Време ли е за реформи в Левски?

13:01
Време ли е за реформи в Левски?
Време за промени или просто увеличаване на напрежението? Президентът на Левски Тодор Батков поиска оставките на целия спортно-технически щаб на клуба след загубата от ЦСКА. Дали събитията в Левски са просто много шум за нищо или наистина е настъпил моментът за реформи? Дали поведението на Батков е както се изрази Баждеков "плод на емоция" или той е решил да вземе нещата в свои ръце и да промени облика на отбора? Наско Сираков, Станимир Стоилов и неговите помощници си подадоха оставките с изявлението: "Водени от лоялност и коректност към клуба подаваме своите оставки пред Управителния съвет и лично на собственика на клуба. През тези три години и половина работихме като екип за успехите на Левски. Благодарим горещо на милионите привърженици на Левски за безрезервната подкрепа и обич!"

Всичко ще стане ясно днес след заседание на Управителния Съвет. Но по-скоро надделява мнението, че промени няма да има. Мъри Стоилов има подкрепата на феновете и футболистите, и ще е голяма грешка, ако бъде уволнен. Взаимоотношенията на президента със Сираков са неясни, но едва ли Наско ще напусне. Може би това беше преднамерена реакция на Батков, за да покаже, че не е доволен от това как се представя отбора, и че Стоилов и Сираков не са абонирани за своите постове. Все пак той е човекът с тежката дума и е нормално да е бесен след такова безлично представяне на Левски от началото на сезона. Търпението на собственика започва да се изчерпва, така че Левски трябва в най-скоро време да излезе от кризата и всички в клуба, от футболисти до треньори и ръководители осъзнават това. Дали Батков ще им даде последен шанс, предстои да разберем. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
08.09.2008 20:39

Правилно! Вие въобще не можете да се сравнявате с ЦСКА. Нито сте им на годините, през които те са ставали шампиони на България, нито сте им на успехите постигнати в Европа.Нито сте им на футболисти, играли в големи европейски клубове, а още по-малко на ...интелект!

monsej
06.01.2008 16:13

Левски е голям тим! Отбор с традиции, отбор с много привърженици. Ръководители, деятели и футболисти, молим Ви да се държите каткто подобава на представители на такъв отбор. Загуби е имало и ще има. Слаби мачове също. И шансът не винаги ще е на наша страна. Но затова ЛЕВСКИ е голям отбор. Защото ще превъзмогне всичко това и пак ще тръгне напред. С вас или без вас. Ние не можем да се равняваме с ЦСКА. Не са ни на годините, нито на интелекта.

puberteta
23.12.2007 23:48

ГОВЕДОТО СИ Е ГОВЕДО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ НИКОГА

dani7sladur
09.12.2007 10:25

Той ги поиска,но те няма да си тръгнат-остават си.