В Боливия луднаха по Неймар

11:17
В Боливия луднаха по Неймар
Суперзвездата на бразилския футбол Неймар, който през това лято финализира трансфера си в Барселона, надмина Кристиано Роналдо и Лионел Меси по популярност.

Футболист номер 1 на току-що приключилия турнир за Купата на Конфедерациите придоби още по-голяма слава и се превърна в герой в Боливия. От административното управление на столицата на южноамериканската страна - Ла Пас, съобщиха, че в следващите 17 години близо 20 на 100 от момчетата родени в града ще бъдат кръстени на името на новата изгряваща звезда на световния футбол. Проучването бе поместено в авторитетното издание "La Razon".

През април тази година Бразилия победи като гост Боливия с 4:0 в приятелски мач. Две от попадения за Селесао бяха дело именно на Неймар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

catalan
03.07.2013 16:29

Според мен Ройс е един от най-големите млади таланти и е по-добър от Гьоце.

RedToDeath
03.07.2013 15:13

Всички го плюят, бил надценен хлапак, симулант, детенце с болни амбиции, ама видяхме че направи Испания на пух и прах. Супер голям пич е и според мене след някой и друг сезон ще засенчи Меси и Роналдо, не за друго, а защото е бразилец и е закърмен с тая игра. На всичкото отгоре е пълен с талант!

catalan
03.07.2013 16:28

Е няма как да засенчи Меси в Барса пич, пък и той не е там да го засенчва, каза го в интервюта. Важно е отбора да печели.