Тифозите на Милан ругаели Малдини заради 2005-а година

16:12
Тифозите на Милан ругаели Малдини заради 2005-а година
Феновете на Милан от "Курва Суд" (южната трибуна) освирквали Паоло Малдини на неговия бенефис заради инцидент, случил се през края на май 2005 година.

Тогава "росонерите" губят финала в Шампионската лига от Ливърпул, след като на полувремето италианския тим води с 3:0.

След драматичния обрат на мърсисайдци тифозите на Милан посрещат играчите на своя отбор на летището в Милано с обидни възгласи. Капитанът Малдини не издържа на провокациите и нарича тези привърженици меркантилни мизерници.

Това явно дълбоко е засегнало феновете, които не са виждали Милан да триумфира с титлата на Италия в последните пет години.

"Не сме протестирали против Малдини. Уважаваме кариерата му и това, което е дал за Милан. Просто трябваше да му споделим какво мислим за неговите коментари и реакции в последните години", коментира Джанкарло Капели, наричан "Барона", който е лидер на фракцията тифози, стоящи в "Курва Суд".


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

peter1985bg
26.05.2009 14:13

MB_KrisS не обобщавай всички от Курва Суд като селяни, една част от феновете само са го обиждали. Но донякъде и хората си имат право, когато боготвориш и защитаваш всячески един човек, толкова дълго време и изведнъж той в пристъп на нерви те обиди жестоко...
П.П. Не, че ги защитавам просто се опитвам да ги разбера, а и не мисля, че беше точния момент за това, но... За мен лично Малдини е най-големият, който съм гледал

Kalinho
25.05.2009 19:06

тва, че един път си е изпуснал нервите е нормално и трябва отдавна да са го забравили *smile* Малдини е една от иконите на Милан и винаги ще бъде така Най - добрия ляв бек

MB_KrisS
25.05.2009 18:57

Тия дето са освирквали Милан след финала и Малдини след последния му мач са ИДИОТИ. Няма футболист, който да е дал толкова много за този отбор и заслужава поне уважение. Аз не понасям Милан, но свалям шапка на Малдини. Тези от Курва Суд са селяни без никакво достойнство.

FLY_I
25.05.2009 16:43

гледам мн ги уважаваш тея лумпени.Тва са боклуци бе братче цял ден правят мизерий