Специални прогнози за Купата на Конфедерациите (15 юни)

11:19
Специални прогнози за Купата на Конфедерациите (15 юни)
В тази рубрика ще намирате нестандартни и интересни предложения и прогнози засягащи турнира за Купата на Конфедерациите 2013 подготвени за вас от редакцията на Winner.bg и екипа на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg. За всяка една среща ще ви предложим традиционната прогноза със знак, най-подходяща опция и специална прогноза. Като коментар под всяка една една от публикациите в конкретния ден можете да оставяте вашите прогнози за следващите мачове от турнира. Прогнозите ви трябва да съдържат конкретен анализ и три прогнози засягащи краен изход със знак, опция за двубоя и специална прогноза. Най-добрата прогноза оставена като коментар под статията ще бъде публикуван като авторска прогноза в следващото издание на рубрика, заедно с нашите предложения.

Събота, 15 юни:



ПРОГНОЗИ:
Бразилия ще бъде домакин на този турнир и без съмнение ще влезе в ролята на огромен фаворит,  дори за краен победител в надпреварата. Домакините притежават страхотни и добре познати играчи, а и известен треньор, дори в Европа, и това ги превръща в любимци на редица безпристрастни зрители. Това ще бъде мачът на откриването, като в него поне на теория трудно ще станем свидетели на изненадваща развръзка. Кариоките изиграха редица реномирани проверки преди старта на състезанието и играта им стана добре известна за широката общественост. И днес  тимът на домакините ще се опита да наложи натиск в половината на противника със силно изнесена напред линия на защитата, като във фаза защита в собствената половина ще остават само централните бранители Тиаго Силва и Давид Луис. И Марсело и Даниел Алвеш в подобни срещи имат повече ангажименти във фаза атака. Предвид домакинския фактор, който ще бъде на страната на Бразилия, е лесно да се предположи, че независимо от резултата кариоките няма да преустановят нито за минута атаките си към врата на Япония. В последните срещи централният нападател Фред не спря да бележи и това вероятно ще значи редица голови възможности пред него и сега. Той е един от малкото играчи без алтернатива в състава на Бразилия, като най-честата му смяната Жо играе на приливи и отливи. Бразилия ще бъде задължена и от трибуните да предостави малко шансове на азиатските си съперници и това по всички изглежда ще значи лесна и комфортна победа за домакинския тим. Само няколко по-изявени футболисти в редиците на гостите едва ли ще им бъдат достатъчни за да поднесат, макар и частична изненада тук.

Знак: 1
Опция: Бразилия да отбележи и през двете полувремена.
Специална прогноза: Фред да отбележи по всяко време.

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
16.06.2013 12:12

Мексико-Италия- Италия са непобедени в последните си 6 мача и днес ще се изправят срещу победителите от 1999 година и един от най-подготвените отбори в това първенство Мексико. Винаги съм казвал и твърдял, че Италия са най-непредсказуемият отбор на национално равнище- правят Х с Хайти и в следващия мач бият някой от големите отбори, още един пример е мачът с Германия на Еврото когато бяха отписвани от всички, но спокойно смазаха Германия, в следващия мач коренно различна игра и бяха смазани от Испания. Ако днес се спази традицията, то трябва да видим силна Италия след последните 2 слаби мача, но честно казано не виждам как може да се подобрят толкова много. Вярно е, че срещу Чехите бяха с малко експериментална тактика, а срещу Хайти нямаше мотивация, но наистина бяха много слаби и в 2-та мача особено срещу Чехия. Мексико от друга страна са изключително дисциплиниран отбор- имат само 5 допуснати гола в последните 10 мача, но и само 8 вкарани, въпреки че в състава имат изключителни играчи като Дос Сантос, Чичарито и Торадо.
Знак: Мексико ДНБ-@2.20
Опция: Over 4.5 cards-@1.83
Специална прогноза: Both teams to score-@2.10

mistral
15.06.2013 19:48

И аз виждам някакъв "злобен*smile*" Х, или поне много трудна победа на Бразилия. Така че може да се опита един хендикап (+1,5) за Япония или поне голче за поданиците на императора. Последните срещи на азиатците не бива да ни залъгват, в тях те играха единствено за 1 точка с Австралия, която да им гарантира световното. Докато в мача с нас, въпреки хубавата победа, се виждаше сянката на Якудза *smile* - поканиха ни, паднаха си на хубав коефициент - 2/2 се получи, че и автогол си вкараха. Отборът им върви нагоре и до световното мисля, че ще са готови за нещо запомнящо се.

Anders0n
15.06.2013 16:15

Аз искам Италия да станат шампиони,че като ги опукаме после да ни е още по-сладко!

joro_sotirov
15.06.2013 14:59

Ако имате желание пишете по едно кратко анализче + три прогнози ( за всеки мач) за срещите на Италия и Испания утре и най-добрата прогноза ще я пуснем в утрешното издание на тази рубрика като авторска!*wink*
Желанието ни тук е и вие да се включите с прогнози и аргументи!*thumb_up*

JORO_87
15.06.2013 23:43

Смятам да играя Мексико - Италия (за Испания нямам видение). Прогнози : 1-во - Х .2-ро - под 2,5 и 3-то 1-1 точен резултат. Аргументи - Мексико в послено време показаха, че са специалисти по равенствата, а последните 10 мача едва 2 завършиха над 2,5. Италия пък има славата на пресметлив и пестелив отбор, който не рядко играе дефанзивен футбол (това си пролича и в мача срещу Чехия). А и групата е много тежка, следователно равенството устройва и двата отбора.

_beroe_
15.06.2013 14:18

Бразилците най-вероятно ще бият, имат по-качествен състав. Според мен 3:1 *beer*

THANKYOUSAF
15.06.2013 14:17

Като Сотиров прогнозира пускате обратното и сте готови

MaLkO_LuD94
15.06.2013 13:15

Според мен спокойно може да се играе на хендикап *thumb_up* А по-смелите могат да пробват и -2.5 за Бразилия *thumb_up*

Deco_Sneijder
15.06.2013 12:25

Щом Сотиров прогнозира,ясна е работата *lol* Залагайте обратното *lol*

mom4il4o0o
15.06.2013 12:20

[@link http://www.facebook.com/pages/Im-Addicted-to-Music/216347428503597?ref=hl]

oxlio
15.06.2013 12:11

Някой да вкарва толкова голове .... най-много 2:0 , 1:1 ....