Нови проблеми за Литекс, Ботев няма шансове на "Армията"

08:17
Нови проблеми за Литекс, Ботев няма шансове на "Армията"
По традиция ви представяме прогнози за всички мачове от предстоящия кръг в "А" футболната ни група.

Най-сериозен интерес в този 7-и кръг логично предизвиква дербито между ЦСКА и Ботев Пловдив, което ще се изиграе на стадион "Българска армия" в София. Любопитно ще бъде да проследим и представянето на Левски като гост на хита на сезона Любимец, а локомотивското дерби този път е в Пловдив в понеделник.

Представяме за всички мачове от 7-я кръг на "А" футболна група:

Петък, 30 август



Само и единствено за да видим Петър Хубчев усмихнат ни се иска Берое да победи с 8:0. Достатъчно уважаваме обаче Нефтохимик и затова гледаме реално на нещата. А сега сериозно: струва ни се най-реално и постижимо двата тима да не си вкарат много попадения и затова избираме ъндъра на коефициент 1.65. Може да се пробва и точен резултат 2:0 за Берое, въпреки че Нефтохимик трябва да намерят цаката и на гостуванията. Старозагорци обаче са доста дисциплиниран тактически отбор и едва ли ще допуснат грешка.

Събота, 31 август



Най-напред предстои да разберем стратегията на Стойчо Стоев за следващите два месеца. Дали Лудогорец ще играе отново с два състава – един за Лига Европа и друг за А група или ще прави симбиоза. Черно море показва много биткаджийско поведение и едва ли ща загуби този мач. Най-напред естествено даваме обичайния ъндър, който излезе и миналия кръг на "Герена". След това съветът ни е за двоен шанс 1Х на ставка 1.71.



Ако гостите нямаха нов треньор, щяхме с лекота да дадем хендикап за Славия, но Костадин Ангелов не е за подценяване. Лаптопа едва ли ще преобрази Пирин Гоце Делчев за нула време, като вероятно целта му ще е да измъкне една точка за самочувствие. Букмейкърите отново не предлагат допълнителни опции за мача на тима от Гоце Делчев, иначе щяхме да отидем на ъндър, тъй като отлично знаем, че белите играят трудно у дома на постепенна атака, а както видяхме миналата седмица, навън при повече свободни пространства, действат по-успешно.



В концепцията ни изобщо не влиза победа за гостите, които напоследък нещо зациклиха, а по-скоро успех за Черноморец Бургас. Или играта на Литекс е лесно предвидима поради обезателното включване на Джазула във всяка атака или оранжевите прекалено рано решиха, че са сглобили боеспособен и добър отбор. За добър тактик като Димитър Димитров няма да е проблем да построи печеливш план срещу младия тим на ловчанлии. Избираме двоен шанс 1Х на коефициент 1.49. Вариант Гол/Гол също не е изключен, като се има предвид, че защитата на Литекс е неубедителна заради слабата форма на Бодуров, а и в момента Златомир Загорчич има проблем с вратарския пост.

Неделя, 1 септември




Любимия ни в кавички за прогнози Левски срещу Любимец е голям мач! Този път няма да вадим сините като избор, защото вече и ние не можем да предположим логично в каква посока се развива този отбор, има ли сили изобщо да победи някой сериозен съперник или разчита само на точки в Гоце Делчев и в Любимец. Не се съмняваме, се че сините ще си тръгнат с три точки и ще напълнят багажника на автобуса (на клубния, естествено) с евтини и вкусни дини. Друго обаче няма да прогнозираме, тъй като осъзнаваме голямата опасност да останете подведени. Възможно е Левски да победи с 1 гол разлика, но не е изключено и да разгроми съперника си с три попадения. Затова този мач може да служи само за твърд с коефициент 1.25.



Категорично изключваме победа на гостите. Тодор Неделев волно или неволно отрови малко атмосферата в клуба и това ще се отрази на играта на тима. Това е мачът, който Стойчо Младенов чакаше. Той ще впрегне всички психологически ресурси, за да покаже превъзходството на четирите букви над съперника. За треньорът на ЦСКА това ще е и битка, която охарактеризира празните джобове в сблъсъка с пълната каса. Неговите състезатели ще бъдат максимално концентрирани, пределно мобилизирани и ще дадат всичко от себе си, за да спечелят трите точки. Ботев Пловдив е далеч по-подреден отбор и организиран клуб, но това няма да му помогне кой знае колко. Станимир Стоилов в такива мачове не е много ефективен и обикновено след срещата казва, че не може да разбере какво му е станало на неговия отбор. Така беше и тази пролет на "Армията", когато ЦСКА победи Ботев с 1:0. А миналата есен в Пловдив канарчетата пак не биха – 1:1. Колебанията ни са между голове в двете врати и знак 1. Избираме второто заради изброените вече предпоставки, а и коефициентът за домакините е по-нисък от този за гостите, което означава, че букмейкърите имат подобни аргументи.

