Вижте как са оценени играчите на Барса и Юнайтед, Иниеста и Шави над всички

01:02
Вижте как са оценени играчите на Барса и Юнайтед, Иниеста и Шави над всички
Вижте как са оценени играчите на двата финалиста в Шампионската лига Барселона и Манчестър Юнайтед, според сайта “Goal.com”. Безспорно в играчи на мача се превърна дуото Андрес Иниеста и Шави Ернандес. Райън Гигс и Неманя Видич пък са били двамата най-слаби играчи на терена, според авторитетната спортна медия.



Барселона:


► Виктор Валдес - 7

Нямаше много работа. Успя да спаси тупалката на Роналдо в 1-а минута и с това се изчерпа трудното за него.

Карлес Пуйол -7.5

Замести перфектно Алвес и показа защо е капитан на Барса. Включи се на няколко пъти и перфектно в атака, можеше да направи резултата класически.

Жарард Пике - 7.5

Беше непоклатим в сърцето на защитата и натри носовете на бившите си съотборници. Не сбърка почти нито един пас към вътрешните халфове, което му гарантира спокойствие през по-голямата част от мача.

Яя Туре - 7

Понякога не заставаше на правилното място, но компенсираше с бързина и сила. Поредна порция стабилност и дефанзивна класа от брата на Коло.

Силвиньо - 7

Беше надбяган от Рууни само веднъж. Често се включваше в атака и доказа, че още е способен да играе на най-високо ниво.

Серхио Бускетс - 7

Безпогрешно уплътни постъпите пред защитата на своя тим и бе свързващото звено с офанзивните играчи. Не сбърка при подаванията и вдъхваше увереност.

Шави Ернандес - 9

Той бе навсякъде. Създаде редица голови положение и без свян отнемаше топката със страст. Шави убеди всички, че е най-добрият плеймейкър в света.

Андрес Иниеста - 9

Двамата с Шави могат да играят и със затворени очи, и пак биха имали огромно влияние върху мача. Иниеста даде асистенцията за първия гол и постоянно беше в центъра на събитията. Не даде на Юнайтед да помиришат топката.

Лионел Меси - 7.5

На моменти показа егоцентризъм, но по прекрасен начин ознаменува добрата си игра с гол. Показа кой е най-добрият футболист в света.

Тиери Анри - 6.5

Най-слаб в нападението на Барса, но с доста стабилно представяне. Бореше се за топка, комбинираше уверено и помогна за крайния резултат.

Самуел Ето\'о - 7,5

Истински хищник. Направи стената на Видич и Фърдинанд на пух и прах. Изгаври се със сърбина за първия гол и буквално унищожи увереността на Юнайтед в зародиш.

Сейду Кейта - 6.5

Включи се със самочувствие и внесе свежест в тима

Педро - Игра твърде малко, за да бъде оценяван.

Манчестър Юнайтед:

Едвин Ван дер Саар - 8

Направи страхотен мач и спаси своите от разгром. Холандецът изкара доста положения и нямаше никаква вина за двата гола във вратата си.

Джон О\'Шей - 6

Успя да не стане за смях срещу Анри и беше донякъде стабилен в повечето случаи. Не можеше да предотврати попаденията на Барса.

Неманя Видич - 4.5

Сърбинът беше пълен провал за своя тим и се остави да бъде преодолян като кукла за първия гол. След това продължи да бъде несигурен и не е чудно, че Барса вкараха, и второто попадение след атака през центъра.

Рио Фърдинанд - 5

Изпусна на няколко пъти Меси да го мине лесно и като цяло не бе на познатото си ниво. Може би контузията му е повлияла отрицателно.

Патрис Евра - 6.5

Беше стабилен и през неговата зона каталунците почти не атакуваха. Дори Меси се оказа безсилен срещу французина и затова се премести в центъра да се гаври с Видич и Фърдинанд.

Майкъл Карик - 5

Провали се в задачата си да разбива атаките на Барса в зародиш и не помогна на своите централни защитници в опасните ситуации.

Андерсон - 5

Гледаше Шави и Иниеста отблизо и рядко докосваше топката. Все пак потича здраво и не може да бъде винен от феновете на Юнайтед.

Райън Гигс - 4.5

Ветеранът изобщо не намери позицията си на терена през целия мач. Изглеждаше тромав и разконцентриран. Рядко успяваше да даде точен пас и беше лесна мишена за Бускетс.

Уейн Рууни - 5.5

Не можа да влезе в мача, въпреки че отново даде всичко от себе си. Скъса се да тича, но за сметка на това центриранията му куцаха, а и не получи един сносен пас.

