Римляни направиха фен на \"червените дяволи\" на решето

14:34
Римляни направиха фен на \"червените дяволи\" на решето
Привърженик на Манчестър Юнайтед бере душа в римска болница, след като бе наръган на няколко пъти в областта на корема и ребрата, съобщават медиите на Апенините.

Гражданите на Рим за пореден път показаха, че не обичат изобщо английски фенове и най-вече тези на "червените дяволи".

Винаги, когато отбор от Острова играе финал или друг голям мач в Рим се стига до ексцесии, чийто краен резултат е намушкан англичанин.

Още през 1984 година преди финала между Ливърпул и Рома на "Олимпико" привържениците на мърсисайдци пускат кръв на всеки ъгъл в Рим и голяма част от тях влизат в болница с прорезни и прободни рани.

Преди седем години Арсенал бие в Рим "вълците" с 3:1, а Анри вкарва хеттрик. Тогава човек от агитката на "топчиите" пострада от намушкване.

В последните визити на Манчестър Юнайтед във Вечния град пък тифозите на Рома не пропускат възможност да наранят някой от червенобузестите чужденци.

Неслучайно медиите в Англия подеха кампания "Да преместим финала далече от Рим" след осминафиналите в Шампионската лига. На тази фаза от турнира всички италиански тимове отпаднаха и на британските пишещи братя им се стори уместно да се опитат да предотвратят нови жертви на римско насилие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beckham_07
27.05.2009 16:25

Аз в Англия не съм чувал за обити фенове или полицай,а в Италия всяка година има и отлагат кръгове.Че английските фенове са диванета спор няма,но италианците са ... !!!!!!!

nCuXonaT
27.05.2009 16:04

АБЕ ДОКТОРЧЕ,да си видял някъде в Англия огради по стадионите???Във всяко стадо си има черна овца,но не може да има толкова случай на насилие и все англичаните да са виновни.Темата за Майкъл Шийлдс е съвсем друга и тук съм съгласен с тебе,но не съди по един за всички...относно пияните англичани....ти руснаци виждал ли си бе?

Doktorut
27.05.2009 15:49

Причината не е в Италианците,а в тъпите селски англиийски фенове!Къде са отишли тези кретени и не са направили проблем!!!Аз лично съм ги виждал по нашето море пияни като кирки, да се заяждат с хората по улиците!Много бързо забравихте какво направи Майкъл Шийлдс преди няколко лета- почти уби човек в Сл.бряг и после цяла Англия се застъпи за тоя кретен да го освободят по-рано от пандиза! Решението е английските кретени да не се пускат навън от острова!!!

RickarD
27.05.2009 14:43

така става когато завиждат че има по добри отбори от италиянските *wink*

BUBOLE4O_ME4O
27.05.2009 14:43

Има ли смисъл от коментар? Май се пробват с всякакви средства да развалят атмосферата на Шампионите... Първо бутониките на Рууни, сега и излишно насилие. Не случайно ги наричат "жабари" ... Не могат да понесат това, че първенството им вече не е в топ 3 ли? Или наплива от туристи им е прекалено голям и искат да го намалят... Дано от уефа не подминат тези инциденти.