Понеделник, 2 септември



Дербито между Локомотив Пловдив и Локомотив София ще се играе без публика. Време е БФС да измисли нещо като в Европа, примерно наказанието на домакините да не засяга гостуващия отбор. Онзи ден в Солун на мача ПАОК-Шалке от Шампионска лига имаше само публика от Германия. На "Лаута" няма да се случи нищо опасно, ако бъдат допуснати само фенове от София. Още повече, че мачът е от 21 часа в понеделник и ще бъде предаван по телевизията. Гледката няма да е особено привлекателна. Чисто спортно-технически залагаме на домакините, защото са по-добрия отбор. Коефициент от 1.64 си струва като се има предвид и, че гостите са много крив тим и ни го показаха с безсилието си да победят с числено превъзходство ЦСКА в "Надежда".

ТОП

Черноморец – Литекс
Черно мореЛудогорец
Локо Пд – Локо Сф 1

Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Автор: Желю Станков, "Тема Спорт"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sve86
01.09.2013 22:08

Хайде видяхме колко нямаха шанс Ботев *smile*
На едно място го играх гол / гол на друго Х , ама карай 4 от 6 не е злеее

Sve86
31.08.2013 22:04

Черноморец - Литекс 0 : 0 и Литекс излизат на Първа позиция. Жалко изпуснах го

Sve86
31.08.2013 19:44

Хайде сега Ч.море - Лудогорец гол/гол
и Славия - Пирин ГД 1-ца

madridistaaaaaa
31.08.2013 14:21

Ботев си има доста големи шансове на ,,Армията",но все пак и аз мисля,че червените ще спечелят,нужна им е тази победа за повече кураж и увереност в по-нататъчните мачове и точно на ,,Армията" пред своята публика,просто сега им е шанса да си вземат дербито и да зарадват своите фенове.

Gogata85
31.08.2013 13:47

"Ботев няма шансове на "Армията" " Що за изречение е това?!?! Как така Ботев нямали шанс? Може да съм цесекар но изобщо не се съмнявам,че мачът си е троен(даже с лек превес на Ботев защото отборът на ЦСКА все още се сработва,а знаем как играят пловдивчани) Ако червените победят ще е голяма победа с оглед моментното положение! Така че който е отписал Ботев много греши!!

JrMoraes10
31.08.2013 13:31

Славия - Пирин Г Д 3-1
Ч.море - Лудогорец - 1-2
Черноморец - Литекс 0-2
Любимец - Левски 1-1
ЦСКА - Ботев Пд 1-0
Локо Пд - Локо Сф - твърда 1-ца

Sve86
31.08.2013 13:22

8 от Берое измъкнаха 2:0 на Нефтохимик *smile* Така първата среща е заковах *goal*

PraschoChorbata
31.08.2013 11:41

ЦСКА са толкова зле а тия ми пишат "Ботев нямат шанс на "Армията" " боже боже, да ти имам и спортните сайтове.

plamo_85
31.08.2013 11:01

Славия - Пирин Г Д 3-0
Ч.море - Лудогорец 1-2
Черноморец - Литекс 0-1
Любимец - Левски 1-1
ЦСКА - Ботев Пд 2-0
Локо Пд - Локо Сф 1-0

alePSG
31.08.2013 02:42

Високоплатения пълен с прилично играещи чужденци в добра форма Ботев да няма шанс срещу западналия ЦСКА. Ок.

love_the_drugs
31.08.2013 02:25

Winner дават най-бездарните прогнози винаги са ме изумявали .... Беснадежни сте !

Fcb10
31.08.2013 00:42

Ботев няма шансове на Армията хахахахаха това шега ли беше или какво?

putopalo
30.08.2013 21:37

Победи за столичните отбори а Тройчо ще измъчи един Х на Армията...

idol_bg
30.08.2013 21:14

Обръщам се съвсем сериозно към хората във Уинър които определят типстърите.Г-да....трябва сериозно да се самосезирате.Факта,че на това момче...(Желю) му е дадена възможност да се изявява тук говори страшно зле за вас.Не става дума за прогнозите му...(меко казано налудничави),а по-скоро за неспособноста му да изглежда прецизен и безпристрастен.Вдигнете си изискванията,моля ви.