Джи Сун Парк - 5

И той като Рууни се раздаваше по фланга, но не можа да разкрие потенциала си по простата причина, че Юнайтед не направи нито една остра атака на скорост. Просто каталунците убиха по невероятно успешен натиск темпото на игра и "червените дяволи" бяха безпомощни.

Кристиано Роналдо - 7

Страхотен в първите 20 минути, португалецът нямаше шанс да отбележи. След това той се удави в океана безличност на своите съотборници и започна да се изнервя. В крайна сметка гледаше тъжно след последния съдийски сигнал.

Карлос Тевес - 5.5

Влизането му беше грешка на Фърги, защото по този начин халфовата линия на Юнайтед много изтъня. Аржентинецът показа желание, но не получи подкрепа.

Димитър Бербатов - 5.5

Не помогна по никакъв начин на своите.

Поул Скоулс - 3

Освен касапското влизане срещу Бускетс, не направи нищо друго.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

denso_90_vn
28.05.2009 23:17

lfc_bul ------- точно ! *wink* Роналдо Симулейрош се видя колко струва !

lfc_bul
28.05.2009 22:00

Момичета (Феновете на Манчестър) стига сте се оправдавали с тъпите си анализи, ами вземете поревете малко защото така наречения ви "най-добър" отбор май стана на 2 стотинки вчера.
А за "най-добрия футболист в света" ко мога да кажа освен "тъпо лайненце". Да за Роналда говоря . Glory Glory Man. United *lol*

lfc_bul
28.05.2009 21:54

Феновете на Роналда могат да си купят негова фланелка и да си я заврат където им е удобно !

lfc_bul
28.05.2009 21:53

► Лионел Меси - 7.5

На моменти показа егоцентризъм, но по прекрасен начин ознаменува добрата си игра с гол. Показа кой е най-добрият футболист в света.

Hella
28.05.2009 20:33

Бербатов трябваше да е титуляр!!! Точно с неговото умение да задържа топката и да организира атаки беше изключително нужен, но дъвката САФ го остави на резервната прекалено дълго *evil* Роналдо 7?? 7 по егоистичната скала предполагам..Рио и Видич бяха трагични, а Руни въобще не беше там..нито 1 точен пас..Просто не можах да позная Юнайтед вчера

dadeds
28.05.2009 20:12

ее на Роналдо как може 7 както казва Dido_Man_U най-много 4 .. тфа егоистично да не казвам кфо само за себе си мисли !!!

nastrade
28.05.2009 19:34

Бербатов, незаслужено остана толкова дълго на резервната скамейка. А наистина единствено Евра що годе се бореше през целия мач.

Dido_Man_U
28.05.2009 18:46

Роналдо 7 ли тоя най-много 4 му давам. *evil* *sick* А Бербатов заслужава поне 5.5-6 *wink*

bokludja
28.05.2009 12:47

Рондалдо - 7 *sick* Тоя и 4 не заслужава. Където хване топката бяга 10 метра и изстрел извън наказателното поле, в 90% от случаите в аут ...

leketoo
28.05.2009 11:16

XAXA! Боли нали! Тъпите фенове на Юнайтед взеха да реват като любимият им гей Роналдо! *joking* Ми смешни станаха и това си е! Играха първите 10 минути, а след това гледаха от близо, как трябва да се печели. Видич и Рио станаха за посмешище, Меси определено си ги направи криви, че даже и гол с глава им вкара! Баси представянето, неадекватни бяха. СМЕШНИ!

sL0rD
28.05.2009 10:18

Е, TigerJK, дълбоко се съмнявам толкова компетентен сайт като Goal.com, да е написал "гаври" айде малко по-спокойничко. Това че тия тъпи поустери са фенове на Барса, нямат оправдания....Точно, че прочетох цялата статия в гоал.цом и да ти кажа нищо общо със тази така наречена "статия". И още веднъж с риск да се повторя ще кажа - който е писал новината е пълен некадърник. Просто е копнал оценките и е съчинил негова измишльотини. Най-големият палячо! То толкова смешен,че чак не си слага името под новината...Кво повече да добавя?!!? А ако някои све съмнява в това което пише може сам да си отвори гоал.цом и да види за какво става въпрос...Трагична картина, за пореден път в тоя ъиннер.бг....Със здраве и няма да се очудя ако ми изтрият коментарите или акаунта, че гледам горе писмата набъбват.....

Julien
28.05.2009 10:11

Бербатов по никакав начин не помогнал божеееее ...... ми Рууни кво направи .. :@ ако в стартовия състав бяха включени Бербо и Тевез мисля ,че резултата нямаше да е същия.

Dororo
28.05.2009 09:51

Как Бербатов да не е помогнал?За тия минути каде игра поне 2-е голови положения изведе едното на Роналдо "най-добрия"каде тои го усра.Трябваше да влезне поне в началото на 2-то половреме и щеше да падне гол.

