Специални прогнози за Купата на Конфедерациите (22 юни)

15:10
Специални прогнози за Купата на Конфедерациите (22 юни)
В тази рубрика ще намирате нестандартни и интересни предложения и прогнози засягащи турнира за Купата на Конфедерациите 2013 подготвени за вас от редакцията на Winner.bg и екипа на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg. За всяка една среща ще ви предложим традиционната прогноза със знак, най-подходяща опция и специална прогноза. Като коментар под всяка една една от публикациите в конкретния ден можете да оставяте вашите прогнози за следващите мачове от турнира. Прогнозите ви трябва да съдържат конкретен анализ и три прогнози засягащи краен изход със знак, опция за двубоя и специална прогноза. Най-добрата прогноза оставена като коментар под статията ще бъде публикуван като авторска прогноза в следващото издание на рубрика, заедно с нашите предложения.

Сряда, 22 юни:



ПРОГНОЗИ:
До момента в турнира за Купата на конфедерациите най-добре играещите селекции се оказаха тези на Испания и Бразилия. Това ще значи, че домакините днес ще трябва да не загубят този мач, за да избегнат среща на полуфинал точно с Испания. Играчите на селесао стабилизираха действията в отбрана (поне наглед) и не допуснаха нито едно попадение в първите два мача, но това, че от днес нататък Давид Луис ще се изявява в игра със счупен нос, може да повлияе на увереността на цялата защита. Италия може да създаде по-малък на брой положения пред домакинската врата, но вероятно ще успее да се разпише, предвид утвърдените си изпълнители. За скуадрата ще липсват Пирло (поради контузия) и Де Роси поради наказание, но класни резервни играчи е ясно, че има. Двата опонента вероятно ще разменят голове, а Бразилия ще се опита и да забавлява своите фенове, като наличието на поне два гола от нейна страна няма да изненада никого. С показаната игра до тук и предвид домакинския фактор, изборът за нова победа на златистите изглежда логичен.
Прогноза: Победа за Бразилия
Опция: Бразилия да отбележи поне два гола
Специален залог: И двата тима да отбележат гол



ПРОГНОЗИ:
В миналия мач самураите оказаха повече от сериозен отпор на отбор като Италия, а и не само поради това може смело да се каже, че те са по-добрият тим спрямо днешния си опонент. Когато се срещат Япония и Мексико, чийто най-силни играчи се подвизават в офанзивната част на играта, то всички опции свързани с наличието на определено количество голове в срещата между тях не трябва да бъдат пренебрегвани. В треньорския щаб на Яопния няма да могат да разчитат за този сблъсък на своя капитан Хасебе, но това едва ли ще бъде пречка за техничните Кавага и Хонда да пронижат тромавата отбрана на ацтеките. Липсата на напрежение и фактът, че и двата опонента са приключили с надеждите си за участие по-напред в надпреварата ще направят така, че те да се стремят да покажат атрактивна игра, да отбележат колкото се може повече голове и да оставят положителен отпечатък от своето участие. Тази среща вероятно ще предложи и доста атрактивни опции за залози на живо.
Прогноза: Победа за Япония
Опция: Над 3.5 гола
Специален залог: И двата тима да отбележат гол

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

_beroe_
22.06.2013 15:33

Днес има много интересни мачове, жалко че Италия и Бразилия най-вероятно няма да разчитат на най-големите си звезди, за да ги запазят за полуфиналите.