Специални прогнози за Купата на Конфедерациите (23 юни)

12:12
Специални прогнози за Купата на Конфедерациите (23 юни)
В тази рубрика ще намирате нестандартни и интересни предложения и прогнози засягащи турнира за Купата на Конфедерациите 2013 подготвени за вас от редакцията на Winner.bg и екипа на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg. За всяка една среща ще ви предложим традиционната прогноза със знак, най-подходяща опция и специална прогноза. Като коментар под всяка една една от публикациите в конкретния ден можете да оставяте вашите прогнози за следващите мачове от турнира. Прогнозите ви трябва да съдържат конкретен анализ и три прогнози засягащи краен изход със знак, опция за двубоя и специална прогноза. Най-добрата прогноза оставена като коментар под статията ще бъде публикуван като авторска прогноза в следващото издание на рубрика, заедно с нашите предложения.

Неделя, 23 юни:



ПРОГНОЗИ:
Малко неща могат да се кажат за последните срещи в тази група, а още по-малко за конкретния мач. Урусите ще спечелят тук без да си дават много зор, както се казва, защото за тях головата разлика няма да има значение, предвид че те почти сигурно ще изпреварят по точки намиращия се сега на второто място Нигерия. Корекции и нови играчи в съставите и на двата опонента не са изключени, защото треньорът на Таити ще иска да даде шанс на колкото се може повече свои играчи да се включват в това историческо събитие за неговия отбор. Уругвай ще трябва да запази основните си играчи и най-вече Суарес за следващата среща с Бразилия и вероятно тимът няма да си позволи да унижи своя съперник като го победи с двуцифрен резултат. Една победа 5,6 или най-много 7 гола в полза на Уругвай изглежда като най-вероятната развръзка тук.
Прогноза: Победа за Таити на +7.5 гола АХ
Опция: Под 3.5 гола през първото полувреме
Специален залог: Форлан да отбележи три или повече гола



ПРОГНОЗИ:
Единственият по-реален шанс за Нигерия да запази второто си място е да спечели този мач срещу вече класиралия се съперник. Това изглежда малко вероятно, а в сферата на фантазиите попада вариантът, при който Таити ще открадне каквото и да било от селекцията на Уругвай и ще помогне на супер орлите да си осигурят среща с Бразилия на полуфиналите. Испания няма как да заложи на резервни играчи в буквален смисъл или на такива, които драстично да се различават от класата и нивото на обичайните титуляри. Това ще значи много неприятности за нигерийските национали и минимални шансове, дори за частичен техен успех. Вероятно и двата тима ще подходят към този мач по-скоро с намерението да зарадват феновете и да покажат добра и атрактивна игра, а точките и евентуалното им класиране ще останат на заден план. Всичко, както изглежда, вече е решено в тази посока. Испания вероятно ще отбележи няколко гола на безкрайно неорганизираната отбрана на Нигерия, ще спечели мача и ще остави някоя и друга възможност и на Нигерия да се добре до почетно попадение и така да приключи по по-достоен начин своето участието в тази надпревара.
Прогноза: Победа за Испания на -1.5 гола (АХ)
Опция: Испания да отбележи поне три гола
Специален залог: И двата тима да отбележат гол

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
23.06.2013 23:15

Аз ще съм там и ще се радвам, ако и вие сте! Ще ми бъде приятно да се запознаем и на живо. Ако ме видите се обаждайте.*beer*

CHOMA
23.06.2013 18:52

Утре всички на протеста против налагането на ACTA - сградата на ДКХ от 10:00!

JORO_87
23.06.2013 17:23

Аз мисля че испанците могат да направят спокойно едно Х-че само за да прецакат тиража( те са си 1-ви, ще излезнат с резервите и нищо чудно да хвърлят бомбата).

greenhool
23.06.2013 15:42

За Нигерия-Испания мисля 1-3 на точен да пробвам..