Специални прогнози за Купата на Конфедерациите (17 юни)

18:40
Специални прогнози за Купата на Конфедерациите (17 юни)
В тази рубрика ще намирате нестандартни и интересни предложения и прогнози засягащи турнира за Купата на Конфедерациите 2013 подготвени за вас от редакцията на Winner.bg и екипа на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg. За всяка една среща ще ви предложим традиционната прогноза със знак, най-подходяща опция и специална прогноза. Като коментар под всяка една една от публикациите в конкретния ден можете да оставяте вашите прогнози за следващите мачове от турнира. Прогнозите ви трябва да съдържат конкретен анализ и три прогнози засягащи краен изход със знак, опция за двубоя и специална прогноза. Най-добрата прогноза оставена като коментар под статията ще бъде публикуван като авторска прогноза в следващото издание на рубрика, заедно с нашите предложения.

Събота, 16 юни:



Отборът на Таити се класира за Купата на Конфедерациите, след като спечели океанската купа през 2012 години. Тогава той надви Нова Каледония с 1:0 и се превърне в първата страна, различна от Австралия и Нова Зеландия, спечелила турнира, тъй като той започна да се провежда от 1973 година.
Селекцията на Таити се състои почти изцяло от аматьори. Тя включва офис служители, работници, учители и продавачи от почти всички сфери на търговията в страната. Те притежават само един професионалист и това е нападателят Марама Вахируа, който е 33-годишен бивш френски национал до 21 години.
Много хора са изненадани от класирането на Таити на този форум, защото в страната футболът се практикува най-често като приятно плажно забавление. Самото участие на Купата на Конфедерациите е огромен успех за страната и ще послужи като реклама и подкрепа на заявеното ясно желание от страна на таитяните да организират Световно първенство по плажен футбол.
При тези обстоятелства много трудно отборът на Нигерия може да бъде сравнявам с настоящия си съперник, предвид нивото на състезателите в неговата селекция, а и традициите, с които разполага. Супер орлите най-често се изявяват във формация 4-4-2 или 4-4-3, но и при двата игриви модела запазени места в атака има за Идейе от Динамо Киев и Муса от ЦСКА Москва. Въпросът ще бъде с колко гола точно Нигерия ще спечели, а залог общо в турнира Таите ще отбележи повече от един гол изглежда също актуален.

Прогноза: Нигерия на -1 АХ
Опция: Таити да не отбележи гол
Специален залог: Муса да отбележи по всяко време

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

todorov_17
17.06.2013 22:30

Какво ще рече:''ще отбележи по всяко време''?

sami
17.06.2013 23:07

Ще вкара поне един гол в рамките на 90-те минути *smile*

Messi9818
17.06.2013 21:45

Прогноза: Таити-Нигерия П/К 2/2
Опция:Таити да не отбележи гол
Специален залог: Ахмед Муса да отбележи по всяко време *smile* това е моето мнение

RAFKATA
17.06.2013 20:55

Превърнахте го на игрички, нещо от сорта открийте разликите, дето ги дават по вестниците*joking*

biserms
17.06.2013 19:42

2 изречения - 4 грешки. Я да видиме дали ще си ги откриеш *smile*

"Супер орлите най-често се изявяват във формация 4-4-2 или 4-4-3, но и при двата игриви модела запазени места в атака има за Идейе от Динамо Киев и Муса от ЦСКА Москва. Въпросът ще бъде с колко гола точно Нигерия ще спечели, а залог общо в турнира Таите ще отбележи повече от един гол изглежда също актуален."

GalStan
17.06.2013 20:49

Аз открих 3 1.4-4-3 2.игриви 3.Таите Ще пропусна твоята дребнавост,тъй като знам че е по-лесно да критикуваш отколкото да проявиш някаква креативност.Но пък и все трябва да има по някой неадекватен и не по темата коментар за разнообразие*wink*