Бербатови не се дадоха на трибуните

11:02
Бербатови не се дадоха на трибуните
Маргарита, майката на Димитър Бербатов, не се даде до последно на трибуните на "Олимпико" в шампионския финал, пише вестник "Труд".

20 минути преди началото на мача на северната трибуна се появи ходещо българско знаме. С приближаването се оказа, че това е дамска блузка. Патриотично Маргарита не беше сложила фланелка на Юнайтед. Братът Асен и съпругата му Димитрина формираха роднинската агитка за Димитър. До тях имаше три свободни места. Не стана ясно за кого са.

Групата не спря да снима. Асен най-много използваше видеокамерата, дори за загрявката. Съпругата му стана и фотографка - фенове на Юнайтед я помолиха да ги щракне. Всички нашенци се ядосваха, че Митко не е титуляр. Маргарита не спираше да гледа към резервната скамейка на Юнайтед...

С химна на Шампионската лига секторът на англичаните направи хореография за 100-годишнината от рождението на сър Мат Бъзби. И Бербатови вдигаха оставените на седалките картони за шоуто, а трибуната се превърна в червено-бяло море.

След 10-ина минути Маргарита спря да се отличава с трибагреника. Горещото време свали премяната, а тя се умори да стои права. Седна. Не й беше интересно - Барса пращаше "дяволите" в ада, а сина й го нямаше...

В 66-а минута сър Алекс пусна Бербатов. Още преди влизането му Маргарита и Асен изпаднаха в еуфория. Майката развя блузата над главата си, а братът извади голямо родно знаме. Маргарита започна да обяснява на седящите около нея чий е трибагреникът и защо го вдигат. Уви. И това не помогна. След няколко минути Барса вкара втория гол и всичко свърши.

След мача българското трио не си тръгна. Асен снимаше, Маргарита се опитваше да съзре сина си по терена. Поне на трибуните семейство Бербатови не се даде на каталунците..

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

angel_hi
29.05.2009 11:26

Ето това е подкрепа и затова са роднините да са винаги до децата си въпреки всичко гордост е българин като Берба да е в отбора на Манчо и да е на финал в ШЛ и номер 1 в лигата