TigerJK
28.05.2009 09:44

sL0rD не знам дали си прочел само оценките, но в началото на статията пише, че това са оценки и коментари от сайта Goal.com така че хората от Winner просто са го превели на български *joking* и да ти кажа честно доста се погавриха *smile* тва най-ниския футболист да ти вкара с глава срещу тая централна двойка защитници и тоя дълъг вратар да го прехвърли... Меси показа, че може нещо повече от финтове и технични удари с левия крак

FLY_I
28.05.2009 09:36

за Роналдо 7 е добре.Бербо наистина не помогна.

sL0rD
28.05.2009 08:48

Който е писал тази статия е пълен некадърник. Абе ей, боклук нещастен, я ходи се гръмни и спаси света от жалкото си съществувание, кенеф мизерен. Ще ми пише той "гаври" маври. Да еба и тъпите пишлемета дето ги слагат да пишат новините в тоя сайт. Ъинер.бг ли сте кво сте ама сте жалък опит за и-нет медия. Пълни мухльовци...

Cr_Rona7d0
28.05.2009 08:22

мале колко сте зле сицки кво викате тоя не е добар ония е наи добрия маико мила... мене ме е срам це има толкфа прости хора като вас , мислите си це разбирате от футбол а си нямате и грам понятие *cry*

air_J
28.05.2009 02:12

Мда, съгласен съм, че сравнения не може да стават, но не съм съгласен, че е най-добрият българин в момента. Името на най-добрият българин в момента е Стилян Петров, а не Димитър Бербатов. *wink*

Kalinho
28.05.2009 02:11

именно и след толкова години феновете на Барса го боготворят а барби е никой и едва ли след десетина години дори по улиците някой ще го познава *smile* има талант но няма характер на победител и е много много мързелив

MeToDueB
28.05.2009 02:08

Стига с тия сравнения .. Стоичков е най-добрия футболист на България завинаги, Бербатов е за настоящето. Стоичков няма да го настигнат и след 100 години, Бербатов също е голям, но не е такъв характер, предпочита да асистира, да се радва, като другите вкарват, а Стоичков гори, умира на терена .. и не, че иска да е НАЙ, а той винаги е бил НАЙ и остава в историята !

air_J
28.05.2009 02:05

Ей, много самочувствие, много нещо. *joking* А колкото до другият потребител - все си мисля, че дори и такова сравнение не може да има между двамата футболисти. Просто Ицо си беше Футболист, с главно Ф! А Митака все още може само да се надява да достигне успехите на Стоичков. Между другото, той няма никога да го направи, защото дори да остане в Юнайтед и другият сезон, дори да вземе ШЛ, ме съмнява да вземе някога Златната топка, така че сравнения между двамата за мен са нелепи. *wink*

Kalinho
28.05.2009 02:00

air_J ти я пробвай пак да прочетеш коментара ми *smile* и дали сравнявам бербо със Стоичков

MeToDueB
28.05.2009 02:00

С мен дискусии не става .. аз оборвам ВСИЧКИ !

air_J
28.05.2009 01:58

Методиев, добър вечер! Не съм сигурен, дали ще мога да дискутирам с теб днес, защото не знам дали ще ми се разпадне уайърлеса. Ако имам стабилен нет може да направим една дискусия. *joking*

air_J
28.05.2009 01:57

Къде сравняваш мишока Бербатов с великия Стоичков, бе? Когато Митьо спечили КЕШ и Златната топка, тогава го сравнявайте с най-великият български футболист за всички времена! Единственото, по което си приличат е отношението към журналистите - Ицо им пикае в устата редовно, а днес Бербатов, с отказа да говори пред най-големите си гъзолизачи, наред с диемите - биТиВи, не просто им се изпика, а направо жестоко им се изсра в устите! А те нека продължават да го защитават от английските медии и да тръбят колко гениален футболист е... Нека първо постигне успехите на Ицо, а тогава да се говори за сравнения. *joking*

MeToDueB
28.05.2009 01:47

Роналдо 7,00 .. ОМГ .. 18 опропастени атаки .. и неточни удара това ли са ?

Бербатов поне направи някакви по-скопосани опити .. имаше 2 удара, но бяха на два, три метра над вратата .. ако беше влязъл в началото, щеше да бъде всичко ОК.

Манчестър не заслужава Бербатов, прекалено умен футболист е за тях !!!

Kalinho
28.05.2009 01:13

Бербатов-5.5

Не помогна по никакъв начин на своите.
това ли е любимеца на всички вас смях, *smile* ако беше даже Стоичков на сегашната му възраст щеше да играе по - добре