оуен
Невероятен трансферен удар е на път да направи отборът на Евертън, пише "Мирър". "Карамелите", които страдат от достатъчно мощ в нападение, са предложили договор на Майкъл Оуен, който от 30 юни е свободен агент.

Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс е получил зелена светлина за предстоящия трансфер от президента на клуба Бил Кенрайт, като шотландецът е предложил на Оуен седмична заплата от 50 хиляди паунда.

Както е известно, бившият футболист на Ливърпул прибираше по 120 хиляди паунда седмично в Нюкасъл, но сега се очаква той да се съгласи с дадената оферта, тъй като Евертън е единственият клуб от горната половина на таблицата във Висшата лига, който се интересува от Оуен.

Напомняме ви, че Уигън и Болтън също се предполага, че са отправили запитвания към агента на играча, но до този момент единствената сериозна оферта е от страна на "синия" отбор на град Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tedino
03.06.2009 15:31

Нюкасъл да не очакват да го задърват...от къде пари да му плашат заплатата?

angel_hi
02.06.2009 14:00

Нищо не се знае има да се изписват статии кой къде отива.Евертън направи мн силен сезон станаха 5-ти и бяха на финал с Челси за Фа Къп като биха Манчо не мисля че ще е падение за Оуен ако реши да стане карамел.

red_manutd_7
02.06.2009 13:54

Едва ли преминаване от изпадналия Нюкасъл в петия отбор от крайното класиране на Висшата лига е падане ... мислех, че е верен на отбора си,но явно съм сгрешил.