Моуриньо унищожи Челси!

16:56
Моуриньо унищожи Челси!
Френският ветеран Клод Макелеле скочи на своя бивш наставник в Челси Жозе Моуриньо, пише "Кориере Дело Спорт".

В своята автобиография Макелеле разкрива доста пикантни неща от съблекалнята на Челси в периода на Специалния като мениджър на "Стамфорд бридж".

Както е известно, Моуриньо стана мениджър на лондончани през лятото на 2004 година и донесе две титли на Англия и една ФА къп във витрината на "сините" преди през 2007 година да бъде уволнен заради неразбирателство със собственика на тима Роман Абрамович.

"В първите ми години като играч на Челси в съблекалнята всички бяхме приятели-една сплотена група хора. После дойде Моуриньо и унищожи всичко", пише Макелеле, който акостира в Лондон през 2003 година.

"Жозе раздели отбора на групички. Той третираше едни като звезди, а други като резерви и това тровеше атмосферата", разказва френският халф.

"Моуриньо се плашеше, когато някой от отбора придобиваше повече известност от него самия. Само той трябваше да е под прожекторите."

"В края на кариерата му като мениджър на този клуб Жозе имаше голям скандал с Абрамович. Собственикът искаше Моуриньо да дава повече свобода на играчите си на терена, за да могат те да успяват да изразят себе си", споделя също Клод Макелеле, който със сигурност ще бъде репликиран от португалският специалист в най-скоро време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kuramiian
25.05.2009 20:26

и къде им е империята на римляните сега ....

TigerJK
25.05.2009 17:55

римляните още са казали - Разделяй и Владей !