JORO_87
30.08.2013 19:54

Желю Станков е пропуснал да отбележи, че Левски и ЦСКА усилено са тренирали да бият център през последните дни, понеже щяло да им се наложи да изпълняват това упражнение доста често през уикенда!

Sve86
30.08.2013 19:48

Берое - Нефтохимик 1 - ца
Славия - Пирин Г Д 1 - ца
Ч.море - Лудогорец гол/гол
Черноморец - Литекс 2 - ка
Лчбимец - Левски 2 - ка
ЦСКА - Ботев Пд гол/гол
Локо Пд - Локо Сф 3:1

kirilfan
30.08.2013 17:58

Тоя автор направо цепи, чак сега се зачетох в аргументите му... хахаха
"В концепцията ни изобщо не влиза победа за гостите, които напоследък нещо зациклиха, а по-скоро успех за Черноморец Бургас."
Те Черноморец от последните 5 мача имат 1 победа и 4 загуби (от Нефтохимик и Локо Сф, които тази година ще се борят за оставане) ,а Литекс има 3 победи и 2 хикса (с Ботев Пд и Левски),а той разправя, че Литекс за зациклили. хахаххахахаха колко е жалко да си чорбар
Нищо лошо и против нямам феновете на Цска, ама вижте колегата ви какви глупости пише, камоли за вашия мач, тоя пише глупост до глупост *joking*

BarcelonaMen
30.08.2013 17:13

Тоя дето дава прогнозите да си вярва Желю, Желю много си зле.

kirilfan
30.08.2013 15:55

Берое - Нефтохимик - твърда 1-ца
Черно Море - Лудогорец - под 2,5 гола - Гонзо ще паркира автобуса пред вратата както всеки мач
Славия - Пирин Гд - 1-ца
Черноморец - Литекс - трудна 2-ка нещо от сорта 0-1 / 1-2...
Любимец - Левски - 1Х или гол/гол , мисля че 1-1 ще е резултата
Цска - Ботев Пд - 2-ка (трудна) 1-2 или 0-1
Локо Пд - Локо Сф - твърда 1-ца очаквам нещо от сорта на 2-0 / 3-0

Успех на всички играещи комар *beer*

devic
30.08.2013 14:55

хехе как си знаех че е тоя псевдожурналист и истински в лошия смисъл фен на футбола желю. жельо, мойто момче психясало, комунистическо, не се опитвай с тия измъчени напъни да изкараш неща в полза на твойте момчета. цскато в сегашното си състояние е способен да падне от абсолютно всеки, пък какво остава да разчиташ на тях за победа..... за победа и то не срещу кой да е, а срещу Ботев. по-лошото обаче е че ако тоя анонимник желю няма никакъв глас сред футболните шефове, то някой други също вярват в мащабния проект на стойчо младенов и подаряват точки наляво-надясно.

MaLkO_LuD94
31.08.2013 12:53

На фона на коефициента на Левски нашия си е напълно ама НАПЪЛНО ЛОГИЧЕН *thumb_up* Ама може би и техния да е логичен сигурно Любимец ще излязат направо с 10 човека *confused*

PraschoChorbata
31.08.2013 11:43

Знаех си, че ще има някакво оправдание от твоя страна, но толкова не логично и тъпо не бях чувал *joking**joking*

MaLkO_LuD94
30.08.2013 19:46

То и Лефски в сегашното си състояние е способен да падне от абсолютно всеки но коефициента за тях е 1.25 и не виждам някой да се оплаква от това ??? А всички знаете само да хейтвате по ЦСКА *thumb_up*

Blueisthecolour
30.08.2013 14:46

Ае спрете вече с тия глупости значи по вашата логика Левски ще пада яко от Любимец,но не цска ще мачка вие кво знаете то тоз сезон те са най-силни.Не искам да се заяждам но това е много тъпо !

MaLkO_LuD94
30.08.2013 14:24

Берое - Нефтохимик 1-ца
Черно Море - Лудогорец 2-ка или 1-во краен също
Славия - Пирин Гд 1-ца ХК -1.5
Черноморец - Литекс гол/гол
Любимец - Левски 1-ца
Цска - Ботев 1-ца
Локо Пд - Локо Сф 1-ца

Успех *thumb_up*