Спецакция търси наркотици във фен-клуб на Левски

11:32
Спецакция търси наркотици във фен-клуб на Левски
Един от фен-клубовете на Левски в столицата е претърсен в рамките на операция по разбиване на престъпна група за разпространение и съхранение на наркотици, съобщава news.bg.

Предполага се, че част от участниците в престъпната група са активни фенове на "синия" футболен отбор. От МВР обаче отказаха да уточнят дали в клуба са намерени наркотици и дали са иззети доказателства.

Общо 14 адреса в София и страната са претърсени в рамките на акцията на полицията и прокуратурата. Десет от адресите са в София, а други четири в страната. Задържани са 10 лица по подозрение за съхранение и разпространение на наркотици.

При обиските са иззети наркотици, които при изследване с полеви тест реагират на кокаин и марихуана.

Освен това са открити и везни, мобилни телефони, фалшиви американски долари и други предмети, за които предстои да бъде установено дали имат отношение към престъпната дейност на групата. По неофициална информация бандата е свързана със сочения за наркобос Христофорос Аманатидис - Таки.

При обиска на един от адресите в София на полицейските сили е оказана съпротива. Това е наложило използването на физическа сила и помощни средства, съобщават от МВР.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cesekarchetooo
01.06.2009 17:54

Наркотиците свършиха, говедата вече дишат лепило. *joking*

martototo
01.06.2009 12:16

Е то Таке си е известна личност *wink* Да отидат в колперацийката на павлово там е голямата игра *devil*