Прогнози Бундеслига: 4-и кръг

12:10
Прогнози Бундеслига: 4-и кръг
Представяме ви прогнози за четвъртия кръг на немската Бундеслига:

Изненада:

Нюрнберг - Аугсбург

Прогноза: Нюрнберг


Влиза в тази графа само заради високият коефициент в полза на домакините. Който може и да изглежда оправдан на фона на това, че Аугсбург е по-напред в класирането, но пък единствената победа на гостите до момента бе постигната срещу Щутгарт – а това май не е особено трудно. Нюрнберг започна с две ремита, преди да падне очаквано в Мюнхен, но сега е идеалният момент да запише дебютен успех през сезона. Още повече балансът на франките срещу Аугсбург е 5-3-0. Очаква се Макото Хасебе да дебютира за Нюрнберг след трансфера от Волфсбург, а и Нилсон е на линия в центъра на отбраната – тоест треньорът Вайзингер разполага с всичко най-добро.

Логични:

Щутгарт - Хофенхайм

Прогноза: Х2, гол/гол


Да, Щутгарт има нов треньор, но Томас Шнайдер не може да промени отбора с магическа пръчка. А това важи с пълна сила най-вече за проблемите в защита. Още повече в петък Сердар Таски бе продаден на Спартак Москва, тоест в центъра на отбраната пак ще бъдат младоците Рьокер и Рюдигер. А те дори срещу Риека не бяха на ниво. Сините имат най-силната атака в Бундеслигата и спечелиха предишната си визита на Щутгарт

Шалке 04 Байер Леверкузен

Прогноза: 2, над 2.5 гола


Кралскосините взеха най-важния си мач от старта на сезона – визитата на ПАОК – и стигнаха до групите на Шампионската лига. Байер обаче едва ли ще е милостив към пропускливата отбрана на Шалке (13 инкасирани гола в мача), още повече Кийслинг и Сам са в отлична форма (по пет гола и пет асистенции до момента). Пък и домакините са без Хунтелаар, Хьоведес и Фухс. Факт е, все някога серията на Леверкузен от осем поредни победи ще спре, но може би не в Гелзенкирхен.

Твърд: Айнтрахт Франкфурт – Борусия Дортунд

Прогноза: Борусия


В миналия кръг Айнтрахт взе първата си победа – 2:0 в Брауншвайг, а през седмицата си осигури влизане в групите на Лига Европа. Но на много висока цена – в мача срещу Карабаг се контузиха Алекс Майер, Флум, Роде, Челоци и Андерсон. Един или двама от тях най-вероятно ще играят, но пък липсата на другите със сигурност ще се усети. Борусия няма никакви нови проблеми, не игра мач през седмицата и със сигурност – предвид тежката група в Шампионската лига и издънката на Байерн, ще иска да спечели във Франкфурт.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Neooo_1995
31.08.2013 15:37

Нюрнберг - Аугсбург 2:1
Щутгарт - Хофенхайм 2:2
Шалке 04 – Байер Леверкузен 1:1
Айнтрахт Франкфурт – Борусия Дортунд 1:2

madridistaaaaaa
31.08.2013 14:18

Нюрнберг - Аугсбург- ,,Х"
Щутгарт - Хофенхайм- ,,1"
Шалке 04 – Байер Леверкузен - ,,1/Х"
Айнтрахт Франкфурт – Борусия Дортунд-,,2"