Специални прогнози за Купата на Конфедерациите (19 юни)

17:41
Специални прогнози за Купата на Конфедерациите (19 юни)
В тази рубрика ще намирате нестандартни и интересни предложения и прогнози засягащи турнира за Купата на Конфедерациите 2013 подготвени за вас от редакцията на Winner.bg и екипа на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg. За всяка една среща ще ви предложим традиционната прогноза със знак, най-подходяща опция и специална прогноза. Като коментар под всяка една една от публикациите в конкретния ден можете да оставяте вашите прогнози за следващите мачове от турнира. Прогнозите ви трябва да съдържат конкретен анализ и три прогнози засягащи краен изход със знак, опция за двубоя и специална прогноза. Най-добрата прогноза оставена като коментар под статията ще бъде публикуван като авторска прогноза в следващото издание на рубрика, заедно с нашите предложения.

Сряда, 19 юни:



ПРОГНОЗИ:
Огромният фаворит не само в този мач, а и в тази надпревара в лицето на Бразилия стартира отлично с класическа победа и днес трябва да се опита да направи същото. Мексико в момента изглежда като отбор, който търпи промяна, след като атаката му се води от двама доста млади играчи в лицето на Дос Сантос и Чичарито, а в халфовата линия и отбрана се залага на опитни изпитани бойци. Това води до трудното отбелязване на повече попадения и до липса на отборна игра и стабилен синхрон в отбрана. В изминалия мач нападателят на селесао Фред не успя да запише името си след голмайсторите, а това се случва изключително рядко когато Бразилия бележи, така че днес опцията точно той да изглежда е повече от задължителна за проба. Бразилската отбрана не е от най-стабилните, но както вече акцентирах мексиканците в този си вид (а и съдейки по показаното в квалификациите им) трудно ще достигнат до много голово възможности днес. Факторът домакинство също не следва да бъде подценяван, а това накланя везните към резонна победа за Бразилия, а защо не и с покритие на хендикап.

Прогноза: Победа за Бразилия
Опция: Бразилия да спечели без да допусне гол.
Специална прогноза: Фред да отбележи по всяко време.

 
ПРОГНОЗИ:
Макар и с известни затруднения Италия стартира участието си в тази надпревара с победа над Мексико. Само минималният резултата заблуждава, че скуадрата е имала проблеми с трите точки в дебютната среща. Играчите на Прандели надиграха тотално Мексико и разлика във възможностите им в сравнение с тези на мексиканците се видя съвсем ясно. Япония показва един изненадващо небалансиран и дори хазартен в определени моменти стил на игра. Изявените играчи на самураите са в преди позиции и изглежда, че и треньорът и колегите им в по-задните линии се стремят, колкото се може по-бързо топката да достига до тях, като това не се получава много успешно и довежда до редица неприятни ситуации пред собствената врата. Ако днес те загубят ще приключат с надеждите си за продължаване по-напред, но това едва ли ще изненада някого. От психологическа гледна точка Япония свърши своята задължителна работа за тази година и в известна степен няма да приеме евентуалното отпадане от Купата на конфедерациите като нещо фатално. Страната на изгряващото слънце ще бъде отново в Бразилия за Световното първенство през следващото лято, а това беше голямата й цел за 2013 година. Очакванията към Италия са огромни и тимът няма право на грешна стъпка в надпреварата си с домакините за първата позиция в тази група.

Прогноза: Победа за Италия
Опция: Италия да отбележи поне два гола
Специална прогноза: Първи голмайстор в мача Балотели

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

_beroe_
19.06.2013 20:11

Интересни мачове*beer* Според мен Италия и Бразилия ще са победители от двата мача. *goal*

Messi9818
19.06.2013 18:59

► Прогноза: Победа за Бразилия
► Опция: Бразилия да спечели без да допусне гол.
► Специална прогноза: Оскар да отбележи по всяко време.


► Прогноза: Победа за Италия
► Опция: Италия да отбележи поне три гола
► Специална прогноза: Първи голмайстор в мача Балотели
*smile*

electronation
19.06.2013 17:52

Абе, Сотиров, ти на тоя Фред да не си му ял боб на кръщенето бе човек. Всяка прогноза той вкарва. Сигурен съм обаче, че и в мача Италия - Япония голмайстор ще е Фред. *wink*

futbolista_rs
19.06.2013 17:59

Това са прогнози (демек най-логичното). Сигурно очакваш да ти каже със сигурност какво ще стане. То ако беше така нямаше да има залагания.